返回列表 發帖
又唔記得多謝903 xx(
Wonders 發表於 2017-12-3 23:13

恭喜定包豹或者石敢當勇奪最男都得啦

唔好扮細個好喎  明明係謝霆鋒年代扮係陳柏宇
賴爽 發表於 2017-12-3 23:15

lemon 係好細個果陣聽jason就我青春期聽

lemon 係好細個果陣聽jason就我青春期聽
Kyle_ 發表於 2017-12-3 23:16

ERRRRRRRRR OK 聽住先

兩晚都唔提903, 其實是咪特燈

恭喜定包豹或者石敢當勇奪最男都得啦
CunninG 發表於 2017-12-3 23:15

分分鐘男銅都比埋個唔知咩旅/林細眼搶埋
我們的總和

係咪想tag想創
喊就tag baby don't cry

分分鐘男銅都比埋個唔知咩旅/林細眼搶埋
Wonders 發表於 2017-12-3 23:20

前者轉公司後刷鞋刷到咁

到左全晚最感動既歌

準時入場聽別來無恙先

今晚無講最後一首歌喎

準時入場聽別來無恙先
-Prince- 發表於 2017-12-3 23:26

希望佢唱到"然後我然後我"啦

唱到最後把聲先開

別來無恙正到喊

可以更好 但已經唔錯

咁都要錯返兩句歌詞......

冇開燈!!!

冇開燈喎
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

告別之前

告別之前 !!

希望佢唱到"然後我然後我"啦
CunninG 發表於 2017-12-3 23:27

其實點解要著件咁hea唱隻咁正既歌

Btw 唔計encore 頭尾都係 Phil 作

完場前唱呢首都幾啱

唱隻最唔熟歌詞嘅
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

告別之前!!!!

唔爭在唱埋親愛的仇人啦

竟然係唱佢唔鍾意既告別之前

呢首都幾易炒粉
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

佢又準備除衫?

啲詞錯晒

啲詞錯晒
Frankiekiekie 發表於 2017-12-3 23:34

幾句歌詞濃縮埋做一句

想喊

多一首
想創

導演熄佢咪

好慘 爭取到多一首 但無咩人想聽

想創

佢真係好鍾意想創

想創係好聽但放係一個演唱會最尾 ENCORE 一首歌真係好唔照顧街客

竟然爭取隻想創

正呀 入黎聽到個三隻都係想聽既

尾場歌單:

霸氣情歌

VCR: Jason & Leanne
回眸一笑
意識形態監獄
夭心夭肺
勉強共勉之
I Miss You
交叉神經
請跟我走

I Will Be Loving You

你瞞我瞞
逸後

VCR: Jason & You
航拍
永久保存
磚頭
沒有你,我甚麼都不是

我瞞你們
Jeep
別怕失去
騷靈情歌 (with 張敬軒)
櫻花樹下 (by 張敬軒)

讓子彈飛
固執
原諒我怕黑
閱後即焚
車匙

一安﹕
斷絕來往
尊嚴
Baby Don't Cry (新詞版)
別來無恙

二安﹕
告別之前
想創

仲諗住會係拍一半拖
ending 唱首冇人識既新歌係咩玩法

不過用首未派新歌做ending....真係做自己

想創係好聽但放係一個演唱會最尾 ENCORE 一首歌真係好唔照顧街客
賴爽 發表於 2017-12-3 23:37

其實呢首歌應該係放係一個演唱會既最頭先係最岩FEEL

其實sony係咪想跟住plug呢首

佢真係好鍾意想創
CunninG 發表於 2017-12-3 23:37

鍾意但唔派係咩玩法

佢真係好鍾意想創
CunninG 發表於 2017-12-3 23:37

新碟入面最唔鍾意應該係行屍走肉
其他無唱 都至少提過

仲要跟住la......

都幾多人走左

點合唱呀

鍾意但唔派係咩玩法
-Prince- 發表於 2017-12-3 23:39

大家都知要方丈小氣, 要派晒佢個4首先嘛