返回列表 發帖
Deluxe 版/ 普通版叛若兩人

希望其他歌曲無熱播嗰兩首咁悶⋯
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

空姐 配唱好有問題
門口頭有幾行吉位,Duncan也停低觀察⋯

Show後愛上了《今朝有酒》

係,chorus好難聽
lblemon 發表於 2017-10-6 23:24

玫瑰、Falling、1+1可能要售票音樂會先有得聽
而上張碟雙雙、月球、芝麻完勝呢張碟

今個show咁少歌應該出唔倒色違版封面Live CD
出2nd version機會大d

我去左新翼果邊5G,搞到8:25先到,坐台中間最後果行。
今日先知新舊翼各有一個hall 5G ...
lblemon 發表於 2017-10-7 02:01

我也兜了一大個圈⋯
約8:40先入場

好似冇咩環球人去 睇ig adrian fu,aga,R&K,yanting都冇去睇

係咪被杯
HOTMAN 發表於 2017-10-7 09:31

Encore前好似影住Yanting

尋晚個妝同打扮好唔平時嘅佢,好成熟,咁樣好難有年輕fans支持。lol
Serendipity 發表於 2017-10-7 16:08

好似話係梁浸浸老豆化ga

其實空姐嘅背景都好樣衰
fifty1205 發表於 2017-10-7 16:07

BG+和聲都⋯

歌手:Gin Lee
唱片名稱:Live in the Moment(聖誕慶功版2CD)
唱片封面:

推出日期:2017/12/13
唱片類型 ...
hinz 發表於 2017-12-2 02:19

雖然無阿Gill加持
但應該有得Re-entry啩

無左至尊碟
好想買多100隻支持佢
HOTMAN 發表於 2018-1-2 02:02

佢話出左黑膠

UMG HK is busy flogging off LITM (聖誕慶功版)  

Gin Lee 簽名 + 合照會 @ HMV on 21.1.2018 ( ...
boy4dudes 發表於 2018-1-20 05:14

有得合照,都散唔晒簽名會飛