返回列表 發帖
可能要到瑞瑞X佐先會出

預321Go rundown最差去返L&G咁
Jacz 發表於 2017-11-18 13:16

千嬅問過幾次如果大熱代表作唔唱會唔會出事?
-_-有1次蔡一傑答佢*唔唱落唔到台,可能有堆第1次聽演唱會既人想聽*之類既說話

無啦,佢聽咁多feedback都想佢唱大熱歌

真係好正,淨係個opening已經夠震撼
發覺瑞瑞6次紅館既opening, 有四次都幾特別
第一次係Kelly ...
Jacz 發表於 2017-11-18 13:14

AAL開場最正啊!
   但三面台開場可以點搞得震撼

AAL開場最正啊!
Nathan 發表於 2017-11-18 14:58

係觀眾席開唱

-_-有1次蔡一傑答佢*唔唱落唔到台,可能有堆第1次聽演 ...
Nathan 發表於 2017-11-18 14:46

無啦無啦又話今次唔理MAJOR 定MINOR 既

邊到有抽獎結果?

-_-有1次蔡一傑答佢*唔唱落唔到台,可能有堆第1次聽演 ...
Nathan 發表於 2017-11-18 14:46

無啦啦又會打俾蔡一傑  

姐係好大可能係L&G  2.0

AAL開場最正啊!
Nathan 發表於 2017-11-18 14:58

LB我都好鍾意,一開波就好感動,勇真係好靚聲唱得好好聽

無啦啦又會打俾蔡一傑  

姐係好大可能係L&G  2.0
Jacz 發表於 2017-11-18 20:33

L&g悶死,千祈唔好

L&g悶死,千祈唔好
joshua 發表於 2017-11-18 20:51

悶都算,仲要唱好多人地既歌,仲要唔好聽
其實當時係咪專登要唱big hit,一早已經plan好第二年要開minor classics?

其實當時係咪專登要唱big hit,一早已經plan好第二年要開minor ...
Jacz 發表於 2017-11-18 20:53

最難頂nobody,今次唱曬自己歌唔該

joshua 發表於 2017-11-18 21:51

菊花台都好得人驚

一定要全部自己歌, 淨係自己歌都唔夠時間唱,唔明點解仲要走去唱人地既歌

回復 4142# aRh3i

個次3面台, 中價飛。坐係坐對面台的中間位置, 不錯...但氣氛就比較靜 :)
Nothing Special

其實當時係咪專登要唱big hit,一早已經plan好第二年要開minor ...
Jacz 發表於 2017-11-18 20:53

有晚同日本佬唱小城大事真係痴線,
不過果期TVB幫佢都做好多宣傳, 有個咩遇上千嬅遇上愛
今次反而乜鬼都無

今日保誠個show既制作班底同千嬅拉闊一樣...都係細so
但保誠成個feel好過拉闊好多...

希望321go 會有更好既舞台同rundown la

joshua 發表於 2017-11-18 21:51

佢仲要唱中文版比人笑到面黃

佢仲要唱中文版比人笑到面黃
cathay1996 發表於 2017-11-19 01:41

都係一個嘗試, 好唔好都好主觀姐, 最緊要有新野睇

希望千嬅努力做好呢個SHOW!!

有晚同日本佬唱小城大事真係痴線,
不過果期TVB幫佢都做好多宣傳, 有個咩遇上千嬅遇上愛
今次反而乜鬼都無 ...
艾石仔 發表於 2017-11-18 23:18

LNG 我係睇哩場, 我覺得日文版小城大事都好好聽
勁有FEEL

遇上千嬅遇見愛係LB 既宣傳, 好正好有心, 我SAVE低左

LNG 我係睇哩場, 我覺得日文版小城大事都好好聽
勁有FEEL

遇上千嬅遇見愛係LB 既宣傳, 好正好有 ...
Kyle_ 發表於 2017-11-19 10:26

近兩次concert都有拍音樂特輯都好好睇

簽名被屏蔽

近兩次concert都有拍音樂特輯都好好睇
electric 發表於 2017-11-19 20:51

係,L&G個個叫 《我在東京很快樂》
其實瑞瑞都咁多年來都幫TVB拍過唔少音樂特輯

《千言潔語》
《當飄雪戀上聖誕樹》
《由世界中心開始》
《我在東京很快樂》
《遇上千嬅遇見愛》

今次乜都冇

《千言潔語》
《當飄雪 ...
Jacz 發表於 2017-11-20 01:19

當飄雪戀上聖誕樹永遠係我最愛

《千言潔語》
《當飄雪 ...

