返回列表 發帖
未決定是否優先訂票,每張3x蚊手續費好貴,又冇得揀位。照計有2場4面台應該唔會買唔到卦,想買中價票 ...
lblemon 發表於 2017-8-22 15:21

你講先知,幾時加到三十幾蚊手續費架

岩岩入去買到3號$300飛

每張手續費32蚊,都加左一段時間。仲未包速遞費
lblemon 發表於 2017-8-24 09:45

真係好耐無買飛,無留意

仲有無300?
hin0526 發表於 2017-8-24 10:44

依家又有$680 & $480
$300無哂

多謝話我知,終於買到!
雖然去到呢個時間d位一定好差
Crooks 發表於 2017-8-24 11:28

唔好客氣,估唔到咁都俾你見到,整定係你架啦
依家買到好過等公售啦,到時仲多人買

收到優先訂票既飛啦,大家可以check下郵箱

又或者佢地無PREPARE多一首歌FOR SECOND ENCORE
CunninG 發表於 2017-12-3 23:43

有萬中無一呀

好似講得太多野搞到overrun
Lewis 發表於 2017-12-4 09:44

佢條友.........成日話唔講點知又講
不過好彩Baby Don't Cry呢Part有講

一開頭Kiss Cam個到又用左好多時間

第二場佢搞氣氛搞得ok嘅
我反而唔多想佢為咗個快歌medley要格硬加翻唱歌 (其實佢自己既夭心夭肺/我 ...
kelvinyu188 發表於 2017-12-4 10:33

認同!其實依家跳少少已經好OK(再多怕佢記唔到 ),個flow再執下就已經好好
啲新歌又唔會話靜到一個點,其實已經好過好多歌手

FLOW 真係奇奇怪怪, 頭場一開始熄一半燈, 但隊BAND 遲遲未起音樂, 大家9叫左一吓見冇聲氣就係咁拍吹氣棒, ...
lblemon 發表於 2017-12-4 10:45

開場個到真係好鬼odd,熄左一半燈但係遲遲未出黎
Kiss Cam個到又搞左一大輪,我本身以為首歌完左,點知仲係繼續
不過男個「Pair」都算係咁,無話好扭扭擰擰

聽得出佢把聲都沙沙地,但唱到咁都好掂啦
詞方面,其實佢都記到八九成嘅,算唔話得啦

咁大熱歌佢都唱咗好多
kelvinyu188 發表於 2017-12-4 10:57

佢講到佢記歌詞咁唔掂,但係都背到咁多,已經好鬼勁

同埋原版大路情歌都唱左好多首,收哂貨啦
仲記得The Players Live個陣佢講到佢唔鍾意某啲歌,但係今次都有唱到

大家講到佢好似已經用左歌詞機咁
其實Jason已經好過林峰,林峰真係記得一首咁大把