返回列表 發帖
睇9號果場, 10號直播, 即係可以兩場睇晒啦
【This is MC】澳門見

佢自己散飛應該無問題

今晚9/12嘉賓:Yumiko
聽晚應該早早啦掛
hehe 發表於 2017-12-10 01:46

諗多左喇

以千禧後出道的蛋記男歌手
Deep係咪算係第二個(第一個係LF)可以開到大型售票show?
對蛋記搞既演唱 ...
masterdragon 發表於 2017-12-7 23:33

個Show唔係蛋記搞架

直播緊都無人講

點解吾請joey唱他都不愛我
筠筠 發表於 2017-12-10 23:31

你估請就到
人地寧願去justin

second encore

現場睇 其實個show真心唔差喎
klihm 發表於 2017-12-10 23:39

rundown可以再好d

我都第一時間諗哩樣
Jy 去justin 都唔去deep
或者係deep 唔敢請jy
Kyle_ 發表於 2017-12-10 23:37

應該唔會好難請
話晒同公司

尋晚楊生坐第一行睇足全場
應該都錫deep
JY都會俾下面卦

Yumiko 跳, Deep唱
夢幻組合

感覺蘇豪
討厭
孩子王
棋王
第三者
浪漫時代
擇日失戀

呢堆歌無可能排係opening唱, 如果佢有機會開紅館, 唔該認真執下個rundown

can't agree more一開始唱晒d hit歌我就諗之後點算
對於fans或有聽開/聽晒佢d碟既人就會ok
如果街客應該 ...
masterdragon 發表於 2017-12-11 01:10

中段勁多人玩手機同去廁所
上紅館的話
唔該諗個靚Rundown

講到英皇好支持佢咁,但又唔係主辦單位
尋晚佢多謝Wyman等我仲以為首唱階磚三點知又無
Joey同Deep既經典既 ...
Wing1211 發表於 2017-12-11 15:59

講到英皇好支持佢咁 <-- 佢去到谷底既底部都仲簽佢.....算係咁啦

我反而覺得佢講野好重複喎, 不過都希望佢開到紅館同埋呢個rundown真心唔得
紅館唔該執靚佢

如果我係佢團隊 , 我會根據本來Rundown個大方向, 再執成咁樣:

Part 1 - opening
1浮華亂世
2講深
3棋王
talk
4繁星流動

PART 2
5公元前 / 吸血彊屍的愛
6戰地舞曲
7你哪邊幾點
TALK
8放過自己
9-38廿四 (握手)

PART 3 - Deep nite show
10 Into 約定
11 Side track medley: 我可以 / 自卑 / 罪人 /吻彌留的你
talk 講屋企人 / 家姐
12眼前一亮
13給愛惜的人

PART 4
14情誡
15上車 - CLOZER
16Dance Medley - 新手 / 火 / 感覺蘇豪
17相對濕度 (Yumiko)
18Dance Medley with yumiko - 活著viva 果堆

Part 5
19失戀medley - 生於83 / 又到聖誕
20擇日失戀
talk - 感謝主辦單位等....
21孩子王
22較早前錄影

Part 6 - encore
23浪漫時代
24討厭
talk
25洗剪吹
26先入為主