返回列表 發帖
樂壇人參,長賣長有!!!!
gooloo 發表於 2017-10-12 14:14

笑佐
再加個場仲有冇7成公售?

L&G好似第4場係唱多過尾場
joshua 發表於 2017-10-12 14:28

第四場唱佐35首,尾場34首

張相有我係度囉
lemontea1069 發表於 2017-10-12 14:47

細細聲話我聽係邊個,我知有幾個cm人係度
btw, 你今次睇邊場

人瑞條命真系生得好好
依家半退休仲賣座過以前高峰期
fifty1205 發表於 2017-10-12 14:48

hater會話10場三面台都唔夠7場四面台多位

手痕睇左條片
搞到我好想睇千嬅演唱會呀
John 發表於 2017-10-12 14:50

我成日開佢拍d片黎J

話你知都睇唔到, 細粒到, 我睇31號, 仲有一場未知邊日 (叫左太多人拎飛, 唔知最後有冇 / 有邊場) ...
lemontea1069 發表於 2017-10-12 14:53

我有full size呀,5616 x 2798

所有網上購票連結正由其他顧客使用中,請再次登入。

或者繼續...繼續...繼續...繼續... ...
John 發表於 2017-10-12 14:09

入到喇,兩場 $480都仲可以揀4張,但全部有人hold住

我終於搵到自己!!!點解我好似好SAD咁.....
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 15:02

得個講字,圈出黎喇

演唱會後遺症

可以安心食晚飯了
happychicken 發表於 2017-10-12 19:43

買到飛喇?

但我屋企人親戚全部唔鐘意楊千嬅
wchild 發表於 2017-10-12 20:09

我全家都係佢haters,我夾係中間做人真係好攰

以前身邊d人一聽到你聽楊千嬅既歌就覺得你無品味
最近身邊d朋友同事個個都要睇佢演唱會

千嬅終於證明到比鍾意佢既人知,佢地無鐘意錯人
Nathan 發表於 2017-10-12 20:07

我都係,以前身邊真係一個瑞瑞既fans都冇,但最近突然多佐好多
最搞笑係有美mi fans約我去睇瑞瑞演唱會

同埋最近發覺有d高汁hehe紅人原來係佢die hard,
自己身邊都發現唔好hehe frd係佢fans

未到最後真係唔知佢加一定二2號就一定加嫁la, 差在22號點嫁姐, 始終22號係星期五.
照計應該下星期四公售 ...
aRh3i 發表於 2017-10-12 20:53

之前兩次都係當日一賣晒下午就宣佈加場,今日仲未有加場消息

可能諗緊加1場定3場....
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 21:09

13場? 個數字好似唔係好老禮喎

加還加,你唔好同我睇搶尾場ok? 你既美色我地鬥唔過

實不相瞞....我會同你死過......
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 21:25

好心你去其他地方r著數返黎呢度俾我地喇,仲係度同我地死過
尾場得咁少位,邊個你爭,你仲要咁發力

1號一定尾場啦 佢book到2號咋 應該要一日拆台
eldrian710 發表於 2017-10-12 21:41

2號開完通宵拆台囉

我地FANS 可以幫手呀......拆咋嘛,,,唔係起
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 21:59

可唔可以報名?

!!...突然諗起佢加27-28果陣ig tag過一句...話未試過早場...
唔通2號尾場玩早場... ...
aRh3i 發表於 2017-10-12 22:00

唔係咁激呀?
但好似未見過有concert尾場係日頭開架喎

LB係冇寫終極加場架
所以上次呢度好多嬅迷好遲先買尾場
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咁如果佢真係要3號交場比人唔出奇喎...
2號又confirm會開..
再唔係仲有個諗法.2號係一個for fc/贊助 既尾 ...
aRh3i 發表於 2017-10-12 22:05

如果係咁,我驚2號仲難買飛過之前

之前買架! 之前優先購票死好彩,買到兩張26號480飛, 不過貪心想睇多一日780,不過應該睇唔到啦 ...
happychicken 發表於 2017-10-12 22:39

