返回列表 發帖

[Dec/2017] 吳浩康 LISTEN TO DEEP LIVE 2017

吳浩康 LISTEN TO DEEP LIVE 2017  

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 /  微信支付
尊享優先訂票服務

演出日期 :  2017年12月9-10日
演出地點 :  九龍灣國際展貿中心(3/F) - 匯星STAR HALL
演出時間 :  晚上8時15分
票價 : HK$580 / HK$480 / HK$380
03 再不再見 - C AllStar 

wow開到九展
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 46
1. 此刻無價 2.較早前錄影 3.Be Water,My Friend

希望歌單可以參考下呢個post 啦
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D2

真心想睇
不過最平都要380

應該會幾感動,想佢唱:放過自己,不妨一試

個個星期一FB都開LIVE, 蛋記終於比機會DEEP
心動想入場添

應該會幾感動,想佢唱:放過自己,不妨一試
阿mark 發表於 2017-9-9 18:37

放過自己 係 My favorite!!

幾時俾機會立立
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 46
1. 此刻無價 2.較早前錄影 3.Be Water,My Friend

估唔到一開就star hall,最平380都有d貴

終於由唱一星期一次Facebook live到真係唱Live
但個價個Range太窄...最平太貴...最貴又好似太平

幾時俾機會立立
帥小寶` 發表於 2017-9-9 23:58

立立漫漫十週年無影+未出新碟

回復 11# 阿mark

Ken宜家同阿嬌系台灣拍劇 佢話拍完劇就錄歌 年尾派

記得早排睇Deep Nite Show個陣,佢啲假音係好差
我諗得以前五成左右,無左以前個份圓滑、無咁靚、好虛

依家聽緊佢唱最佳損友,唔知係咪練得多左歌,又好似無咁差
希望到時開show會聽到一把靚聲既吳浩康啦

好易入到 不過380已揀唔到

好誇....380 480 已入唔到

咁易入,但又咁快賣哂,即係放好少飛,做勢準備加場,有380就睇

10月頭公售
請唔請到早早黎做嘉賓呢

10月頭公售
請唔請到早早黎做嘉賓呢
hehe 發表於 2017-9-15 13:46

唱"他都不愛我"

唱"他都不愛我"
hohoho 發表於 2017-9-15 14:29

Deep訪問話演唱會好多人點呢首, 要唸唸計lol

Deep訪問話演唱會好多人點呢首, 要唸唸計lol
hehe 發表於 2017-9-15 15:02

快請美祖啦

想聽上帝保佑,他都不愛我,小學館,八星報喜賀賀喜,四大才子發大財的原唱版本

十月幾多號售票?錯過了優先訂飛
17年冠軍歌巡禮:荒/凡/L/羽/驗/有/靈/最/下/排/莉/麻/查/長/天/一/3/煉/一/搖/余/不/奇/小/B/失/阿/L/兩/C/習/霸/霸/I/靈/藍/有/人/誰來剪月光/WW/BWMF/大丈夫

想聽上帝保佑,他都不愛我,小學館,八星報喜賀賀喜,四大才子發大財的原唱版本 ...
on07111 發表於 2017-9-15 22:27

我都想聽上帝保佑...但我唔信Isabella肯出山囉...  有冇其他英皇小花肯捱義氣代唱一下?

l00540 發表於 2017-9-15 22:43

我都係,琴日見到,已經售罄。 DEEP我從出道就好中意~

l00540 發表於 2017-9-15 22:43

10月4日 10:00am快達票公開發售

係咪無講加場?

Ed Sheeran加位霏都係聽朝賣, 個網應該更加難入
搖滾區的神經病 <--- 搜集中外演唱會直播資訊,貼下歌單,講下廢話

係咪無講加場?

Ed Sheeran加位霏都係聽朝賣, 個網應該更加難入
阻住 發表於 2017-10-3 16:22

點解Ed Sheeran要阻咗我買吳浩康 lol仲未入到

痴線 踏正10點入都已經入唔到

10:05入到去, 買咗$380最近台果區...

$580剩係放左Section 1-1,Section 2-1同Section 3果5區公售
搖滾區的神經病 <--- 搜集中外演唱會直播資訊,貼下歌單,講下廢話

算易入wor
公售(好似)冇乜人買
btw, 買左480頭行

仲買到.........

最後reload左成個鐘先買到
好在都仲有$380

其實佢而家唱LIVE 差過以前好多

多謝各位客戶的支持,是次「吳浩康 Listen To Deep Live 2017」優先訂票反應熱烈,現決定加開2017年12月9日一場!於10月12日9時開始預訂,記得準時上 http://www.aegpromotion.com/Deep2017 或致電(852) 28 611 611購票。
HINZ TOP 20 Week 46
01 隨風而來 隨風而去 - Gin Lee
02 忘記有時 - 王菀之
03 再不再見 - C AllStar