返回列表 發帖

[Dec/2017] 側田 Chapter Free 演唱會 2017香港站

側田 Chapter Free 演唱會 2017香港站

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付
尊享優先訂票服務

演出日期 : 2017年12月8及9日
演出地點 : 紅磡香港體育館
演出時間 : 晚上8時15分
票價 : HK$780 / HK$480 / HK$280
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

而家係咪780起標?
【This is MC】澳門見

相隔幾日
廣偉680
定偉780

點解佢仲可以兩年開一次紅館

450蚊可以諗下, 780就不了

450蚊可以諗下, 780就不了
hehehaha 發表於 2017-8-28 19:47

以為有$450霏tim

450蚊 - 側田 Feat. 肥媽 應該整番個780蚊remix
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

唔好睇。目測三面臺

愛美側 點都會睇
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

而家細公司都好多可以爭到期開紅館,好似謝安琪、JW、側田,睇黎年尾仲會出首食糊歌做勢爭十大(rthk、997)

而家細公司都好多可以爭到期開紅館,好似謝安琪、JW、側田,睇黎年低仲會出首食糊歌做勢爭十大 ...
1d14 發表於 2017-8-29 10:39

不經不覺咪播到十大囉,仲十大?…

而家係咪780起標?
lemontea1069 發表於 2017-8-28 16:27

我估視乎主要target audience,睇濕田D 人平均年齡大D消費力高D,相信美軒美KAY 呢D再開紅館都係780
JASON,CAS呢一代就暫時仲680

原來佢個騷唔係450蚊
舞來舞去 不日內開始錄音。

開次四面台啦
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

一下入到
Infinity & Eternity

買左$280

希望無月巴女馬

歌单:
1.我有今日
2.好人
3.三十日
4.kong
5.loving u
6.追
7.原来你什么都不想要
8.决战二世祖
9.volar
10.S up〔湿〕
11.hippop〔唔知[二哈]〕
12.Heads up Phones down
13.拜托,我不寂寞
14.情永落
15.一念
16.天空之城
17.命硬
18.运
19.很想很想说再见
20.B.O.K
21红地毡
22.爽
23.美丽之最
24.情歌
25.串烧:see u again +nobody +重口味+ 小幸运+ 小苹果+ 最炫民族风
26.不经不觉
27.Erice
28.男人KTV

廣州站rundown via微博

三面定喺四面?

三面定喺四面?
乐坛风云 發表於 2017-9-11 20:04

又三面

肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

又三面
大唔透 發表於 2017-9-11 23:21

之前係正三面 今次係鑽石台

2011 Around the World咪又係死人鑽石台
BTW, 咩事咁難買
10:02入都禁唔到280, 買左480

480都剩番單丁

光頭側今年聲勢明顯強返

光頭側今年聲勢明顯強返
lblemon 發表於 2017-9-12 11:45
邊度強咗……

邊度強咗……
nicholashin 發表於 2017-9-12 11:59

上次紅館冇咁快賣晒票

邊度強咗……
nicholashin 發表於 2017-9-12 11:59

強好多喎 對比兩次紅館
02 著地 - 鄧麗欣

上次近乎滯銷, 今次極速沽清, 咩事?
【This is MC】澳門見

係咪hold起左d飛?

係咪hold起左d飛?
hohoho 發表於 2017-9-12 12:59

我都想知係咪hold住左飛未放出黎。。。

近排紅館市道好返?
連側田都爆
仲要而家側田冇大公司backup

張poster有種彌敦道周街貼個種cheapcheap感覺

張poster有種彌敦道周街貼個種cheapcheap感覺
721AXA 發表於 2017-9-12 17:52

其實側田形象不嬲都MK

訪問話今個演唱會唔會出碟

02 著地 - 鄧麗欣

食咗兩張黄牛 請問如何check飛真假?
Laichu 發表於 2017-11-30 20:36

去文化中心票房可以驗飛

去文化中心票房可以驗飛
chkalu 發表於 2017-12-1 09:51

右上角urbtix標誌

私心跪求側田唱「命書」同「下次無下次」......

美側話唔會唱幸福止痛 嬲

hehe 發表於 2017-9-22 20:57

點解唔出

hehe 發表於 2017-9-22 20:57

宜家無左大公司BACKUP佢~以後都幾難出碟架啦

hinz 發表於 2017-11-24 13:05