未囉,今日本身係同frd買,最後乜都買唔到,但個frd好好彩,佢既frd放佐4張$280俾佢
我一張都未有,想睇31同2

因為果次好似唔爆的~
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-13 00:58

個次我都洗襯最後一次放飛執佐兩張31 綠閘 row10
邊洗好似今次咁搶都搶唔到

上次Let's Begin係咪場場錄?
點解最後出碟可以收曬咁多場嘉賓
JayantL 發表於 2017-10-13 01:31

唔係,碌佐好多場

深紫色嗰場;第四場;無錄。
kenneth 發表於 2017-10-13 02:49

冇錄晒,但應該有錄到部份?

因為想搏加到2月3ma, 點知
joshua 發表於 2017-10-13 08:26

蠢佐囉,一大早就通曬天話想係生日個日開

上次大家都諗會唔會加到2月2/2月3號
John 發表於 2017-10-13 10:32

點知31號就截停~  

終於入到個網!!

十二月 27 星期三 2017
下午8 時15分         友邦保險呈獻楊千嬅 三二一GO! 演唱會2017 (加場 ...
John 發表於 2017-10-13 10:34

你個網絡係咪有問題

岩岩睇佐個訪問
佢話有日係車度,湊Torres去playgroup,聽到有個女人係度唱歌,幾好聽喎,唱得幾好喎,唔覺既,邊度人黎架? 佢問係邊個人黎,司機唔敢出聲,於是佢打俾佢公司既John,問903播緊首歌既女人唱歌幾好喎,咩黎架,咁好既點解? ok喎隻歌,邊個寫架,佢訪問個陣都係唔記得歌名,又即場問John,跟住John答佢深紫色,佢大笑,記者話佢好曲線讚緊自己,千嬅話唔係,係以前把聲同依家把聲係兩把聲黎,有d唔同,所以要成日練歌...

楊小姐,咩料呀,Let's Begin先唱完深紫色,依家聽到都完全唔知首歌係自己唱,仲要歌名都唔記得?
呢首歌係我最鍾意既歌黎架  

如果想開2月3
其實就唔應該1月25頭場啦...
十場四面台 今次既千嬅就可能得 ...
John 發表於 2017-10-13 11:04

一月24係頭場呀果次,佢唔得唔係24開,24係禮拜六
24-26,29-31,2-3 如果係咁都ok既

但如果佢2號真係非公開場就真係好難搵飛..
aRh3i 發表於 2017-10-13 10:34

唔好霏公開呀,等於未賣已經要放棄

林憶蓮都放飛, 瑞瑞幾時先會放
gooloo 發表於 2017-10-13 11:14

等緊放31 同 1

好鬼假,成日作故仔
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:33

自己未睇過就話人假,唔知邊個假d呢?  

呢段故可能發生喺let's begin前
gooloo 發表於 2017-10-13 11:35

係三二一高 press con個日  

有片

http://weibo.com/tv/v/Fq7dNhbaJ?fid=1034:2b6aad5586b2edfc8f43b34517d59c79

其實佢會唔會講緊千嬅,唔係你@@
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-13 11:46

我知呀,有片為證

我話緊你偶像假呀 未睇過啲乜呀?
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:47

睇佐條片先喇,叻唔切

你邏輯去左邊呀 我話佢假,關佢有無講過嗰段說話咩事
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:49

on99,你講緊人作故仔呀

………… 你智商有無70?
我係話佢作故仔,關睇過條片未咩事,你上面已經總結左條片嘅內容同佢講既野
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:54

你係咪on9? 你未睇過條片,又知人地係作故仔?  何況我只係大致描述佐佢條片講既一部分野

好驚驚,三句唔埋兩句話人on9

千嬅自己把聲都認唔到,你自己頭先留言都覺得驚奇啦扮咩無問 ...
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:59

話人智商有冇70個陣又唔見你話驚?

