返回列表 發帖
呢幾日聽番演唱會cd 發覺ladie&gentlement 其實仲唱得好過let’s begin! Let’s begin 唔知係咪病左 好多都 ...
power2r2004 發表於 2017-10-22 09:59

LB第3-4場都唱得幾好啊...

錄影係尾2場病聲,但eason反而話病聲唱出黎既感覺仲正

今次10場,應該聽頭5場會有保證,後5場就唔知啦

千嬅ig 個post 話同時記緊3個show rundown, 唱3款最後的歌
姐係拉闊同紅館rundown 應該都好唔同, 好期待

加開終極尾場:1月2日

Total: 11場!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

點解唔開夠12場
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

點解唔開夠12場
fifty1205 發表於 2017-10-23 13:44

咪係,好奇怪,前面個期有人攞佐咩

5場打後嗰啲要有心理準備聽到把爛聲

咪係,好奇怪,前面個期有人攞佐咩
Jacz 發表於 2017-10-23 13:46

可能同劉華一樣,個期22號開始
肥婆馬上收皮

可能同劉華一樣,個期22號開始
fifty1205 發表於 2017-10-23 13:56

但聽人話今次寰亞係有12場既期架

但聽人話今次寰亞係有12場既期架
Jacz 發表於 2017-10-23 13:58

可能計埋full dress rehearsal
肥婆馬上收皮

可能計埋full dress rehearsal
fifty1205 發表於 2017-10-23 14:01

話唔定仲有終極首場

加開終極尾場同終極加開尾場係唔同嘎
草蜢都一早爆響口12場啦
依然都堅信會加22號

依然都堅信會加22號 ...
hihi 發表於 2017-10-23 14:12

點都好~2/1一定係真尾場了~~
FANS黎講~爛聲同氣氛...當然氣氛行先~
真粉先唔介意爛聲, 反正再爛都領教過~
就留返呢晚比我地FANS啦~

D街客買頭5場好啦~
費時話咩睇完又評呢樣個樣~

好滾動!真尾場出於出黎啦!雖然唔想佢咁辛苦,但都算一個紀錄成就黎,撐佢!

好滾動!真尾場出於出黎啦!雖然唔想佢咁辛苦,但都算一個紀錄成就黎,撐佢! ...
膠膠 發表於 2017-10-23 14:17

開完先至算,起碼有個紀錄係度,冇人再敢講佢開唔到十場

真粉先唔介意爛聲, 反正再爛都領教過~
就留返呢晚比我地FANS啦~

D街客買頭5場好啦~
費時話咩睇完又評呢樣個樣~
kenny1102 發表於 2017-10-23 14:15

爛聲冇聲咪大家幫佢唱囉

Jacz 發表於 2017-10-23 13:42

一早講左會加!!!!!有無人組團一齊係電腦前做戰士!
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

2號大家一齊全晚大合唱

開完先至算,起碼有個紀錄係度,冇人再敢講佢開唔到十場
Jacz 發表於 2017-10-23 14:22

三面台好似得7500個位?
11場即係82500=6.6場四面台
仲少過平時7場喎

如果唔係硬食劉華個期就唔使靠三面台撐場數

John 可以買尾場喇

仲少過平時7場喎

如果唔係硬食劉華個期就 ...
hihi 發表於 2017-10-23 14:30

8000-8500喎
個紀錄鬼理你係三面定四面咩
Sandy 彭羚 個d 都係10場三面台

一早講左會加!!!!!有無人組團一齊係電腦前做戰士!
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-23 14:24

幫手買2張ok?

Asiamiles9000miles換280
12000miles換480,
20000換780

仲少過平時7場喎

三面台應該係9000個位左右
9000x11=99000
99000/12500=都大約8場4面台啦

千嬅今次開咁多場,又一票難求,其他人係會眼紅啲架啦

幫手買2張ok?
Jacz 發表於 2017-10-23 14:34

我都要揾人幫手,,你買咩價?
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

我都要揾人幫手,,你買咩價?
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-23 14:48

$780/2

仲少過平時7場喎

劉華個期喺20場

據瑞瑞咁講,加開2號要顧及埋拆台,咁如果22號係加得嘅話就一早加咗,仲使乜勉強24小時極速拆台啫

三面台應該係9000個位左右
9000x11=99000
99000/12500=都大約8場4面台啦

千嬅今次開咁多場,又一票難求 ...
膠膠 發表於 2017-10-23 14:41

由7場天后變到8場天后
千嬅叻叻豬

由7場天后變到8場天后
千嬅叻叻豬
hihi 發表於 2017-10-23 15:15

咁你又數下宜家仲有幾多個天后可以開到8場4面台?

