返回列表 發帖
覺得會錄影31號倒數場i am ready
ivanbb 發表於 2017-10-13 01:14

11:55唱ready or not@@12:01唱啦啦誇啦啦
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

唔係,碌佐好多場
Jacz 發表於 2017-10-13 01:32

深紫色嗰場;第四場;無錄。

有時候你地會唔會期望越高失望越大呢?今次先唔講其他野,就單喺三面臺嘅設計就已經輸咗俾上一次

kenneth 發表於 2017-10-13 02:49

佢第四場把聲好靚,又唱得好,可惜無錄

LB係冇寫終極加場架
所以上次呢度好多嬅迷好遲先買尾場
Jacz 發表於 2017-10-13 00:54

因為想搏加到2月3ma, 點知

有時候你地會唔會期望越高失望越大呢?今次先唔講其他野,就單喺三面臺嘅設計就已經輸咗俾上一次 ...
lightupmylight 發表於 2017-10-13 08:00

咁三面臺唔一定係差GE,係難買飛JE...

Live CD收錄左啊,DVD/Bluray有第四場同Sammi合唱
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

未囉,今日本身係同frd買,最後乜都買唔到,但個frd好好彩,佢既frd放佐4張$280俾佢
我一張都未有,想睇31 ...
Jacz 發表於 2017-10-13 00:58

LB係冇寫終極加場架
所以上次呢度好多嬅迷好遲先買尾場
Jacz 發表於 2017-10-13 00:54

上次大家都諗會唔會加到2月2/2月3號
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

未囉,今日本身係同frd買,最後乜都買唔到,但個frd好好彩,佢既frd放佐4張$280俾佢
我一張都未有,想睇31 ...
Jacz 發表於 2017-10-13 00:58

但如果佢2號真係非公開場就真係好難搵飛..

終於入到個網!!

十二月 27 星期三 2017
下午8 時15分         友邦保險呈獻楊千嬅 三二一GO! 演唱會2017 (加場2)         查看門票詳情
售罄

十二月 28 星期四 2017
下午8 時15分         友邦保險呈獻楊千嬅 三二一GO! 演唱會2017 (加場2)         查看門票詳情
售罄
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

aRh3i 發表於 2017-10-13 10:34

無得非公開,點都一定要有20%嘅飛係公開

冇錄晒,但應該有錄到部份?

因為想搏加到2月3ma, 點知
joshua 發表於 2017-10-13 08:26

蠢佐囉,一大早就通曬天話想係生日個日開

無得非公開,點都一定要有20%嘅飛係公開
thm 發表於 2017-10-13 10:39

你唔明我指非公開係乜
假若經傳媒宣佈加場, 依d 叫公開, 需要至少20%飛做公售
但假若2號係for fc/ sponsor only, 無經媒體對外宣怖加場
依隻係非公開場, 姐係受邀請先入得, 咁就唔會公售

上次大家都諗會唔會加到2月2/2月3號
John 發表於 2017-10-13 10:32

點知31號就截停~  

終於入到個網!!

下午8 時15分         友邦保險呈獻楊千嬅 三二一GO! 演唱會2017 (加場 ...
John 發表於 2017-10-13 10:34

你個網絡係咪有問題

冇錄晒,但應該有錄到部份?
Jacz 發表於 2017-10-13 10:47

錄影其實有兩種, 一種係真係有cam man係度行黎行去圍住個人轉黎轉去, 依d真係錄影場
另一種就唔會有人行, 只係場場都有固定既cam係唔同位置, 依d錄影係for即時上上面個大mon, 同埋留黎出dvd有咩差池果陣用

終於入到個網!!

下午8 時15分         友邦保險呈獻楊千嬅 三二一GO! 演唱會2017 (加場 ...

John哥你到底有飛未
【This is MC】澳門見

蠢佐囉,一大早就通曬天話想係生日個日開
Jacz 發表於 2017-10-13 10:53

如果想開2月3
其實就唔應該1月25頭場啦...
十場四面台 今次既千嬅就可能得

你個網絡係咪有問題
Jacz 發表於 2017-10-13 10:56

我忙到不知幾點

John哥你到底有飛未
lemontea1069 發表於 2017-10-13 11:03

冇呀
而家可以慢慢諗睇邊場

終於入到個網!!

下午8 時15分         友邦保險呈獻楊千嬅 三二一GO! 演唱會2017 (加場 ...

cm界IE

林憶蓮都放飛, 瑞瑞幾時先會放

岩岩睇佐個訪問
佢話有日係車度,湊Torres去playgroup,聽到有個女人係度唱歌,幾好聽喎,唱得幾好喎,唔覺既,邊度人黎架? 佢問係邊個人黎,司機唔敢出聲,於是佢打俾佢公司既John,問903播緊首歌既女人唱歌幾好喎,咩黎架,咁好既點解? ok喎隻歌,邊個寫架,佢訪問個陣都係唔記得歌名,又即場問John,跟住John答佢深紫色,佢大笑,記者話佢好曲線讚緊自己,千嬅話唔係,係以前把聲同依家把聲係兩把聲黎,有d唔同,所以要成日練歌...