下? 我話佢唔記得自己既歌咋喎,冇話過佢假喎,

你既邏輯去佐邊,仲係度死兜,柒佐就潛喇

佢會唔會考慮唱一次我的生存之道
lemontea1069 發表於 2017-10-13 13:15

堅想用呢首或者小星星取代  飲酒思源 囉

塔羅迷係我唱k必唱.....人瑞真係要睇醫生(佢自己話的)
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-13 18:03

但佢竟然記得 友誼小姐,真係估佢唔到

岩發現JW 19公售, 所以千嬅如果加場應該17號公售, 一係就依一兩星期都唔會宣佈住 ...
aRh3i 發表於 2017-10-13 17:10

同一日公售囉,好似上L&G咁,好似都係同林一峰同時公售

岩岩睇到千嬅蘋果live,佢把聲好唔掂,病聲

又唔介口,食雪糕
Nathan 發表於 2017-10-13 19:26

l&g個陣 1/1上叱咤台都係病聲,到開show個陣又好靚聲

其實佢地呢代既歌手都唔係好識護聲,好似美mi,美吹,美祖咁,都試過失聲

好想知佢地平時係點護聲同練歌,係咪每日都要唱3個鐘?

認真討論下rundown:

佢同佢公司心裡面嘅必唱指數應該係咁 (10分最高):
10分: 狼來了/再見二丁目/少女的祈禱/可惜我是水瓶座/假如讓我說下去/小城大事/姊妹/楊千嬅/烈女/飛女正傳/抬起我的頭來/Wonder Woman (已經12首...)
9分: 野孩子/勇/數你/冰點/最後的歌/處處吻
8分:好不容易遇見愛/最好的債/笑中有淚/私奔/熱血青年
7分:小星星/一個人的童話/自由行/如果東京不快樂/鍊金術/原来過得很快樂

其實我覺得10分嗰堆真係唔駛唱晒,尤其狼來了嗰啲...反而可以換好多佢自己唔記得咗但係一唱實好多人識嘅歌:閃靈/咬唇/向左走向右走/塔羅迷/MR./傻仔/男女關係科/友誼小姐/可人兒/我的生存之道/水月鏡花/火鳥/化/一千零一個/知更
myungwon 發表於 2017-10-13 23:02

上面刪除線個堆一首都唔好出現, pls  

暫時應該唔會 內部消息
eldrian710 發表於 2017-10-13 23:08

咁fc訂佐飛個d 點算?

岩問左隻牛, 31號Row BE 9900 for 2
aRh3i 發表於 2017-10-13 23:13

係咪貴過LB 31 Row A 了?

放心,街客鍾意聽、佢又鍾意唱
gooloo 發表於 2017-10-13 23:23

佢依家翻親大陸要唱歌都會唱 水瓶座
個d annual dinner 又係

楊千嬅 我OK
wchild 發表於 2017-10-13 23:22

次次都改到鬼五馬六,我鍾意原版多d囉

10分果到, 近兩次紅館有D 都已經唔係REGULAR到......要RANDOM 咁ENCORE先聽到, 假如讓我說下去、姊妹、飛 ...
Kyle_ 發表於 2017-10-13 23:26

仲有首愛人,分分鐘 因為所以 都要加入 10分行列

過左啦, 果陣尾場ROW A 6000幾蚊 (冇記錯既話)
Kyle_ 發表於 2017-10-13 23:27

印象係, LB 尾場Row A 好似7000 for 2咁上下
aRh3i 發表於 2017-10-13 23:27

蘋果話係$6800/2
但佢講既第一行係row a 定第一行

愛人 數你 狼來了 = 華星三寶, 次次都有
反而覺得今次佢會唱嬅存
Kyle_ 發表於 2017-10-13 23:29

真心個三寶唔好再唱,特別狼來了
好多人提佢唱嬅麗緣,真係咁多人鍾意呢首咩?

呢樣又真,千嬅相關嘅IG/FBpost下面好多留言都點嬅麗緣
gooloo 發表於 2017-10-13 23:42

好多提佢唱個d都係big hit, 真係靠害