返回列表 發帖
回復 4200# Jacz

已改

1個月倒數!
到時會唔會有dress code?
我睇聖誕場,可能整頂馴鹿頭飾

1個月倒數!
我睇聖誕場,可能整頂馴鹿頭飾 ...
Nathan 發表於 2017-11-23 19:41

期待ING
只求佢靚聲&狀態好

問過480賣1300/2
個教練係一開始就nike sponsor?
joshua 發表於 2017-11-23 12:42

1300兩張其實可以接受

1個月倒數!

我睇boxing day嗰場...
有得揀其實都想睇正日嗰場

突然靜哂既
仲有23日就開show, 好快會有優先飛同內部飛流出
未買飛既好準備買啦

突然靜哂既
未買飛既好準備買啦 ...
aRh3i 發表於 2017-11-30 11:26

其實FB已經有啲原價單人飛

其實FB已經有啲原價單人飛
gooloo 發表於 2017-11-30 12:59

等緊25號

上次LB獲瓊姐好評,希望今次千嬅都做得好好睇睇

突然靜哂既
未買飛既好準備買啦 ...
aRh3i 發表於 2017-11-30 11:26

內部仲未有通知攞飛 我都唔知我嗰張12月31單丁780甩唔甩得出

上次LB獲瓊姐好評,希望今次千嬅都做得好好睇睇
Nathan 發表於 2017-11-30 13:20

果陣我見到依篇野都好感動

內部仲未有通知攞飛 我都唔知我嗰張12月31單丁780甩唔甩得出
royloyloy 發表於 2017-11-30 13:30

你原價放實有人要既

aRh3i 發表於 2017-11-30 16:19

係, 我都睇左好多次

BTW 我個FRD 唔係嬅粉, 今次會睇321GO, 佢話唔MIND 佢跳老舞

BTW 我個FRD 唔係嬅粉, 今次會睇321GO, 佢話唔MIND 佢跳老舞
wchild 發表於 2017-11-30 17:16

快啲叫佢重溫AAL不認不認還需認

快啲叫佢重溫AAL不認不認還需認
gooloo 發表於 2017-11-30 17:18

AAL之前講到去日本排舞, 講到好勁咁搞到我好期待,點知

Nathan 發表於 2017-11-30 20:15

【大紀元訊】楊千嬅為下月在紅館舉行的一連五場《all about LOVE 楊千嬅2007演唱會》專程到日本接受地獄式排舞及健身訓練。
獲教練大讚有跳舞潛質
東亞娛樂更特別與日本首席跳舞組合EXILE合作,他們將會為千嬅編排新歌《不認不認還需認》的舞步,千嬅表示這次對她來說是很大的挑戰。千嬅覺得他們真的很專業,起初也有點擔心,但在他們悉心的指導下,千嬅終於學成歸來!她的舞蹈教練還大讚千嬅醒目,在第一堂課千嬅只用了2個小時己將全首歌的舞步學會,更笑指千嬅很有跳舞的潛質。
依足餐單節食挑戰意志力
千嬅此行除了排舞外,每天還花2個小時積極健身練氣,每天的早餐只飲一杯脫脂奶,然後開始做運動,每天必須依照健身教練設計的餐單進食,中午只可以吃五件壽司,晚餐不能吃澱粉,只可吃少量海鮮,份量跟半隻蒸蟹差不多,全個餐單不可有油鹽糖。日本的美食多多,問她忍的住口嗎?她笑說:「幸好還能忍受得住,沒有偷吃!」千嬅還表示,她從來沒有試過這樣的艱苦訓練,上次演唱會她的身體狀況不太好,希望今次可以以最佳狀態和觀眾見面。◇

今次321Go無講話要跳舞,會唔會反而有驚喜

【大紀元訊】楊千嬅為下月在紅館舉行的一連五場《all about LOVE 楊千嬅2007演唱會》專程到日本接受 ...
Nathan 發表於 2017-11-30 20:21

瑞瑞真係好介懷開大做得唔好

【大紀元訊】楊千嬅為下月在紅館舉行的一連五場《all about LOVE 楊千嬅2007演唱會》專程到日本接受 ...

