返回列表 發帖
咁都未confirm? WTF
hinz 發表於 2017-10-2 16:35

冇字喎,未睇到呢張邊個敢confirm嗰張係堅㗎

搞錯呀三面

健康食品無贊助@@

杨千嬅/丁子高 - 平行 (电视剧《天泪传奇之凤凰无双》主题曲)
https://www.youtube.com/watch?v=mxrA731z1Wc
------------------------------------
咩料 無啦啦整首咁既野出黎

完全忘記light me up
kenny1102 發表於 2017-10-2 14:01

個期D歌都好冇存在感
除佐Light Me Up, 仲有親,星星同學會

唔知大家仲記唔記得美千同伊麵合唱過校長既 一生中最愛?

youtube有呀 千嬅係喪ge
happychicken 發表於 2017-10-2 12:28

真係好內有惡女,見到架車出面好多食蕉影佢

健康食品無贊助@@
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-2 19:12

我都好奇怪點解會冇
今年最大既廣告商好似係swisse同citi喎

健康食品無贊助@@
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-2 19:12

可能怕千嬅食完會肚痛搞到遲開場!!
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

個期D歌都好冇存在感
除佐Light Me Up, 仲有親,星星同學會

唔知大家仲記唔記得美千同伊麵合唱過校長既  ...
Jacz 發表於 2017-10-2 22:07

安娜與武林
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

啱先發現隻手原來係咁
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都好奇怪點解會冇
今年最大既廣告商好似係swisse同citi喎
Jacz 發表於 2017-10-2 22:12

話說仲有京都念慈奄~

安娜與武林
John 發表於 2017-10-2 22:19

伊麵唱到好x聽

其實齣戲係佢拍過既戲入面都幾冇存在感

話說仲有京都念慈奄~
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-2 22:27

我都記得有,但唔sure係上年定今年既

杨千嬅/丁子高 - 平行 (电视剧《天泪传奇之凤凰无双》主题曲)

------------------------------------
咩料 ...
KEN5200 發表於 2017-10-2 21:32

其實佢兩公婆合唱呢首歌係咪同丁子峻有關?

其實佢兩公婆合唱呢首歌係咪同丁子峻有關?
Jacz 發表於 2017-10-2 22:38

佢又真係有份做套戲

紅隧終於有廣告牌,但個位麻麻地,銅鑼灣果塊無左,東隧果塊唔知拆左未,d宣傳真係mama

伊麵唱到好x聽

其實齣戲係佢拍過既戲入面都幾冇存在感
Jacz 發表於 2017-10-2 22:33

可能太爛
同埋同期有行運超人花好月圓兩套收得既戲

正如煎釀三寶都係因為太爛所以收左皮
好彩煉金術跑出

話說仲有京都念慈奄~
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-2 22:27

京都念慈X贊助左佢幾多年

可能太爛

好彩煉 ...
John 發表於 2017-10-3 02:43

安娜係03年尾上,同地下鐵先係同期,差4日上映,最後地下鐵收1411萬,安娜咁難都收1012萬
星之碎片明顯好聽過一生中最愛,真係好希望演唱會聽到星之碎片,唔係梁朝偉唱都得

煎釀三寶票房其實唔差,過1500萬,不過呢套我都仲未夠膽睇

安娜係03年尾上,同地下鐵先係同期,差4日上映,最後地下鐵收1411萬,安娜咁難都收1012萬
星之碎片 ...
joshua 發表於 2017-10-3 03:51

煎釀三寶好似唔過千萬喎
【This is MC】澳門見

煎釀三寶好似唔過千萬喎
lemontea1069 發表於 2017-10-3 08:53

煎釀三寶 票房係 HK$14,790,180  
係2004年香港電影票房第8位

可能太爛

好彩煉 ...