楊小姐,咩料呀,Let's Begin先唱完深紫色,依家聽到都完全唔知首歌係自己唱,仲要歌名都唔記得?
呢首歌係我最鍾意既歌黎架  
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如果想開2月3
其實就唔應該1月25頭場啦...
十場四面台 今次既千嬅就可能得 ...
John 發表於 2017-10-13 11:04

一月24係頭場呀果次,佢唔得唔係24開,24係禮拜六
24-26,29-31,2-3 如果係咁都ok既

aRh3i 發表於 2017-10-13 10:34

唔好霏公開呀,等於未賣已經要放棄

林憶蓮都放飛, 瑞瑞幾時先會放
gooloo 發表於 2017-10-13 11:14

等緊放31 同 1

冇呀
而家可以慢慢諗睇邊場
John 發表於 2017-10-13 11:05

我多左兩張480
有冇興趣
【This is MC】澳門見

岩岩睇佐個訪問
佢話有日係車度,湊Torres去playgroup,聽到有個女人係度唱歌,幾好聽喎,唱得幾好喎,唔 ...
Jacz 發表於 2017-10-13 11:16

好鬼假,成日作故仔

等緊放31 同 1
Jacz 發表於 2017-10-13 11:23

排隊等31@@
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

岩岩睇佐個訪問
佢話有日係車度,湊Torres去playgroup,聽到有個女人係度唱歌,幾好聽喎,唱得幾好喎,唔 ...

呢段故可能發生喺let's begin前

好鬼假,成日作故仔
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:33

自己未睇過就話人假,唔知邊個假d呢?  

呢段故可能發生喺let's begin前
gooloo 發表於 2017-10-13 11:35

係三二一高 press con個日  

有片

http://weibo.com/tv/v/Fq7dNhbaJ?fid=1034:2b6aad5586b2edfc8f43b34517d59c79

Jacz 發表於 2017-10-13 11:43

其實佢會唔會講緊千嬅,唔係你@@

我話緊你偶像假呀 未睇過啲乜呀?

其實佢會唔會講緊千嬅,唔係你@@
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-13 11:46

我知呀,有片為證
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

救命!!!好期待啊!!!好想睇真。尾場!
__曾踏破過深海
          尋求你我所愛__

我話緊你偶像假呀 未睇過啲乜呀?
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:47

睇佐條片先喇,叻唔切

我知呀,有片為證
Jacz 發表於 2017-10-13 11:47

你邏輯去左邊呀 我話佢假,關佢有無講過嗰段說話咩事

你邏輯去左邊呀 我話佢假,關佢有無講過嗰段說話咩事
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:49

on99,你講緊人作故仔呀

on99,你講緊人作故仔呀
Jacz 發表於 2017-10-13 11:51

………… 你智商有無70?
我係話佢作故仔,關睇過條片未咩事,你上面已經總結左條片嘅內容同佢講既野

………… 你智商有無70?
我係話佢作故仔,關睇過條片未咩事,你上面已經總結左條片嘅內容同佢講既野
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:54

你係咪on9? 你未睇過條片,又知人地係作故仔?  何況我只係大致描述佐佢條片講既一部分野

你係咪on9? 你未睇過條片,又知人地係作故仔?  何況我只係大致描述佐佢條片講既一部分野 ...
Jacz 發表於 2017-10-13 11:57

好驚驚,三句唔埋兩句話人on9

千嬅自己把聲都認唔到,你自己頭先留言都覺得驚奇啦扮咩無問題遮

千嬅自己把聲都認唔到,你自己頭先留言都覺得驚奇啦扮咩無問 ...
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:59

話人智商有冇70個陣又唔見你話驚?

下? 我話佢唔記得自己既歌咋喎,冇話過佢假喎,

你既邏輯去佐邊,仲係度死兜,柒佐就潛喇

係三二一高 press con個日  

有片

我有睇呢條片!!!我覺得好好笑,三個記者應該係千嬅fans

千嬅自己把聲都認唔到,你自己頭先留言都覺得驚奇啦扮咩無問 ...
cathay1996 發表於 2017-10-13 11:59

話人智商有冇70個陣又唔見你話驚?

下? 我話佢唔記得自己既歌咋喎,冇話過佢假喎,

你既邏輯去佐邊,仲 ...
Jacz 發表於 2017-10-13 12:04

兩位

岩岩睇佐個訪問

我之前都聽左呢個訪問,呆L左,心諗係咪失憶失到咁
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

睇佐條片先喇,叻唔切
Jacz 發表於 2017-10-13 11:48

唔明你咩邏輯,宜家咪就系正正話佢講個故事好假,你不停叫人睇片做乜姐

反ot.......希望千嬅快啲確定加尾場啦。。。。