返回列表 發帖
我都唔記得咗喇,好似係中學開始 XD
happychicken 發表於 2017-10-8 18:47

我都係中學先開始鍾意千嬅
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

我都唔知佢唱咩key

我完全唱唔到佢既歌
Nathan 發表於 2017-10-8 18:16

佢d歌唔易唱架
例如少女的祈禱, 一入第一句個key高到...
汪明荃算唱得好有交代, 而且係算有feel
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

佢d歌唔易唱架
例如少女的祈禱, 一入第一句個key高到...
汪明荃算唱得好有交代, 而且係算有feel ...
John 發表於 2017-10-8 19:29

千千唱經過那些年實失聲,,,
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

唔好喇掛
不過唔知點解, 覺得丁生會走出黎一齊倒數
John 發表於 2017-10-8 19:27

哩個好大機會, 分分鐘成家都上哂台一齊倒數開PARTY

是掛,我以前成日聽呢首~歌詞仲有我最愛小王子
我個男人很喜歡叫我妹妹,又不想別人以為我係男咪加 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-8 18:31

你可能係成個POST 唯一一個女會員
    反OT: 希望千千唱多D MUSIC BOX 冬天的故事 既歌

佢而家禁加法 到時真係再加2號尾場 一定又俾人鬧

不過真心覺得開一次少一次
真係想睇尾場!有無得組團!

係FB見到有牛放飛寫住"24號 45段G行(真正摸手仔位)"
D牛係咪連d位置係邊都唔知嫁...依個位點摸手仔
開3面台就算Row BA都未必摸到手啦

係FB見到有牛放飛寫住"24號 45段G行(真正摸手仔位)"
開3面 ...
aRh3i 發表於 2017-10-8 20:11

會唔會意思係摸隔離手仔??
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

簽名被屏蔽

會唔會意思係摸隔離手仔??
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-8 20:16

應該係自己摸自己

反OT: 希望千千唱多D MUSIC BOX 冬天的故事 既歌{:1 ...
Kyle_ 發表於 2017-10-8 19:52

Unlimited!!!

Unlimited!!!
kelvinyu188 發表於 2017-10-8 20:25

我覺得佢已經唔記得哩隻碟咁濟,幾次show 都係得上次唱大傻,嬅存就前幾年唱過一次

開3面 ...
aRh3i 發表於 2017-10-8 20:11

佢地為左賣得貴d 15行係握手位都講得出ga

Kyle_ 發表於 2017-10-8 19:51

抱torres上台倒數又ok既,始終可能只得一次,但好似上次抬起我的頭來咁破壞性就唔好la

Kyle_ 發表於 2017-10-8 19:51

好好玩
唔知仔仔有冇表演時間 唱你是你本身的傳奇

愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-8 19:32

希望荃荃再做嘉賓啦

反OT: 希望千千唱多D MUSIC BOX 冬天的故事 既歌{:1 ...

繼續希望有Meridian同埋All About Love

我覺得佢已經唔記得哩隻碟咁濟,幾次show 都係得上次唱大傻,嬅存就前幾年唱過一次 ...
Kyle_ 發表於 2017-10-8 20:31

Minor Classic唱過水月芬梨
千嬅應該對呢隻碟好有印象, 但可能同其他歌難夾, d歌又唔大熱

抱torres上台倒數又ok既,始終可能只得一次,但好似上次抬起我的頭來咁破壞性就唔好la ...
joshua 發表於 2017-10-8 21:12

5歲仲抱

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

繼續希望有Meridian同埋All About Love
John 發表於 2017-10-8 21:35

hope:all about love
小星星
愛在旁若無人的太空
寒舍
全部都冬天feel

最好整首電影meadly,屏幕播片段,快樂與憂愁-勇/咬唇/Mr.-千杯不醉-每當變幻時-動地驚天愛戀過/余春嬌/當我想起你
sidetrack meadly,我在橋上看風景/嬅麗緣/舊地/知更/明日再會/我的生存之道/一千零一個/木偶奇遇記/可人兒/簡愛/星之碎片/小飛俠/如果可以不停相愛

5歲仲抱
John 發表於 2017-10-8 21:36

學kelly演唱會咁帶仔上台呀~小朋友唔好成日暴光好 d~

hope:all about love
小星星
愛在旁若無人的太空
寒舍
全部都冬天feel

最好整首電影meadly,屏幕播 ...
小布丁 發表於 2017-10-8 22:05

呢4首我都鍾意!!

我想聽仔仔唱色惑
Kaybb 發表於 2017-10-8 22:02

不了…色惑機會留比千千!

