返回列表 發帖
嘩.. 依家好似FULL曬咁制
真係好誇張陳柏宇依家既號召力, 開多場4面台都得

以佢既號召力,開夠4 5場都仲得

周柏豪3場3面台爆到,如果陳柏宇爆到2場4面台,即係叫座力有機會仲過PAKHO啊 ...
lblemon 發表於 2017-9-5 13:50

PAKHO開SHOW前FB好多飛放出來, 有D原價
【This is MC】澳門見

PAKHO開SHOW前FB好多飛放出來, 有D原價
lemontea1069 發表於 2017-9-5 15:15

唔駛減價的話,都算爆,只不過用其它渠道SELL出去姐。

係咪加多場1號機會唔大

係咪加多場1號機會唔大
hehehaha 發表於 2017-9-5 17:57

官方話絕不加場喎

估唔到呢兩年廣偉嘅號召力突然升到非神枱男歌手入面嘅數一數二
應該已經同張敬軒同level

官方話絕不加場喎
Lewis 發表於 2017-9-5 18:06

炒硬黃牛

應該已經同張敬軒同level ...
JayantL 發表於 2017-9-5 18:08

佢D飛仲難買過張敬軒呀........

個seating plan黑左7成
lemontea1069 發表於 5/9/2017 06:21 PM
陳柏宇   LOST AND FOUND
陳柏宇   THE NEXT MOMENT
陳柏宇   ESCAPE

Friend子上網想買一團人六七張畀人打到勁散單丁位

利申:無跟大隊買咗一張頭場單邊位300

應該已經同張敬軒同level ...
JayantL 發表於 2017-9-5 18:08

佢號召力唔差加上佢上年爆一爆拎男銀
同埋第一次紅館加持
變到個個失禁咁搶

官方話絕不加場喎
Lewis 發表於 2017-9-5 18:06
Jason講到好似開多場會暴斃身亡咁

lemontea1069 發表於 2017-9-5 18:21

因為場數少過軒仔而已。不過二者叫座力睇黎一樣啦

大家始終想佢更紅,想推佢一把。

買哂
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Infinity & Eternity

佢應該係小數自己唔想紅但全世界都想佢要嘅歌手
啲霏極速清晒

啲霏極速清晒
Frankiekiekie 發表於 2017-9-6 12:30

一日賣曬兩場紅館4面台, 依家有幾多2004年打後出道既歌手做到:0)
真係開多2場都仲得

已經有人炒

啲霏極速清晒
Frankiekiekie 發表於 2017-9-6 12:30
做佢fans應該好辛苦
死都話唔想紅 然後竟然係佢音樂上比較低迷既兩年跑出

做佢fans應該好辛苦
死都話唔想紅 然後竟然係佢音樂上比較低迷既兩年跑出
nicholashin 發表於 2017-9-6 15:06

上年還好啦, 最少我覺得請跟我走 上集大結局 乜青 九字歌都唔係一D低質既作品
無人識既高質歌係13年果兩隻碟一大堆

不過今年真係.... 唉
都唔想又賴落光頭Y到
但每次有太多佢既出現都會中伏

一日賣曬兩場紅館4面台, 依家有幾多2004年打後出道既歌手做到:0)
真係開多2場都仲得 ...
Lewis 發表於 2017-9-6 14:00

确係勁!

已經有人炒
hehehaha 發表於 2017-9-6 14:21

黄牛今次發達了

已經有人炒
hehehaha 發表於 2017-9-6 14:21

黃牛唔死無用
趕住儲$買棺材投胎

上年還好啦, 最少我覺得請跟我走 上集大結局 乜青 九字歌都唔係一D低質既作品
無人識既高質歌係13年果兩 ...
CunninG 發表於 2017-9-6 15:21

其實錯不在Y,錯在咳生風嘅曲
回眸、行屍、磚頭 ⋯

希望到時Edward Chan㨂多啲陳光榮嘅作品:
永久保存、I'll be loving you 、認命、後無來者、多此一愛、讚讚自己、你暪我瞞
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

其實好多星,第一次開紅館都爆,第二次先見真章,希望廣偉可以keep 到!

其實錯不在Y,錯在咳生風嘅曲
回眸、行屍、磚頭 ⋯

希望到時Edward Chan㨂多啲陳光榮嘅作品: ...
l00540 發表於 2017-9-6 18:55

睇住CF social media講嘅嘢先嘔血佢可唔可以問問自己有咩作品係唔悶大Hit

炒到3000
On_9!

