返回列表 發帖
最高喺如果可以再見你,第二Leon Now,Today第三
阿mark 發表於 2020-10-10 14:44

女歌手之冠

Btw, 即係當年《Today》亞亞亞
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

我都想知

星夢近年都係一樣
世紀賤男 木偶哥
戴祖儀 謝文欣
劉子碩 林穎彤 ...
Our_Souvenir 發表於 2020-10-10 20:58

世紀_男係Panda?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

咁出名唔係唔知呀嘛
Our_Souvenir 發表於 2020-10-11 21:45

略有所聞,但未聽過呢個稱號

2010年8月11日,4名舊成員Helena,Gloria,Angela及Elaine於九龍灣展貿中心舉行演唱會,由於事前聲稱Cookies ...
風見志郎 發表於 2020-10-12 11:07

區是否好好口才?

好似曾經做過RTHK DJ

對不起不是你(air supply mix)點解無入碟?

Kelly d side track 好正,可惜團隊唔識揀
lemontea1069 發表於 2021-2-1 17:33

好多時要就Mark Lui

叱吒樂壇女歌手金獎
叱吒樂壇我最喜愛的女歌手
楊千嬅昨晚得獎獻唱時,每唱到高音部份即「泣不成聲」,但卻 ...
on07111 發表於 2021-5-22 22:58

我寧願02年《高妹正傳》無歌曲獎
但01/03年有兩首十大《嫌棄》/ 《兩個人的幸運》

在 今 年 的 「 港 臺 」 歌 曲 播 放 率 中 ﹐ 所 佔 首 十 位 播 放 率 分 佈 平 均 ﹐ 計 為 第  ( 七 ) T O D A Y ( 梁 詠 琪 )
LoveMirkay520 發表於 2022-3-27 17:58

唔計 <遠在天邊>….

<Today> 又係903斷四台冠

應該係你有心 手下敗將 特別鳴謝 優先訂座 我太強 特別鳴謝 放生 假使我漂亮

手下敗將當年NEWAY好HIT, ...
gordon0807 發表於 2022-7-22 16:59

仲有冠軍合唱歌 拈花野草

當年4個台, 得TVB肯比李克勤首飛花唔係打左個底, 同02年6場SHOW爆哂,再有高妹, 都上唔返一線 ...
gordon0807 發表於 2022-8-23 17:27

好心俾《嫌棄》十大啦

1拍2散

朝3暮4版

晚9朝5版

#應該出多個7上8落版