返回列表 發帖

睇左蘋果訪問 佢唔似會再加場 [可能要用2日拆台 (2, 3號) + JW 用2日起台 (4,5號) 仲要一日 FULL DRESS REHEARSAL]
分分鍾真係要24小時拆台, 都要比一日時日間人做FULL DRESS REHEARSAL

華星三寶換哩3首就好有發生過 曾經何時 直覺
Kyle_ 發表於 2017-10-14 13:27

直覺應該無乜唱過live

直覺應該無乜唱過live
joshua 發表於 2017-10-14 14:13

6次紅館,得 花樣千嬅 唱過

睇左蘋果訪問 佢唔似會再加場 [可能要用2日拆台 (2, 3號) + JW 用2日起台 (4,5號) 仲要一日 FULL DRESS REH ...
wchild 發表於 2017-10-14 14:05

BTW.....明報記者狂講10場佢都無答,我堅持佢會再加!
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

原來小丁生識唱3am

睇左蘋果訪問 佢唔似會再加場 [可能要用2日拆台 (2, 3號) + JW 用2日起台 (4,5號) 仲要一日 FULL DRESS REH ...
wchild 發表於 2017-10-14 14:05

係, 5號晏就要起好for 採排, 姐係應該3號交場, 如果佢2號真係加, 未必拆得切

係, 5號晏就要起好for 採排, 姐係應該3號交場, 如果佢2號真係加, 未必拆得切 ...
aRh3i 發表於 2017-10-14 14:35

佢提左幾次有下家用場

係, 5號晏就要起好for 採排, 姐係應該3號交場, 如果佢2號真係加, 未必拆得切 ...
aRh3i 發表於 2017-10-14 14:35

總之我知佢張係bk到2/1only 唔知拆台policy 但我諗點都要一日拆?

總之我知佢張係bk到2/1only 唔知拆台policy 但我諗點都要一日拆?
eldrian710 發表於 2017-10-14 14:49

Bk到2號, 3號9點要交場, 千嬅講要24小時拆, 咁推前都2號朝早9點要拆
姐係佢真係要開, 應該真係早場黎

Bk到2號, 3號9點要交場, 千嬅講要24小時拆, 咁推前都2號朝早9點要拆
姐係佢真係要開, 應該真係早場黎 ...
aRh3i 發表於 2017-10-14 14:57

點都開早場做尾場lol所以應該唔會開
如果一早1/2 係尾場, 又想抖, 就唔會諗開晒27,28
或者加27,1/2
不過我都想佢加埋

原來小丁生識唱3am
Nathan 發表於 2017-10-14 14:25

睇黎AGA 有份出席拉闊

大家第一隻買千嬅既碟係邊隻???
我係Unlimited 唔知千千會唔會唱呢
John 發表於 2017-10-14 07:05

吓?仲以為你係資深嬅粉,第一隻買係unlimited?
我第一隻買嘅係私日記,好鍾意嗰陣時佢的文青形象,隻碟内頁好特別。

我第一隻買嘅係私日記,好鍾意嗰陣時佢的文青形象 ...
Serendipity 發表於 2017-10-14 16:57

咁呢d冇關係架喎
我都鍾意佐佢20年喇就黎
第一隻買既都係冬天的故事而已

簽名被屏蔽

前面仲有好多期噶???
如果前面有人開唔會到宜家都未公佈掛,側田好似又往後加唔到,政府用?

前面仲有好多期噶???
如果前面有人開唔會到宜家都未公佈掛,側田好似又往後加唔到,政府用? ...
小布丁 發表於 2017-10-14 18:36

但前面無人用唔代表佢有入紙申請,
而且佢連續十場, 前面無理由開兩場休兩日踩十場
再者, 如果前面佢有諗住加嘅話, 佢唔會拎27,28 黎加場

但前面無人用唔代表佢有入紙申請,
而且佢連續十場, 前面無理由開兩場休兩日踩十場
再者, 如果前面佢有諗 ...
aRh3i 發表於 2017-10-14 18:48

