返回列表 發帖

[Dec-Jan/2017-18] 楊千嬅三二一GO! 演唱會2017

Citi信用卡客戶獨家優先購票

演唱會日期及時間: 2017年12月23日 - 2018年1月2日 ,8:15PM,(31日 9:30PM)
**Citi Clear Card - 優先購票日期 : 2017年9月25至29日**
**其他認可Citi信用卡^ - 優先購票日期 : 2017年9月26至29日**

票價 : HK$780 / HK$480 / HK$280

優先購票網址: http://www.aegpromotion.com/Miriam2017
(9月25日上午9時至晚上11時59分及9月26日上午9時至9月29日晚上11時59分)
優先購票熱線: (852) 28 611 611 (上午9時至晚上9時)
(每次交易最多可購買6張門票。每張門票須徵收顧客服務費HK$32。)

^Citi Rewards 銀聯信用卡、Citi Cash Back American Express® Card客戶除外

三面臺都想睇
歌曲 http://poll.fm/5qbaq 专辑 http://poll.fm/5qbah 组合 http://poll.fm/5qbal 女歌手 http://poll.fm/5qban 男歌手 http://poll.fm/5qbam

好想知點樣加場

想睇,希望買到 23/24/25
今年好似 27 就要開學
全女班 W29 自我感覺還好 / 心之科學 / 人妻的偽術

616.1314 發表於 2017-9-16 18:00

我27號要考試
《Gin Lee First Of All》反應熱烈,現加開6月24日一場

樓主....唔係25/9先開始CITIBANK優先訂購咩?

同埋大家知唔知通常幾點開始訂架?!

暫定至少睇兩場
美千唔係話會跨年架咩

616.1314 發表於 2017-9-16 18:00

希望祖粉入場被人瑞色惑
...

暫定至少睇兩場
美千唔係話會跨年架咩
victor1991415 發表於 2017-9-16 18:16

加夠10場就去到1月1號(如果佢夠膽的話)

希望買到霏,23號同24號一晚睇美17一晚睇美千
咁25號打後個期可以留嚟睇五月天桃園跨年
唔知佢地邊個既24號霏會易買啲
搖滾區的神經病IG

肯定加到1月1
拎唔到女金

可能唔開1/1, 31之後果場係2/1呢~

其實佢明知自己一向唔係joey個d可以咁有心有力唱咁多唱kary到~

寧願4面台唱少幾場好過睇佢最後幾場出晒事咁唱~

當然希望佢今次可以克服呢個情況啦~

係咪馬拉松比賽名黎

個演唱會名好弱雞

可能唔開1/1, 31之後果場係2/1呢~

其實佢明知自己一向唔係joey個d可以咁有心有力唱咁多唱kary到~

寧願4面 ...
kenny1102 發表於 2017-9-16 19:35

如果加到場既,照計唔會唔開1/1架喎,同埋大陸1/1先係假期,好多人都係等跨年同1/1

係,主要係紅館真係唔岩開三面台,次次都睇到條頸斷,

同埋真係冇邊個既三面台個台係靚架 (even Eason個次我都覺得唔夠佢四面台個d靚,再加上美千一定冇佢咁多budget去砌個靚台)

加夠10場就去到1月1號(如果佢夠膽的話)
hohoho 發表於 2017-9-16 18:55

唔洗十場,break一日,9場已經夠

The "MY" inside the "O" of GO! seems redundant. Granted MY could simply mean Miriam Yeung.
Is it 楊千嬅 3!2!1!Go!演唱會 or 楊千嬅3!2!1!Go!My演唱會?
CLICK here for boy4dudes Girl Power HOT 30 Charts
上週粵語冠軍歌:《信》李幸倪
上週國語冠軍歌:《斷情歌》彭海桐

暫定至少睇兩場
美千唔係話會跨年架咩
victor1991415 發表於 2017-9-16 18:16

又蠢佐囉,好似Let‘s Begin咁,未公佈就話想係生日個日開

上次係電台應該係講開聖誕嘛,等到賣爆晒先再慢慢加 31 or 1

唔洗十場,break一日,9場已經夠
Jacz 發表於 2017-9-16 19:52

break一日佢體力頂到咩~
寧願開2日停一日~

不過我見有d歌手唔停都仲唱得好地地, 一停左一日再唱反面去唔返之前個水準~

break一日佢體力頂到咩~
寧願開2日停一日~

不過我見有d歌手唔停都仲唱得好地地, 一停左一日再唱反面去唔 ...
kenny1102 發表於 2017-9-16 19:56

開2日停一日個租場費會唔會太貴?

