返回列表 發帖

離巢大解脫 樂瞳前凸後翹 大玩初熟誘惑

29+2的樂瞳( Cilla),早前約滿無綫即宣布離巢,回復「自由身」事業自己話事,更決定豁出去首度推出處女寫真集,告別妹妹仔形象,性感放題大騷魔鬼身材。由於寫真集在書展預售情況已遠超預期,作為「宅男女神」的樂瞳眼見銷情理想,更加不容有失谷盡 32D上圍,以白色泳裝誘惑爆發「初熟」氣息。

「初熟」女人味
外形清新甜美的樂瞳一臉童顏,由少女邁向輕熟女,離開無綫後的她不用再受公司掣肘,隨即扑錘推出處女寫真,實行為青春留倩影,她更表示今次行「初熟」女人味路線,突破性感尺度,絕對不是點到即止,希望帶給觀眾一個全新觀感。

「今次寫真集嘅賣點除咗係我嘅第一本寫真集,成件事出到嚟都好陽光同健康,當中大家可以睇到我由少女轉變到而家比較成熟嘅過程,至於呢一輯白色泳衣相,其實係影寫真過程嘅最後一套衫嚟,所以發揮得比較好,而我喺表情上面嘅演繹都係攝影師最滿意,我自己都好鍾意呢輯,亦都用咗呢個造型嘅相來做封面!」樂瞳興奮表示。

前凸後翹,作為「宅男女神」的樂瞳大騷魔鬼身材。

在攝影師 Ronald的指導下,樂瞳配合表情演繹出性感一面。

著住白色露背泳衣的樂瞳玩股惑。
拍攝途中有外籍男泳客全程望到實,樂瞳依然表現專業。

11年,樂瞳在《點解阿 Sir係阿 Sir》中飾演反叛學生妹而入屋。
在無綫告別作《平安谷》中化身「牛屎妹」,同翟威廉做一對,可惜發揮唔多,令樂瞳決心離巢向外闖。

白色泳裝誘惑
上月中,樂瞳與拍攝團隊飛往檳城為寫真取景,緊密拍攝行程又要上山下海,過程絕對唔輕鬆,為達最佳效果,就算拍攝趁一有空檔都狂操做運動,同埋要節食減肥,不容有失的她更谷盡 32D上圍,在猛烈陽光的天氣下,在泳池中以純白色低胸露背泳衣,連續擺出多個誘人甫士。
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Kary should take notes
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

仲拍呢D感覺好cheap啊..離開大台好似發展更差

唱番歌啦
#MV男主角好正
#十仔

幾十歲先學人扮模

許廷鏗幾時黎個離巢大解脫
#百年不合hehe版MV #featTim@DJ
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

得罪講句,佢真係幾重雞味

虛度青春
#三十路
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

乳細有時頗大
利申:唔係鏡粉

點解我會諗到去馬賽
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

許廷鏗幾時黎個離巢大解脫
#百年不合hehe版MV #featTim@DJ
fifty1205 發表於 2017-9-3 00:54

Good idea. 不過首要就係減肥操肌先。的人根本就係睇歌唔係聽歌,包hit.

呢個壇應該無咩人對女有興趣

點解我會諗到去馬賽
風見志郎 發表於 2017-9-3 10:43

佢好過馬賽
起碼好肉地

好大對wor
仲望落幾自然

覺得都ok啊,覺得雞味重只因童顏啫。。我覺得幾ok啊,有D郭書瑤feel

Cheap 街

31歲初熟?

Good idea. 不過首要就係減肥操肌先。的人根本就係睇歌唔係聽歌,包hit.
Ching2015 發表於 2017-9-3 10:48

點解明明係樂瞳post 都可以講番鏗鏗
其實佢個樣都ok啦 成個 package唔錯 (我講緊樂瞳)

31歲仲初熟?
邊_度初熟呀?睇過?

31歲初熟?
HOOOO 發表於 2017-9-4 12:08

X2

邊到陽光邊到健康

31歲初熟?
HOOOO 發表於 2017-9-4 12:08

熟成啦。。