返回列表 發帖
阿于好錫千嬅甘,成日幫手搞演唱會
Nathan 發表於 2017-12-22 08:28

近幾次就算唔係人山人海搞,阿于都有個位,係音樂統籌,佢地真係好好好既朋友

佢做咁多gym 如果最尾得少少舞跳 會好mindfucked
定佢會好似Pink咁吊嚟吊去
kinderpark 發表於 2017-12-22 01:34

唔好啦啩人瑞骨頭比較脆喎
其實睇得美千都唔expect睇跳舞㗎啦
與其吃力不討好不如企定定唱好啲好過

24 row 1 $ 1100
23 row 15 $1900
WTF
仲要勁少人單丁放
fifty1205 發表於 2017-12-22 09:51

row1 1100 咁平???靚位?

今次post d歌如果真係佢自己揀既
咁代表佢都幾aware of 佢自己既歌,同平時成日問佢d歌連點唱都唔記得既佢差幾遠
可能度rundown要由第一隻碟開始審視返所有歌
其實有d amusic歌都想佢揀,編返好d,又可以升格返
不過佢應該都好聽民意地ignore晒三隻

題外話,share左at17個show,但佢地無互相關注都幾吊詭

我好耐冇聽呢首
今朝自己突然㩒到出嚟loop
佢又po出嚟
好心有靈犀啊 ...
electric 發表於 2017-12-22 12:09

無聽過
     死啦,我系半個千禪粉,聽晚可能好多歌都唔識
     希望有 談談情探探聽 啦
learn from the past

私人料理
alal 發表於 2017-12-22 11:36

真係無諗過呢首

私人料理
alal 發表於 2017-12-22 11:36

我好耐冇聽呢首
今朝自己突然㩒到出嚟loop
佢又po出嚟
好心有靈犀啊

阿于成日食好野, 好少講REHEARSAL D 野
wchild 發表於 2017-12-22 11:36

今晚rehearsal 有無人會去紅館聽?

Nathan 發表於 2017-12-22 08:28

阿于成日食好野, 好少講REHEARSAL D 野

私人料理

24號你問幾錢啊?
steven891026 發表於 2017-12-22 09:48

24 row 1 $ 1100
23 row 15 $1900
WTF
仲要勁少人單丁放
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

經過L&G同LB大家都識做喇,開晒大燈都要嗌到佢出黎唱返首歌先好走
Jacz 發表於 2017-12-22 08:17

L&G 無出黎WOR

頭先問過好多,23比24貴一截,chisin
fifty1205 發表於 2017-12-21 23:20

24號你問幾錢啊?

準備見證開SHOW後票價火箭級急升

但係佢有機會將拉闊反應好既歌放入紅館
eg: Mr. 快樂與哀愁
艾石仔 發表於 2017-12-22 08:39

直接encore stand by

艾石仔 發表於 2017-12-22 08:39

都係既,難得背左歌詞,到時順便唱

岩岩留意到poster, 千嬅個肚臍原來係甘樣

我諗唔會, 踱紅館個show時,應該都未知拉闊做咩。 拉闊細so自己搞。 ...
Nathan 發表於 2017-12-22 08:12

我見到今日免費報紙有全頁千嬅演唱會廣告

經過L&G同LB大家都識做喇,開晒大燈都要嗌到佢出黎唱返首歌先好走
Jacz 發表於 2017-12-22 08:17

Kelly2008個次都喺,但2015個次hea好多

佢做咁多gym 如果最尾得少少舞跳 會好mindfucked
kinderpark 發表於 2017-12-22 01:34

春嬌入面已經倒吊過

尾場會唔會叫佢出黎真ENCORE
wchild 發表於 2017-12-21 19:31

有出現過練歌呀, 于逸堯po 左
放空 發表於 2017-12-21 18:42

好似淨係得相,冇片?

唉 有無人一齊買黃牛睇23
fifty1205 發表於 2017-12-21 16:39

有冇問到係咩價?

黃牛用告別演唱會做賣點。

有得睇好睇,佢老咗再開,狀態都差d ...
Nathan 發表於 2017-12-22 07:50

ig / fb D黃牛slogan真係好瘋狂

林珊珊私人facebook post既?
Nathan 發表於 2017-12-22 08:08

佢既ig,唔係private架

你咁講, 我好驚佢將岩岩個拉闊copy返落黎紅館喎
aRh3i 發表於 2017-12-22 00:40

我諗唔會, 踱紅館個show時,應該都未知拉闊做咩。 拉闊細so自己搞。

我鍾意minor classics, 果次都係carl叔叔幫佢
Nathan 發表於 2017-12-22 07:45

其實我幾期待阿carl同佢編既快歌

Jacz 發表於 2017-12-22 04:36

林珊珊私人facebook post既?

如果真係最後一次我地會好傷心
oreo 發表於 2017-12-22 01:09

黃牛用告別演唱會做賣點。

有得睇好睇,佢老咗再開,狀態都差d

千嬅要小心身體,呢個星期凍到乜咁

佢做exercise練意志同身材炸,同跳舞未必有關係

minor classics 2.0,等啲牛炒晒啦
thm 發表於 2017-12-22 01:10

我鍾意minor classics, 果次都係carl叔叔幫佢

學劉美君做舞台劇
gooloo 發表於 2017-12-22 00:35

可能係學葉德嫻N年前唱小城大事嗰個

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

真係minor classics 2.0?

thm 發表於 2017-12-22 01:10

除非場SHOW真係好難睇, 否則真係唔會急瀉

這個show未必能迎合大眾的要求。千嬅係咁強調呢樣野,究竟佢想做咩
Nathan 發表於 2017-12-22 00:18

如果真係最後一次我地會好傷心

學劉美君做舞台劇
gooloo 發表於 2017-12-22 00:35

你咁講, 我好驚佢將岩岩個拉闊copy返落黎紅館喎

這個show未必能迎合大眾的要求。千嬅係咁強調呢樣野,究竟佢想做咩
Nathan 發表於 2017-12-22 00:18

學劉美君做舞台劇

23號係頭場阿ma
今次d票價應該係31>23=2>24=25>26-30
aRh3i 發表於 2017-12-21 23:36

好少頭場會咁貴

成日食炒價真係頂唔順啦
上次睇美孖 成千蚊坐680最後一排 真係沒陰功
其實咁樣霖 丁太相對炒價都系差唔多...

如果肯睇26-30要原價買應該唔難
kelvinyu188 發表於 2017-12-21 23:14

就唔啱個時間 原本都好淡定想睇27 or 28
點知道臨時有事  如果要睇只可以焗睇23   宜家睇睇個F肯唔肯睇24 lo

牛係唔會賺夠嫁..佢地去到當日都冇人要既時候..
會將D飛放哂比大陸佬大陸佬會有人再接手D飛/當晚係門口 ...
aRh3i 發表於 2017-12-21 23:39

就算當晚系門口放都未必平既啦 後面仲有咁多場 佢地唔會輕易跌價  呢下先抵死

救命 23號 既霏真係貴到沒朋友
D牛都賺夠啦  原價放出黎或者貴少少咪算咯

真係俾D牛搞亂曬個市場  ...
steven891026 發表於 2017-12-21 23:10

牛係唔會賺夠嫁..佢地去到當日都冇人要既時候..
會將D飛放哂比大陸佬大陸佬會有人再接手D飛/當晚係門口放

究竟點解23咁貴  照理24 25應該貴啲
gooloo 發表於 2017-12-21 23:32

23號係頭場阿ma
今次d票價應該係31>23=2>24=25>26-30