美祖同佢都係一break就病

個演唱會名真係好kai叫wonder miriam好過
《Gin Lee First Of All》反應熱烈,現加開6月24日一場

個演唱會名真係好kai叫wonder miriam好過
fifty1205 發表於 2017-9-16 20:11

可能上次medley玩啦啦球玩上隱~

可能上次medley玩啦啦球玩上隱~
kenny1102 發表於 2017-9-16 20:19

今次唔好再同我玩呢D,真係好娘,成40歲人喇

雖然娜姐60歲都仲玩,但人地型好多

其實佢近十年除左all about love,都未試過唔病。。

L and g
Minor classics
Lets begin

再數上去,開大唔好提,萬千都要聲稱肚痾

點解楊千嬅d演唱會名永遠都咁kai

其實佢近十年除左all about love,都未試過唔病。。

L and g
Minor classics
Lets begin

再數上去,開大 ...
mychart- 發表於 2017-9-16 20:28

MC有咩事?

第一頁留名睇大家洗版瘋狂吹Fa。暫時諗住睇23號首場,上次Let's begin 第一場都唱得幾穩陣。

MC有咩事?
Jacz 發表於 2017-9-16 20:33

可能係患左BB

MC有咩事?
Jacz 發表於 2017-9-16 20:33

尾場完show即刻入院

尾場完show即刻入院
mychart- 發表於 2017-9-16 20:41

玩show唔係好關事喎

花樣千嬅好似都冇咩事?

我會等31果場先買!!!!
暫定睇25.31.1

咩事呀321go

擺明係倒數啦 -_-
ig hashtag 都成日有 #mycountdownbegins
Music Awards 完整得獎名單
Music Picks Week 28 (14/07)
1. 重光紀念日 - 林欣彤  2. 恐怖情人 - 許廷鏗  3. 搖滾之母 - 楊千嬅

好想好想睇

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

其實有冇話今次係開邊種三面台?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

可能係患左BB
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-9-16 20:41

患佐BB, 笑佐

我會等31果場先買!!!!
暫定睇25.31.1
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-9-16 20:49

31應該好難買,一黎倒數,二黎大陸開始放假,好多fans會黎睇

簽名被屏蔽

我反而係諗緊

佢唔係搵林狗影poster 咩

點解最尾出呢張

不同人有不同情況千嬅break下會好點

三天一break差不多
Kaybb 發表於 2017-9-16 21:52

佢依家呢個期做唔到三日一break喎

我反而係諗緊

佢唔係搵林狗影poster 咩

點解最尾出呢張
放空 發表於 2017-9-16 21:52

應該未出最後poster?

不過有個疑問係,如果未出最後poster,點解又係伊利沙伯大廈外牆賣晒廣告?
定係遲d加晒場先係西隧or紅隧換有樣既poster?

唉…
SSN Chart (13 Jul)  自唱新歌「和每天講再見」(4 Jan)
1. 小 問 題 (1 Week No.1) - AGA
2. 一 世 同 學 - 林 奕 匡
3. 自 我 感 覺 還 好 (1 Week No.1) - Gin Lee

楊千嬅 3!2!1!Go! 演唱會
。。。。。。。。。。。。

簽名被屏蔽

睇千嬅係咪想跳勁舞,
只唱的話不應有break
Kaybb 發表於 2017-9-16 22:46

我覺得佢點都會有break

我想睇佢跳勁舞喎
如果淨係fing下手腳我寧願佢企定定唱

蘋果好多負評
HINZ TOP 20 Week 29
01 小問題 - AGA