返回列表 發帖

全 女 班 音 樂 流 行 榜
Y17 W34

女中光華 — 全女班冠軍歌巡禮
Q1第一百個我 / 深淵 / 深淵 / 最好時光 / 有夢要想 / 星足印 / 裝傻 / 深淵 / 說一句 / 時間的錯 / 一隻小豬 / 一隻小豬 / 麻煩你
Q2 — 3AM / 3AM / 小燈塔 / 空姐 / 突然一生人 / 裸體早餐 / 手中沙 / 搖籃曲 / 3AM / 用愛邁步 / 空姐 / 一隻小豬 / 他狠過你
Q3分過手請舉手 /
習慣愛你 / 吃定我 / 奇怪 / 和每天講再見 / Come With Me / 給男神的面書 / 差半步

完整榜單 — 2017 年 第 34 週
0 1 02 02 衛 蘭 — 差半步          02.01
0 2 06 08 泳 兒 — 習慣愛你         02.01.06.06.02.02.06.02
0 3 05 07 方皓玟 — Let's Say                      09.07.05.05.05.05.03
0 4 04 08 秦馨敏 — 分過手請舉手       01.02.04.04.06.06.04.04
0 5 NE 01 黃淑蔓 — 如果青春不會有盡頭    05
0 6 08 08 容祖兒 — 男朋友與歌        10.10.08.08.08.08.08.06       [My.Secret.Live Version]
0 7 07 03 雨 僑 — 花季           09.07.07
0 8 NE 01 林欣彤 — 昔鄉只能回味       08
0 9 09 06 江海迦 — 吃定我          01.02.04.07.09.09
1 0 NE 01 閻奕格 — 萬中無一         10

×× Eliminated ××
0 1 14 王嘉儀 — 給男神的面書           03.07.03.07.08.07.07.09.07.04.03.07.05.RE.01
0 3 06 王菀之 — 愛不曾遺忘任何人         07.09.09.09.04.03
1 0 01 衛 蘭 — I Don't Know, I Don't Care 10

本週精選 — Weekly Disney Pick
Part of Your World / The Little Mermaid (1989)

上榜記錄 — 衛蘭 Janice M. Vidal
2017 — 驗傷 2 | 天敵 5 | 一格格 7 | I Don't Know I Don't Care 10
| 差半步 1*
2016 — 穿花蝴蝶 2 | 失戀的意義 10
2013 — 情人甲 1 | You Go I Go 1

Presented To You By — seeseetv (c)
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

NH TOP 20 2017 WEEK 34 (2017/8/20 - 2017/8/26)

2017年 冠軍歌巡禮
WEEK 1-13: 羽毛鱗刺 / 停止繁殖 ( ...
nicholashin 發表於 2017-8-20 00:00

* 有淚多好 個走勢甘唔美既
* 點解 萬中無一 高位過 給男神的面書 上
二〇二三年度全女班投票

萬中無一首悶歌咁都有得上
kevinlai1621 發表於 2017-8-20 10:56

傳說中既 10>XX
恭喜衝蘭!
佢會唔會勇奪女三甲?
bagfgfcde 發表於 2017-8-20 09:46

一直落後既電單車突然加速
衝左入女歌手 TOP TEN
欲知後事如何 , 請看下回分解
二〇二三年度全女班投票

my LOVE my FAV Top 20
Week 34 : 14/08/2017 - 20/08/2017  |    |  

RK|LW WK|PE Songs        ...
jose 發表於 2017-8-20 00:01

* 其實我想問點解唔再係 My LOVE My HATE
* 第2位個首
HOTMAN'sMusic Picks of the Week
Week 34
幸福止痛 / 光年之外 / 你望我望 / 難得一遇 / 太空想 / Like a  ...
HOTMAN 發表於 2017-8-20 12:18

和每天兩週冠 + 高分過 Come With Me
呢個榜超級高質
二〇二三年度全女班投票

蘭蘭靠自plug冠
kel_kelvin 發表於 2017-8-20 21:11

呢首 loop 到停唔到
二〇二三年度全女班投票

Kelv’s十大摯愛音樂榜2017第34周(8月19 – 25日)
2017年冠軍歌曲Week 01-13:   敗部 / 無表面傷痕 / 我愛 ...
kel_kelvin 發表於 2017-8-26 19:04

竟然冠愛如雪
習慣愛你呢咁

搖籃曲 RE 好變態
推美 Aiii 入三甲?
二〇二三年度全女班投票