返回列表 發帖
剩係唱過果次,聽講上次Stand by list其實有忌廉溝鮮奶
希望今次有忌廉溝鮮奶,好鍾意 ...
joshua 發表於 2017-10-27 15:23

可以擺喺rundown邊個位
色惑完之後忌廉溝鮮奶?

居然standby list有咁冷門嘅
electric 發表於 2017-10-27 15:35

無記錯仲有6,7隻無唱,但唔記得名

無記錯仲有6,7隻無唱,但唔記得名
joshua 發表於 2017-10-27 16:25

吓 有呢首咩
千嬅講過有10首,其實都唱得七七八八
姊妹 火鳥 楊千嬅 飛女 東京不快樂 化 假如 最後的歌 已經8首
計埋深紫色就9首 好似話stand by有塔羅迷
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

有時我真係明教會d人點解唱歌會唱到喊
因為我同佢地一樣有信仰
楊千嬅就係我嘅信仰
所以我聽佢d歌都一樣係咁感動

有時我真係明教會d人點解唱歌會唱到喊
因為我同佢地一樣有信仰
楊千嬅就係我嘅信仰
所以我聽佢d歌都一樣係 ...
electric 發表於 2017-10-27 16:55

今次千嬅要帶領大家迎接生命倒數

今次千嬅要帶領大家迎接生命倒數
Nathan 發表於 2017-10-27 16:58

就好似同個人嘅見面次數咁
都倒數緊

就好似同個人嘅見面次數咁
都倒數緊
electric 發表於 2017-10-27 17:33

20歲之後,我真係覺得人生倒數緊,會諗邊d朋友大概幾歲會最後一次見面,如果佢演唱會主題做到呢種倒數既感覺,應該會非常好睇感動

吓 有呢首咩
千嬅講過有10首,其實都唱得七七八八
姊妹 火鳥 楊千嬅 飛女 東京不快樂 化 假如  ...
fifty1205 發表於 2017-10-27 16:33

我記得係有,果時都o曬咀,不排除有機會記錯minor classics既stand by list

唔夠分AM 換780 , 最後決定尾場480 都換左佢先算

萬能俠 ,你快樂嗎 ,藍風箏,聖女不敗,色惑,房間號碼
近年 烈女,處處吻,已經進入發姣行列 ...
Jacz 發表於 2017-10-27 12:59

可能開場用你快樂嗎
大聲同觀眾講我好幸福 一齊fa la la

20歲之後,我真係覺得人生倒數緊,會諗邊d朋友大概幾歲會最後一次見面,如果佢演唱會主題做到呢種倒 ...
joshua 發表於 2017-10-27 17:49

唔好再講啦!

可能開場用你快樂嗎
艾石仔 發表於 2017-10-27 18:38

用啦啦誇啦啦完場

http://www.aia.com.hk/miriam321

AIA客戶可以參加抽獎,有機會抽中2張480門票 (300份)

AIA客戶可以參加抽獎,有機會抽中2張480門票 (300份)
kelvinyu188 發表於 2017-10-27 19:53

叫哂fd 同細佬妹登記 lol

有無人收到CITYLINE E-MAIL CONFIRM ?

之前carl叔叔,話想係演唱會到做樣野,而technical上有困難,但如果做到觀眾同歌手都會好大感受!
大家估唔 ...
Nathan 發表於 2017-10-27 13:37

係咪將瑞瑞倒吊半空唱色惑?

有無人收到CITYLINE E-MAIL CONFIRM ?
wchild 發表於 2017-10-27 20:14

開頭都以為無,點知係垃圾郵件搵到
我用Gmail

開頭都以為無,點知係垃圾郵件搵到
我用Gmail
pigeon 發表於 2017-10-27 20:52

垃圾郵件都搵埋 都無

讓我慳埋慳埋 否則怎可儲錢 去街街

呢首呢~
kenny1102 發表於 2017-10-27 13:39

呢首好明顯係師奶仔歌

良性反應都係
John 發表於 2017-10-27 14:19

陪我每天娛樂我萬次

濃情蜜意需要共我鍛鍊  
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

剩係唱過果次,聽講上次Stand by list其實有忌廉溝鮮奶
希望今次有忌廉溝鮮奶,好鍾意 ...
joshua 發表於 2017-10-27 15:23

最記得上次有人個stand by list有7字歌

陪我每天娛樂我萬次

濃情蜜意需要共我鍛鍊
Jacz 發表於 2017-10-27 21:03

唔係愛滋活動主題曲咩

可能開場用你快樂嗎
艾石仔 發表於 2017-10-27 18:38

咁第一場之後黃牛真係失禁式急瀉喎,算唔算係好事?