沒女仔 呢度男多女少架??
我係因為家中執到閃卡先識千嬅姐姐,應該係我家姐跌左或亂咁掉完全唔知佢是誰細個阿媽唔太比睇電視嗯嗯~

學kelly演唱會咁帶仔上台呀~小朋友唔好成日暴光好 d~
河童妹妹~ 發表於 2017-10-8 22:05

千嬅強調左幾次,話唔會比佢個仔上台

沒女仔 呢度男多女少架??
我係因為家中執到閃卡先識千嬅姐姐,應該係我家姐跌左或亂咁掉完全 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-8 22:10

一睇就知我係仔

想佢唱嘅快歌:男女關係科、照相本子、內有惡女、 吻所有女孩、仲夏夜之夢、非買品
(唔好成日都係烈女、處處吻、熱血青年、斗零踭)

想佢唱嘅快歌:男女關係科、照相本子、內有惡女、 吻所有女孩、仲夏夜之夢、非買品
(唔好成日都係烈女、處 ...
matthewyky 發表於 2017-10-8 22:16

不認不認還需認
大慈善家
啦啦誇啦啦
你幸福嗎!

不認不認還需認
大慈善家
啦啦誇啦啦
你幸福嗎!
John 發表於 2017-10-8 22:27

Ready or not
Light me up
甚麼都不怕

Ready or not
Light me up
甚麼都不怕
joshua 發表於 2017-10-8 22:33

唱哂呢7隻會唔會比觀眾大嗌回水??
encore時段唱星星同學 金曲當年情!

5歲仲抱
John 發表於 2017-10-8 21:36

台上多機關ma

唱哂呢7隻會唔會比觀眾大嗌回水??
encore時段唱星星同學 金曲當年情! ...
John 發表於 2017-10-8 22:36

開心過又小城大事呢堆la(fans既話)

不認不認還需認
大慈善家
啦啦誇啦啦
你幸福嗎!
John 發表於 2017-10-8 22:27

喪婆四部曲呢?
內有惡女
吹牛娃娃
娃娃夫人
忌廉溝鮮奶

我覺得有冬天Feel又鍾意既歌:
冬天的故事
我的醉愛
冰點
悲歌之王
寒舍
我只能跳舞

希望千嬅會唱

愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-8 19:32

想聽瑞瑞唱熱咖啡 + 迷人pink lady  

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

咁ready or not, 色惑, wonder woman, 啦啦誇啦啦, 不認不認還需認
Kaybb 發表於 2017-10-8 22:48

聖女不敗呢

喪婆四部曲呢?
內有惡女
吹牛娃娃
娃娃夫人
忌廉溝鮮奶
Jacz 發表於 2017-10-8 22:42

偷吻杜魯福都幾喪

喪婆四部曲呢?
內有惡女
吹牛娃娃
娃娃夫人
忌廉溝鮮奶
Jacz 發表於 2017-10-8 22:42

唔該唱埋 適量運動與均衡飲食! 好想聽

Nathan 發表於 2017-10-8 22:54

佢演唱會係咪得萬紫唱過??有無人有去睇過萬紫千紅??

我覺得有冬天Feel又鍾意既歌:
冬天的故事
我的醉愛
冰點
悲歌之王
寒舍
我只能跳舞

希望千嬅會唱
Nathan 發表於 2017-10-8 22:45

零號 (冬天的故事ver)
深紫色
芬梨道上
笑中有淚
我是羊
好不容易遇見愛

不如大家列埋其他三季

偷吻杜魯福都幾喪
艾石仔 發表於 2017-10-8 22:53

好鍾意呢首失眠歌,差d唔記得佐
失眠好down個陣就聽 「假如讓我說下去」
失眠好掛住某人個陣就聽 「我是羊」
失眠好hyper個陣就聽 「偷吻杜魯福」  

Nathan 發表於 2017-10-8 22:54

呢首堅正,其實依家聽返 下半場 真係覺得好大膽以當時罐頭k歌橫行既年代
呢隻ep真係愈聽愈正

河童妹妹~ 發表於 2017-10-8 22:56

萬紫千紅唱功好似最差果次
隻live cd走音走到

呢首堅正,其實依家聽返 下半場 真係覺得好大膽以當時罐頭k歌橫行既年代
呢隻ep真係愈聽愈正 ...
Jacz 發表於 2017-10-8 23:02

跑步聽慳D
現場唱慳D應該唔錯

河童妹妹~ 發表於 2017-10-8 22:56

係!! Let's Begin係電台訪問個陣話torres鍾意,會唱,最後都係冇,不過都岩既,同let's begin成個主題唔係好夾