返回列表 發帖
幾時可以改成1999-2018
JayantL 發表於 2019-1-13 22:55

咁要開過個新post喎
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

梁文禮 就係佢繼續拎先對樂壇有幫助 , 其他歌手先會再努力為自己爭取更好成績 !
25分鐘前發佈 · 讚好 · 1 ...
John 發表於 2019-4-19 00:38

見到呢句野就火

juno 對上一首跳舞歌係幾時?
hehehaha 發表於 2019-5-12 19:00

我都唔記得佢跳舞係咩樣

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2019-10-24 05:33

又係高分到睇唔到

09年謝安琪真係好癲 一年兩碟
仲要有神碟slowness
nicknicknick 發表於 2019-12-22 15:04

果年仲要7場紅館

但果年最後4個十次內

我記得妮歌當年播到失禁
hehehaha 發表於 2019-12-22 20:13

就係為左十大

去年,憑一把靚聲先聲奪人的泳兒在樂壇殺出一條血路。今年,另一位賣聲唔賣樣的新人CK思祺,亦憑藉一把獨特 ...
on07111 發表於 2020-3-22 08:31

然後之後無啦啦走左去

節目中,Herman提到自己不同意樂壇已死:「歌手同唱片公司都有責任提升音樂,令更多人聽我哋嘅歌,如果我只 ...
LoveMirkay520 發表於 2020-5-15 21:13

結果條仆街愈搞愈衰

關淑怡寸唱片公司高層

關淑怡與何哲圖同台,面有難色。

雖然關淑怡(Shirley)與「星娛樂」傳不和兼約滿 ...
hehehaha 發表於 2020-5-25 17:28

呢段係幾耐之前

2008年度十大勁歌金曲頒獎典禮於2009年1月3日在九展中心匯星舉行,由K-SWISS Classic呈獻,司儀是曾志偉及 ...
mosesming 發表於 2021-11-26 09:32

果屆咁頒真係吹漲

竟然咁都去返千嬋 冇得俾kay雙料

當年明明個勢去緊kay度

不過呢件事足以知道tvb英皇環球三方既博弈。amusic就真係冇乜牙力,黎明都冇出現係勁歌幫手助力。
英皇果 ...
Gary 發表於 2021-12-12 09:55

咁就叫英皇仆街啦

謝安琪專輯年表
Kontinue(2014年)        
數愛(不日)
John 發表於 2022-1-7 08:58

又binc