「更笑指千嬅很有跳舞的潛質」
個笑字可圈可點

簽名被屏蔽

Nathan 發表於 2017-11-30 20:15

L&G都好似係去日本排舞架

我諗支持得千嬅應該都唔介意千嬅跳舞係點卦
Kaybb 發表於 2017-12-1 17:55

唔會介意, 跳到好似機械人

12月啦 都系甘靜
寰亞又忍到

12月啦 都系甘靜
寰亞又忍到
ericp222 發表於 2017-12-2 14:01

都賣哂飛
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

不認隻舞……
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

aRh3i 發表於 2017-11-30 16:19

哼 瓊姐 反對!

12月啦 都系甘靜
寰亞又忍到
ericp222 發表於 2017-12-2 14:01

寰亞不知幾開心,唔洗再嘥錢宣傳

今次係咪冇係紅/西隧落廣告?

不認隻舞……
John 發表於 2017-12-2 14:13

慫肩舞

救命 千Fa染咗楊丞琳個隻灰紫色頭 顯得佢仲老
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2017-12-2 16:44

好驚佢演唱會學Kelly Lets Celebrate化果d妝

fifty1205 發表於 2017-12-2 16:44

邊度有得睇?
係咪個Nike廣告?

簽名被屏蔽

寰亞不知幾開心,唔洗再嘥錢宣傳

今次係咪冇係紅/西隧落廣告?
Jacz 發表於 2017-12-2 14:14

紅隧口依家楊丞琳個位落過一兩星期,信用卡優先預訂果度東隧同銅鑼灣落過廣告,寰亞真係好慳錢,周國賢麥花臣賣曬都喺紅隧落廣告

紅隧口依家楊丞琳個位落過一兩星期,信用卡優先預訂果度東隧同銅鑼灣落過廣告,寰亞真係好慳錢,周 ...
joshua 發表於 2017-12-2 19:35

今次真係好少宣傳好少廣告
不過如果賣晒飛唔落廣告都ok,情願佢用多D錢擺落演唱會既製作度,雖則廣告多數係sponsor科水

紅隧口依家楊丞琳個位落過一兩星期,信用卡優先預訂果度東隧同銅鑼灣落過廣告,寰亞真係好慳錢,周 ...
joshua 發表於 2017-12-2 19:35

都係上次let’s begin有氣氛好多 好多宣傳

今次真係好少宣傳好少廣告
不過如果賣晒飛唔落廣告都ok,情願佢用多D錢擺落演唱會既製作度,雖則廣告多 ...
Jacz 發表於 2017-12-2 19:50

但問題係..D飛係黃牛買哂喎..我見有D牛仲寫"強勁嘉賓陣容 郤購從速"
講到尾..今次D飛貴咁多因為LB真係做得好好..
但應該23號一開場就會知之後D價係一樣定會跌

千嬅今日仲玩藍球機

千嬅今日仲玩藍球機
wchild 發表於 2017-12-2 23:39

其實佢會唔會想好似Joey個my secret live咁, 轉下舞台, 行黎行去坐下唱歌就算

邊度有得睇?
係咪個Nike廣告?
Jacz 發表於 2017-12-2 18:17

IG見到有人今日偶遇佢自拍
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

千嬅今日仲玩藍球機

都可以練氣既

有張28 280飛多
有意請pm

我都有多兩張26號780,aia內部未知位
有冇人要lol

我都有多兩張26號780,aia內部未知位
有冇人要lol
aRh3i 發表於 2017-12-4 19:25

有無多尾場??

千嬅今日仲玩藍球機

可能太大壓力,放鬆下

回復 4242# aRh3i

PMED~~~

千嬅今日仲玩藍球機

Training唔出function咪算 閉關溫書都唔係咩都唔做啦lol 都要有生活既

Training唔出function咪算 閉關溫書都唔係咩都唔做啦lol 都要有生活既
eldrian710 發表於 2017-12-5 11:56

係啦 吊頸都要抖下氣既

1個月倒數!

LEAST THAN 3WEEKS NOW

由於之前不斷打盡人情牌攞飛

睇情況我會再多幾張飛出黎............
【This is MC】澳門見

由於之前不斷打盡人情牌攞飛

睇情況我會再多幾張飛出黎............
lemontea1069 發表於 2017-12-5 13:44

留名排隊