依然都堅信會加22號 ...
hihi 發表於 2017-10-23 14:12

幾時爆響口架?宜家貴到飛起~大家預計幾時可以原價買到23號780*2?

幾時爆響口架?宜家貴到飛起~大家預計幾時可以原價買到23號780*2?
steven891026 發表於 2017-10-23 15:27

12月中信用卡出飛嗰個禮拜啦

咁你又數下宜家仲有幾多個天后可以開到8場4面台?
Jacz 發表於 2017-10-23 15:19

做咩啲嬅粉咁defensive
其實係純粹睇唔過眼某啲嬅粉攞場數嚟J
開到11埸三面台有咩好值得J
憶蓮啲fans都唔會將呢樣嘢攞出嚟講
同美祖未夠十年但發表十年論有咩分別

利申: 有買飛捧嬋嬋場嘎

steven891026 發表於 2017-10-23 15:27

記招

【Asia Miles 321GO! 陪你倒數 】

想睇楊千嬅演唱會,與萬人一齊歡度聖誕同新年?Asia Miles為你帶來驚喜!

由聽日開始一連四日中午 12點,你可以用限時優惠 3,210里數喺「亞洲萬里通」iRedeem兌換《楊千嬅三二一GO!演唱會》門票!

立即 save低呢條 link,校好鬧鐘,約埋班 friend聽日一齊換飛啦: http://asiamil.es/2l9CqEU
條款及細則: http://asiamil.es/2zGyU8a

Attention Miriam Yeung fans! Asia Miles has a surprise for you this Christmas and New Year’s Eve!

Every day starting from noon on 24 to 27 October, you can enjoy our special offer for Miriam’s tickets at 3,210 miles on iRedeem!

Save this link and get ready to grab your tickets with friends: http://asiamil.es/2yHl4nz
Terms & Conditions apply: http://asiamil.es/2zGyU8a

做咩啲嬅粉咁defensive
其實係純粹睇唔過眼某啲嬅粉攞場數嚟J
開到11埸三面台有咩好值得J
憶蓮啲fans都唔會將呢樣嘢攞出嚟講
同美祖未夠十年但發表十年論有咩分別

利申: 有買飛捧嬋嬋場嘎
hihi 發表於 2017-10-23 15:34

嬅粉點會專登J場數呀,咪又係d haters成日用場數黎攻擊佢先

真粉先唔介意爛聲, 反正再爛都領教過~ ...
kenny1102 發表於 2017-10-23 14:15

希望大家買到飛!!尾場最感動最正!!

回復 3138# 河童妹妹~

希望今次又有得清唱

由7場天后變到8場天后
千嬅叻叻豬
hihi 發表於 2017-10-23 15:15

數字遊戲,WFC?
For example,上次2015年kelly都係開三面台都係得九場,咁又點?(我唔會因爲咁就話千嬅勁啲,根本冇得去用場數比較)
我反而不知幾想千嬅開少啲,等佢唔使咁辛苦,我又可以睇少幾場,連睇11場好攰呀

唉 咪又係買唔到
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

點解唔開夠12場
fifty1205 發表於 2017-10-23 13:44

你覺得佢把聲頂得順咩

你覺得佢把聲頂得順咩
cathay1996 發表於 2017-10-23 16:09

唱7場定12場都係爛聲ga la
肥婆馬上收皮

預左回歸返兩成公售黑洞座位表,希望美千同寰亞禮拜四前唔好做任何宣傳

唱7場定12場都係爛聲ga la
fifty1205 發表於 2017-10-23 16:12

去到1月2一定爛聲架啦, 不過係FANS點會介意呀  講真 佢咁既歲數 仲開到幾多次演唱會  每次睇都要好珍惜

唉 咪又係買唔到
John 發表於 2017-10-23 16:08

一齊幫手??

準備24號用里數換31號飛, 26搶2號尾場

尾場 組隊 舉手✋️

準備24號用里數換31號飛, 26搶2號尾場
aRh3i 發表於 2017-10-23 16:47

認真MODE : 搭單幫買2號 2張得唔得?

認真有無人自己睇架,我朋友唔得閒話唔去 識得既有無興趣,一係要免費先肯去睇千嬅,既然係咁想同埋fans一齊睇,有無人可以約埋一齊睇,興奮 d~

數字遊戲,WFC?
For example,上次2015年kelly都係開三面台都係得九場,咁又點?(我唔會因爲咁就話千嬅勁 ...
膠膠 發表於 2017-10-23 16:01

咁認真復d小學雞做乜 佢哋乜都唔抵得其實都幾可悲  我都希望唔好再加場 搞到咁辛苦唔知為乜 不如快d做好隻碟好過