返回列表 發帖
睇返呢D新聞  鄭中基同SA 愛情真係低調到完全感覺唔到係拍拖情侶
SA弟林 發表於 2018-3-19 13:50

AGREE
完全冇諗過 SA 會咁 bad taste 鍾意件咁樣衰的蛋散
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

9月起祖國兒女崛起就有
98年點解何葉一齊出道自相殘殺?何rthk 997,葉tvb ...
sexykaren 發表於 2020-10-10 20:45

其實當年係何嘉莉紅 D 架
但 TVB 請左小室哲哉做嘉賓 所以葉佩雯新人金
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

但飛圖2女 98年齊齊出道係咩玩法?
sexykaren 發表於 2020-10-10 20:55

我都想知

星夢近年都係一樣
世紀賤男 木偶哥
戴祖儀 謝文欣
劉子碩 林穎彤

點同,2人有1人做墊底
但何葉係2人齊齊為祖祖墊底
sexykaren 發表於 2020-10-10 21:08

咁何葉邊個墊邊個底先?

世紀_男係Panda?
l00540 發表於 2020-10-11 14:05

咁出名唔係唔知呀嘛

07估唔到金牌, 東亞都分唔到以後唔係東亞千FA有最女, 都基仔金牌有最男
點知英皇2個,環球3個

EASON 08年 ...
gordon0807 發表於 2021-1-8 09:54

Eason 唔係 TVB 愛將都連續攞左 06 07 最男啦
算係咁架啦

同埋 08 佢唔係主力出國語碟咩? 有亞太男都 OK 啦

06年tvb真係做得出十大唔俾陳慧琳,以前點都會俾十大佢,我懷疑毫無保留同一刀兩斷真係勁少人投票,甚至 ...
阿mark 發表於 2021-3-8 19:18

只可以說當年非一線 hit 左兩首歌
紅綠燈 離家出走 呢兩首歌 hit 到今時今日
再加上側田當年又紅
Paco 幫到佢爭到唔少獎

十大裡面我諗天水圍城同毫無保留 / 一刀兩斷差唔多票數吧
不過當年李克勤都只係分到呢一個獎
Kelly keep 到亞太女已經好好 (不過唔比佢都唔知可以比邊個)

天水圍城真係好難聽,其實可以亞太女俾Twins,十大俾翻Kelly
阿mark 發表於 2021-3-9 00:56

TVB 不嬲都係論資排輩同保守
應該唔會夠膽行到咁前比 Twins
係之後果年 Kelly 唔玩冇得好揀先咁大膽比 Twins