返回列表 發帖
有無人可以發一發fiona 歷年入叱吒十大 走勢畀我? thx

張曼玉名言:「每次拿獎後都會有人爭論說『不該她拿』,以前會很介意,現在我學會了,反正獎在我手裏,任 ...
gordon0807 發表於 2021-2-17 12:11

但張曼玉連歐洲影后都拎埋 joey拎到台灣歌后嗎

最記得細細個睇金像獎,幾次都係嘉玲姐輸比佢骨子裹已經好唔鍾意佢
gordon0807 發表於 2021-2-17 14:13

曼神封后作我都睇過哂 除左宋家皇朝我覺得一般般其他都可以話係實至名歸

試問聲邊度仲可以搵返歷年 ap記錄?

邊年
風見志郎 發表於 2021-2-19 16:17

想搵返 fiona 四隻十大歌 走勢&ap only

Kelly 個演藝生涯開始到高峰其實都幾短暫 得11年
哥本哈根的另一個我 81+3

gigi仲快隱退96玩到04年共9年

kelly係希望同迪迪尼高峰宣布隱退就perfect, 係都要06年再谷底先肯隱退, ...
sexykaren 發表於 2021-2-25 19:26

可能06年仲有條尾水 他約我去迪士尼...

同意,其實Kelly個事業期係典型女歌手嘅range,王菲、彭羚、鄭秀文呢啲都係唱12-14年左右就退下火線,係 ...
Serendipity 發表於 2021-2-26 00:01

其實要不是某公司係度搞小動作 其他歌手都不致於要拖長個事業期~

05其實表面似讓賽,廣東碟都唔出,但又唔知點解年尾頒奬禮又仲玩,如果係咁一早05年就出張廣東碟保持吓人 ...
Serendipity 發表於 2021-2-26 00:07

但kellyjackie上台唱歌 kelly都有上去唱wor

祖祖唔要的獎過俾人瑞都唔過俾kay
不過提提你祖祖都係後輩
sexykaren 發表於 2021-2-26 20:51

11年期間 唔值嗰幾年女金畀返其他值得的女歌手 如fiona ivana kary, 咁成個樂壇就會順好多...

其實係叱吒02年白果之後有十大或者女歌手獎佢都唔去啦,新城04年起碼送三個大獎去紅館現場俾佢。TVB個二奶 ...
黃家正 發表於 2021-2-27 12:05

如果唔係佢玩到厭都輪唔到衛蘭拎女金