返回列表 發帖
2004 年d remix 多到
楊千嬅 - 小城大事 (女子十二樂坊mix)
容祖兒 - 一拍兩散 (朝九晚五mix)
容祖兒 - 世 ...
ricnature 發表於 2017-9-16 16:00

關心妍-放生 出左兩個mix 其中一個係Christmas mix haha

回復 2319# gordon0807

2012所有tvb show都有Jade 個金曲金獎真係輸得好慘其實訪問下Jade應該可以側面chok到好多樂壇黑暗野

實力派歌手李幸倪(Gin Lee)被傳將加盟環球唱片公司,過檔費為200萬3年,據悉,Gin Lee成功加盟,全因音樂 ...
on07111 發表於 2020-3-27 11:07

環球唔該諗下唔好再曬錢同佢續約

僅奪港台十大~~
l00540 發表於 2020-7-19 21:34

年尾轉公司 其實計歌 Jade都幾多hit生不逢時吧

無線電視舉辦的“勁歌金曲第三季季選”賽果前日塵埃落定。
據報道,由於這是 港廉政公署“舞影行動”後首個 ...
阿mark 發表於 2020-8-30 19:07

2003 關心妍 總共六首歌季選有獎, 係咪都係記錄?

唔明當年家姐點解冇勁歌十大
應該踢走k歌之后入以身試愛
LoveMirkay520 發表於 2020-9-13 07:50

因為家姐唔續約星煥
當年有港台十大真係奇蹟

拋磚引玉,復興樂壇挖墳區
1999年樂壇娛樂圈新力軍 一門三傑and the rest of 1999  ...
atmosphere 發表於 2021-11-7 01:22

請問有無2002新人記錄?thanks!

呢個賽果先好睇,可惜tvb唔敢,搞笑,關心妍11傳拎最女,12傳拎金曲金,兩次乜都冇 ...
阿mark 發表於 2021-12-23 09:14

2012輸比人大公司加拍劇換獎 係Jade fans覺得最可惜ge一年

《Jade-3 關心…心妍》是香港女歌手關心妍的第三張錄音室專輯,於2003年4月16日由BMA唱片發行。專輯另於同 ...
John 發表於 2022-7-21 09:25

03年真係勢不可擋 BMA做到同天后匹敵ge攻勢都好叻
ps Jade 3賣左50000隻