我想問urbtix買幾耐先會收到飛 (速遞)
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

生果即時

新婚人夫陳柏宇今日喺商台宣傳年尾紅館演唱會,門票已經賣晒,唔使驚驚,可以專心做宣傳。問佢演唱會有咩特別嘅地方?人夫話:「其實真係好難答,雖然我會參與開會,但係我自己好信任團隊嘅專業,所以製作上嘅嘢,我唔會參與好多,我最緊要都係做番自己。」

陳柏宇話最重視係揀歌部份,除咗會揀熱門歌曲,亦希望揀一啲新碟嘅side track,希望可以表達多啲自己嘅感覺:「好似有啲中板歌或者快歌咁樣,如果全部都係粉絲揀,應該變咗全部都係唱慢歌。」

陳柏宇話總會有跳舞部份,但係就唔傾向騷肌肉:「騷手臂囉,我唔想向除衫嘅方向,除非自己覺得幾熱要除衫。如果真係要除衫,我想孭個背囊仔,等大家可以塞啲錢落我個背囊度。」記者笑指佢著條底褲,等粉絲塞錢?陳柏宇笑謂:「咁都塞唔到幾多,同埋騷肌肉嘅嘢,留番比郭富城跳嗰啲勁歌熱舞,佢就有型啫,我跳低能舞,唔想着咗等於冇着,都唔有型。」

陳柏宇又話同太太都努力造人中,隨時都準備好做爸爸:「就算演唱會前有都冇問題,我開演唱會,又唔係佢開。」

廣偉fb出post俾咗四個女嘉賓選項俾大家投票
有美祖美瑞美淫小明

好少見歌手會出post俾大家投嘉賓
唔驚得罪少票嗰啲歌手咩?

有美祖美瑞美淫小明

...
JayantL 發表於 2017-10-6 18:09

美瑞美淫 PLS
我唔想見到果個女人呀

覺得佢請美祖好奇怪 佢兩個都唔friend
但男嘉賓應該幾大機會有軒仔掛
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

Kay兩個月後復工 -> 陳柏宇演唱會嘉賓
MATCHED

Kay兩個月後復工 -> 陳柏宇演唱會嘉賓
MATCHED
hehehaha 發表於 2017-10-6 18:16

我覺得反應會好好, 始終耐冇出黎

希望會有kay,陳生n年前做過kay音樂會嘉賓

其實咁問得,係咪四個都會做?

請問嘉賓是誰??
佢老婆會否上台呢~

我覺得美匡兩晚都有

大家快d參加~咁簡單就有飛送第一行~
雖然名額得一名,都佔下運氣~
http://www.nmplus.hk/enterainment/新monday陳柏宇演唱會/

有美祖美瑞美淫小明

...
JayantL 發表於 2017-10-6 18:09

最低票果位好大粒 得罪曬

生果即時

陳柏宇又話同太太都努力造人中,隨時都準備好做爸爸:「就算演唱會前有都冇問題,我開演唱會,又唔係佢開。
阻住 發表於 2017-9-15 20:55

yum
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

我覺得美匡兩晚都有
masterdragon 發表於 2017-10-6 22:17

唔想見到佢
兩個唔FD又要扮FD 好難頂

女嘉賓方面
千嬅 JY同佢應該係0交流嫁WOR
請到既話都幾驚喜

不如請佢太太上台,我 ok~
如果可以不過無可能,請到丞琳黎合唱返理智與感情"

唔想見到佢

女嘉賓方面
千嬅 JY同佢應該係0交流嫁WOR{:4_90: ...
Kyle_ 發表於 2017-10-8 00:44

同公司 又作過歌俾佢
又可以宣傳下新歌喇
果幾個女歌手都好似未夾過
不過俾得人投票應該真係會有喇

唔想見到佢

女嘉賓方面
千嬅 JY同佢應該係0交流嫁WOR{:4_90: ...
Kyle_ 發表於 2017-10-8 00:44

美巨美瑞都似係無咩可能應該都係另外兩個

Lol, Jason同邊個係台上都冇交流架啦,上次同阿Mag做show幾尷尬。
I talk a lot of BS.

其實都已經賣曬啲飛啦
點解仲要擺四位女歌手上枱做啲唔會有用嘅投票
一來我就唔信兩場可以請曬四位做嘉賓
二來真係好容易得罪人同俾人插
sony啲宣傳同PR真係廢到一個點

Infinity & Eternity

我發夢Hacken做嘉賓唱最佳努力獎
I talk a lot of BS.

我發夢Hacken做嘉賓唱最佳努力獎
angelicdestiny 發表於 2017-10-28 21:58

希望你真係發夢,唔好夢想成真

咁演唱會部分又準備成點呢?陳伯好官腔咁表示:「一日未on show一日都係準備中。」他說歌單部分已經準備好,每場多於30首!而兩日都會有幾首歌係唔同嘅。「因為有啲歌係我好想唱,又有啲歌係大家覺得我一定要唱,自己想creative同有特性一點。可能有個卡拉OK時間會唱晒你哋想聽果啲,但點set到同一個tone,呢個仍在研究當中。」除歌單之外,大家最關注的一定係嘉賓環節,陳伯又好官腔咁表示唔會特別公布,但一定有驚喜,他之後更笑笑口話:「未合作過㗎。」

未合作過,即係唔係kay