返回列表 發帖
exactly
所以我覺得單曲去計Gin Lee或者Here I Come係好精彩, 同樣係1st, 2nd PLUG, Falling, 潛水比空姐 ...
hehehaha 發表於 2018-1-25 07:39

Genetic begin litm我都鍾意
其實幾鍾意Begin個完整性 聽得好舒服
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

沒有最好,只有更好
出大碟總好過single collection
例如咩夜晚先作歌嗰d女歌手 ...
hehehaha 發表於 2018-1-24 22:43

其實係Gin lee做壞規矩
年年做碟做咩啫 都冇人聽架啦 專心做D比人聽一季嘅歌 做夠四五隻求其出碟咪得
Concept?食得架?
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

估唔到又上返銷量榜
其實唱片舖都一路擺當眼位
雖然灣仔酒吧區d cheap cheap位冇貼佢海報
但似乎都唔知係邊度彈班人比錢買
唔通真係辦年貨?

可能买aga新碟,順便買埋美gin隻慶功版
阿mark 發表於 2018-2-3 10:04

可能見AGA隻碟有獨一無二
就諗返起未買和每天講再見(合唱版)同和每天講再見(Night Remix)
所以買返

俾環球hea左十年
阿mark 發表於 2018-2-9 14:27

佢都冇實力
Gin Lee起碼唔會唱到咁先

回復  John

真心
聽左20秒
已經聽唔落去
未聽到 誰還要緊張 已經熄左佢
佢好似20秒以來冇準過拍子
...
Eddie8848 發表於 2018-2-14 00:32

麥家瑜完美演繹咩叫live in the moment
甩完beat追返 再甩過 再入返 再甩過
副歌先恐怖 和音同主唱完全唱緊唔同句子
跟住可以離開隻歌話「好似幾重唱咁」
冷靜完重新入過 但再甩過 跟住再入過 再甩過
鼓聲越來越大聲 不過都係繼續甩
真係好live in the moment