返回列表 發帖
其實包包面有咩問題,我覺得算系Gin 特色,就系你地依班人,搞到個個女仔都想V面,跟住人地走去整容又笑9人

Frankiekiekie 發表於 2017-9-3 13:45

咩姐 真系唔明包包面有問題 跟住到時人地走去整個V剎面出黎 你地又笑9人地蛇精整容怪  
就好似霏霏咁 以前個個笑佢豬膽鼻 之後個鼻整到成個李玟咁 又笑人
女明星有時真系好慘 做乜都死

快快手聽左一次
輕快版歌比較多
但d曲寫得好散 又show唔到把聲
慢歌冇一首夠雙雙同月球高質
總括其實仲悶過BeGin

同埋空姐個mixing 真係好差好差 成隻碟聽好突出 好似聽緊10幾年前2MB mp3檔咁 點學人走HiFi路線呀?

有冇人買左deluxe?
知唔知換票證點樣換飛?

到音樂會 (會展) 臨入場之前換張 "真飛" ... ...
上次 BeGin 都係咁
yanchapahsuk 發表於 2017-9-8 15:14

姐係即日臨入場先mark位就得?
因為我依排唔係香港 hmv訂左deluxe
但驚d飛會好快比人mark曬靚位

終於唸到隨風而來.隨風而去似邊首
環球d女歌手咁中意參考Gwen

點解咁多人都大讚?整體我覺得BeGin好D喎,
主打歌catchy,慢歌中版都上口,快歌都型D
今次都OK,不過都係無BeGi ...
~蛋撻~ 發表於 2017-9-9 21:51

x2凈系雙雙同月球下的人都已經KO依隻碟全部歌

咁講啦, 我覺得除左空姐和和每天講再見外, 其餘歌人聲和樂聲分得唔夠開,可能係你所指的"濁". ...
lblemon 發表於 2017-9-11 16:23

我反而覺得系空姐mixing同master做得最差,成件事勁LQ, 好似痰罐入面唱歌咁

琴晚真系超多怪叔叔去睇
月球下的人同今天終於一人回家新mix強姦曬original version
但Gin Lee駕馭快歌能力比我想象中好同埋佢唱live能力應該系容祖兒/關心妍以黎最好ge女歌手,某d位個共鳴穿透力好強

回復  loowee

你對關心妍評價甘高?
黃家正 發表於 2017-10-7 12:00

純講live穩定度黎講我覺得佢真系掂,至少我上次睇佢演唱會系

Dcfever真係仲有人賣緊40蚊一隻
Carousell 同價仲係成堆post咁賣,肉酸到

Gin lee 隻 ...
kayzzz 發表於 2017-10-18 01:51

chisin 根本全部就系同一個人分身account po
你地d haters obsessed 到呢,要專登開app search Gin Lee,辛苦曬

即係hater特登買佢隻碟幫手谷銷量,再開分身低價賣佢隻碟? 長知識了
但唔理係邊個低價賣碟都好, ...
kayzzz 發表於 2017-10-18 11:49

乜邏輯呀,我系話有人咁有心專登要search Gin睇下佢d碟有冇跳樓價,幾時話賣哥個系hater?
你地吹到有大量碟散貨,點知一check,全部都系同一個人放同一隻碟 但開左好多個items
今個星期又出SACD喇,又要留多幾個禮拜銷量榜