唔係愛滋活動主題曲咩
wchild 發表於 2017-10-27 21:05

係呢首咩?

係呢首咩?
Jacz 發表於 2017-10-27 21:07

係啊

係呢首咩?
Jacz 發表於 2017-10-27 21:07

紅絲帶中心關懷愛滋活動主題曲

簽名被屏蔽

kelvinyu188 發表於 2017-10-27 19:53

祈求瑞瑞保祐我抽中

愛過(國)呢?我愛.........過,好姣
開聲一流
Kaybb 發表於 2017-10-27 22:35

我什麼都不怕 你不愛我的話
呢首仲唔係港女姣~~

20歲之後,我真係覺得人生倒數緊,會諗邊d朋友大概幾歲會最後一次見面,如果佢演唱會主題做到呢種倒 ...
joshua 發表於 2017-10-27 17:49

千千都好似講過類似既野
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

最記得上次有人個stand by list有7字歌
Jacz 發表於 2017-10-27 21:05

不認不認還需認?
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

千千都好似講過類似既野
John 發表於 2017-10-28 08:06
多謝大家同我度過雙十年嬅

多謝大家同我度過雙十年嬅
thm 發表於 2017-10-28 09:33

好愛嬅

不認不認還需認?
John 發表於 2017-10-28 08:07

應該係「如果東京不快樂」同「假如讓我說下去」

頭先數佐下瑞瑞既seating plan,8289,接近8300個位,
未計算wheelchair zone

頭先數佐下瑞瑞既seating plan,8289,接近8300個位,
Jacz 發表於 2017-10-28 13:22

好無聊

人數同lets begin 差唔多 刷場天后

擔心輪椅位都好難買

擔心輪椅位都好難買
gooloo 發表於 2017-10-28 15:04

Must la

又係要鬥快
牛牛連連輪椅位都唔會放過

你數左幾次?得閒既話數埋鑽石同四面台實際坐到幾多人xD

仲有兩個月就開SHOW, 開始有D期待

你數左幾次?得閒既話數埋鑽石同四面台實際坐到幾多人xD
joshua 發表於 2017-10-28 16:01

數佐一次咋,原來$780既位占佐47%
四面台唔洗數喇,都係11000~12500,通常係12000
鑽石台我搵唔到seating plan呀

仲有兩個月就開SHOW, 開始有D期待
Kyle_ 發表於 2017-10-28 16:14

估佢今次會係快歌做opening

擔心輪椅位都好難買
gooloo 發表於 2017-10-28 15:04

參考lets begin最尾個幾場,一定係
除非個concert口碑好差

參考lets begin最尾個幾場,一定係
除非個concert口碑好差
Jacz 發表於 2017-10-28 17:27

走音肚痛甩咀遲開場
支持開場唱你幸福嗎

走音肚痛甩咀遲開場
支持開場唱你幸福嗎
艾石仔 發表於 2017-10-28 17:43

又打回原型,下次開又滯銷,再唔洗未天光就開定urbtix同人搶,唔洗禁到個f5爛晒,到開場前一個月先慢慢揀靚位買飛  

又打回原型,下次開又滯銷,再唔洗未天光就開定urbtix同人搶,唔洗禁到個f5爛晒,到開場前一個月先慢慢 ...
Jacz 發表於 2017-10-28 18:02

可以考慮去細場開

可以考慮去細場開
艾石仔 發表於 2017-10-28 18:12

要同班2線搶麥花臣既期  

要同班2線搶麥花臣既期
Jacz 發表於 2017-10-28 18:16

考慮同李彩樺方皓玟一齊開
唱what we want

聽晒瑞瑞既碟 (未計3隻國語碟)

頭3隻除左主打其他都無乜FEEL, 到"到此一遊"開始正, 玩CONCEPT大碟