一早打算23號開始好心就開四面臺啦,如果27-28唔加,8場三面臺仲少過上次,難得拿到個天王天后專用靚檔期

咁呢d冇關係架喎
第一隻買既都係冬天的故事而已 ...
Jacz 發表於 2017-10-14 17:02

但06年先開始買都好難買返以前啲碟,對我嚟講作為忠粉當然首要係要買碟。

反OT: 希望加場加前面,23-26買唔到又唔想到時要保持驚喜唔敢check post

我第一隻買嘅係私日記,好鍾意嗰陣時佢的文青形象 ...
Serendipity 發表於 2017-10-14 16:57

我好後生架
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

我諗無人第一隻會買a music時期卦
我估千嬅開到12場卦
Kaybb 發表於 2017-10-14 18:15

真係有,真係有化開始先做佢既fans既人

但06年先開始買都好難買返以前啲碟,對我嚟講作為忠粉當然首要係要買碟。

反OT: 希望加場加前面,23-26買唔到又唔想到時要保持驚喜唔敢check post
Serendipity 發表於 2017-10-14 19:01

有d係好後生,細個個陣冇錢買碟嘛
應該好多人都冇儲齊佢d碟呀

想佢加2號呀~

有d係好後生,細個個陣冇錢買碟嘛
應該好多人都冇儲齊佢d碟呀

想佢加2號呀~  ...
Jacz 發表於 2017-10-14 20:10

除左d冇新歌既精選同偷生個隻,應該齊晒

kenny1102 發表於 2017-10-14 20:11

有冇黑膠放煙花? 呢隻依家炒到好貴

我第一隻買都係SINGLE明明果陣先12 13歲既少男, 點解會超級愛哩隻怨婦碟

反OT:
希望今次CONCERT 會唱SINGLE, 哩首真係好好好正, 竟然可以冇PLUG
Kyle_ 發表於 2017-10-14 12:45

千嬅話錄single果段時期係好唔開心架, 唔知而家佢咁開心,唱唔唱得番呢

千嬅話錄single果段時期係好唔開心架, 唔知而家佢咁開心,唱唔唱得番呢 ...
happychicken 發表於 2017-10-14 20:15

上次唱花與愛麗絲好正喎

反而可惜我是水瓶座,小城大事 呢d就真係唱唔返

細個屋企人唔俾買碟到入左大學 第二年先開始買千嬅既碟 2010年
記得第一隻 買既係unlimited 難搵到死 行 ...
放空 發表於 2017-10-14 07:58

我都係呀!!unlimited

kenny1102 發表於 2017-10-14 20:11

好勁wor

我都係,只係冇買冇新歌嘅精選。
我唔知阿John咁後生,睇嚟我都算係人瑞的老餅fans。

Jacz 發表於 2017-10-14 20:13

我有紫膠碟呀!買咗10幾年早兩年先有部機攞嚟播。

我有紫膠碟呀!買咗10幾年早兩年先有部機攞嚟播。
Serendipity 發表於 2017-10-14 20:23

其實係點架開黎聽? 同cd有冇唔同?
同埋有冇歌詞簿個d架?

各位大佬 我系由志明與春嬌之後先追楊小姐嘅
雖則以前祖兒羅最受歡迎女歌星個時會心唸點解唔系楊千嬅hahaha

大家第一隻買千嬅既碟係邊隻???
我係Unlimited 唔知千千會唔會唱呢
John 發表於 2017-10-14 07:05

少女的祈禱(第二版)

Jacz 發表於 2017-10-14 20:13

3000蚊~
好想要隻膠

好掛住千千呢個爆炸頭~
12月演唱會會唔會出現番

好掛住千千呢個爆炸頭~
艾石仔 發表於 2017-10-14 21:09

我鐘意小王子LOOK多D

咁呢d冇關係架喎
第一隻買既都係冬天的故事而已 ...
Jacz 發表於 2017-10-14 17:02

我都數咗下 鐘意咗18年lu

好掛住千千呢個爆炸頭~

好掛住佢 d 小鳳姐造型, aal 之後唔見晒

簽名被屏蔽

原來咁多位美會員都咁年輕

雖然無大家咁熟美千d歌
但我第一二隻碟已經開始有聽(當時好興同同學互相借碟)

mychart- 發表於 2017-10-14 21:24

有無d相睇下

好掛住千千呢個爆炸頭~

希望喊足10場

有無d相睇下
joshua 發表於 2017-10-14 22:05

小鳳姐造型都係 萬紫千紅 同 開大有咋,花樣千嬅 反而冇
件76個bra組成既「絕世好bra」真係好印象深刻

有無d相睇下
joshua 發表於 2017-10-14 22:05

依家真係好少小鳳姐造型,上次最接近個件都係生菜裙了
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

3000蚊~
好想要隻膠
艾石仔 發表於 2017-10-14 21:04

好想掛佢黑膠張相係房門闢邪

我都數咗下 鐘意咗18年lu
electric 發表於 2017-10-14 21:16

但係你本身都好細個 ,我記得你好似講過6歲鍾意佢
今次真係唔返黎睇?

AAL造型最高質~~

之前個D大舊娃娃LOOK更加唔識欣賞~~

BTW~佢話過今次演唱會會做返晒之前既經典造型~
唔知有冇呢個呢~~

AAL造型最高質~~

唔 ...
kenny1102 發表於 2017-10-14 23:38

呢個造型係咪唱適量運動同班猛男跳飛腳舞個個?  

對腳...好似紮緊個d東坡肉

經典造型包唔包第一次演唱會個d先?

AAL造型最高質~~

唔 ...
kenny1102 發表於 2017-10-14 23:38

全靠呢個造型,我學識左甲組腳呢個詞語

AAL造型最高質~~

唔 ...

放大張相到時舉牌用