煎釀三寶我又唔係覺得太爛喎前排睇返
但安娜與武林真係好爛

個期D電影主題曲,插曲真係好正,煉金術聽到依家都未厭
希望今次唱多次,上次淨係聽到尾場散場既清場唔夠喉

星之碎片明顯好聽過一生中最愛,真係好希望演唱會聽到星之碎片,唔係梁朝偉唱都得

煎釀三寶票房其實唔差,過1500萬,不過呢套我都仲未夠膽睇
joshua 發表於 2017-10-3 03:51

03年D戲真係多到痴線,
年頭有賀歲片 行運超人
暑假有新紮師妹 2 連帶客串既龍咁威
年尾仲要打孖上地下鐵同安娜與武林

全部係千萬票房,有兩套係過2000萬,仲要係2003年個人累積票房最高既女星

星之碎片 肯定好聽過 一生中最愛 喎
個人覺得伊麵唱歌真係好難聽

其實今次演唱會每晚唱一首合唱歌都好正,唔洗搵返原唱都制

城市售票網已經入唔到......

城市售票網已經入唔到......
kenvincy.cn 發表於 2017-10-3 09:41

好似每日十點前都係咁架?

京都念慈X贊助左佢幾多年

仲要係兩次紅館既主題贊助

終於入到, 等十點

03年D戲真係多到痴線,
年頭有賀歲片 行運超人
暑假有新紮師妹 2 連帶客串既龍咁威
年尾仲要打孖上地下鐵 ...
Jacz 發表於 2017-10-3 09:31

佢01-04年真係好紅
而家爭好遠, 不過而家都唔係追求呢d人氣啦, 做好質素最實際

終於入到, 等十點
aRh3i 發表於 2017-10-3 09:51

web同app都唔得喎

FIRM 加場未?

痴線, 10:00入到去4日都無哂連位
肯定通利又留哂D飛, 上次Let's Begin又係咁

請問有冇人入到?
Infinity & Eternity

請問有冇人入到?
pooh1460 發表於 2017-10-3 10:03

我入到阿, 但都冇哂連位

請問有冇人入到?
pooh1460 發表於 2017-10-3 10:03

always server busy

係咪$480 第32行果行都無

諗緊買唔買23號,真係驚佢唔會加到1月1日

係咪$480 第32行果行都無

諗緊買唔買23號,真係驚佢唔會加到1月1日
阻住 發表於 2017-10-3 10:07

已經禁唔到, d飛比人選取中

07分 通利話無哂
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

07分 通利話無哂
hinz 發表於 2017-10-3 10:09

但網上仲未寫無哂

我入到阿, 但都冇哂連位
aRh3i 發表於 2017-10-3 10:04

你有冇買到?

但網上仲未寫無哂
aRh3i 發表於 2017-10-3 10:11

上網一定仲有
通利d人懶到死
一禁唔到就話無
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

你有冇買到?
Jacz 發表於 2017-10-3 10:12

無..但我見單丁位果d已經去到12-20行, 完全見唔到字母行lol

上網一定仲有
通利d人懶到死
一禁唔到就話無
hinz 發表於 2017-10-3 10:13

我估係比網上d人 hold住左d飛, 要等20分鐘佢地唔買先會放返出黎

無..但我見單丁位果d已經去到12-20行, 完全見唔到字母行lol
aRh3i 發表於 2017-10-3 10:13

其實係咪有bot可以買到架? 點解d人可以次次都咁快入到,又成日買到靚位

都仲係入唔到
F5到痛

FIRM 加場未?
wchild 發表於 2017-10-3 09:57

我係微博見到內地歌迷會幹事準備緊加場email send俾會員喇

其實係咪有bot可以買到架? 點解d人可以次次都咁快入到,又成日買到靚位
Jacz 發表於 2017-10-3 10:16

其實個網有漏洞, 只要你係9:40後10:00前入到, 你就可以禁到

都仲係入唔到
F5到痛
kanxd 發表於 2017-10-3 10:17

入唔到揮手區

入唔到揮手區
Jacz 發表於 2017-10-3 10:18

入唔到x2 :(

其實個網有漏洞, 只要你係9:40後10:00前入到, 你就可以禁到
aRh3i 發表於 2017-10-3 10:18

但係我次次9點開始就入唔到喇,同埋佢每15分鐘就要重新login一次喇喎

人生究竟花左幾多時間係F5而都係徒勞無功