佢同大台關係似乎已經無咁好了

當飄雪戀上聖誕樹永遠係我最愛
electric 發表於 2017-11-20 04:09

呢個真係最正,係有晒成個完整故事
記得呢個節目係當年個週最高收視排二既節目,仲要唔記得係星期六定日播

佢同大台關係似乎已經無咁好了
kelvinyu188 發表於 2017-11-20 10:00

可能今次唔需要點宣傳掛,又冇咁多時間去拍個音樂特輯
依家又唔洗出席年尾頒獎禮

《千言潔語》
《當飄雪 ...

都冇飛賣啦仲洗鬼宣傳XD

都冇飛賣啦仲洗鬼宣傳XD
JayantL 發表於 2017-11-20 14:10

有牛牛仲散緊飛

差唔多倒數一個月好緊張

有牛牛仲散緊飛
wchild 發表於 2017-11-21 12:08

asia miles都仲一直有飛可以換, 分分鐘過多排會做優惠..

X_X
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

簽名被屏蔽

瑞瑞又鍛鍊身體啦

瑞瑞又鍛鍊身體啦
wchild 發表於 2017-11-22 11:27

個健身教練好似跟左千嬅好多年,上之LB都係佢操

個健身教練好似跟左千嬅好多年,上之LG都係佢操
Nathan 發表於 2017-11-22 11:44

ANSON

ANSON
wchild 發表於 2017-11-22 11:48

anson cha 收費超貴 一個鐘2000蚊 美千真係好有錢

anson cha 收費超貴 一個鐘2000蚊 美千真係好有錢
放空 發表於 2017-11-22 11:57

我一個鐘都要比700
美千有錢是常識吧

希望美千保持到最佳狀態

佢唱片公司有錢

係街D教練都就黎一千搵個星級教練其實差唔多

個健身教練好似跟左千嬅好多年,上之LB都係佢操
Nathan 發表於 2017-11-22 11:44

跟佐十幾年,唔記得係開大定AAL開始已經係佢

tvb已節省成本啦可能12月先拍呢
Kaybb 發表於 2017-11-21 19:22

我諗瑞瑞冇時間去拍

佢唱片公司有錢
kelvinyu188 發表於 2017-11-22 12:31

其實係佢唱片公司俾定係佢自己俾?

跟佐十幾年,唔記得係開大定AAL開始已經係佢
Jacz 發表於 2017-11-22 13:14

如果開大有跟, 應該唔會有攪到咁

簽名被屏蔽

X_X
mychart- 發表於 2017-11-21 18:54

你個表係每張價錢定兩張價錢?
好似第一行係$1300/2張定$1300/1張?
個意思可以好唔同喎。。。

我早一個星期問過啲牛仲係貴到顛,今次千嬅應該好難跌價了

我早一個 ...
膠膠 發表於 2017-11-23 01:06

緊係每張1300啦..780飛點會1300for2

緊係每張1300啦..780飛點會1300for2
aRh3i 發表於 2017-11-23 01:21

我都知,我第一下睇左做$1300/2張,心諗冇理由咁抵架

如果開大有跟, 應該唔會有攪到咁
wchild 發表於 2017-11-22 13:46

開大年代
不斷拍戲賺錢 瞓都無時間
點會有時間做運動
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

我早一個 ...

問過480賣1300/2
個教練係一開始就nike sponsor?

我早一個 ...

如果佢靚位貴飛,都可以諗諗;但佢放d位咁差,又貴,點買

如果佢靚位貴飛,都可以諗諗;但佢放d位咁差,又貴,點買
Nathan 發表於 2017-11-23 19:01

最尾個行都賣$550, $600 一張  

Citi信用卡客戶獨家優先購票

演唱會日期及時間: 2017年12月23日至26日, 12月29日至31日, 2018年1月1日
**Citi Clear Card - 優先購票日期 : 2017年9月25至29日**
**其他認可Citi信用卡^ - 優先購票日期 : 2017年9月26至29日**

票價 : HK$780 / HK$480 / HK$280

優先購票網址: http://www.aegpromotion.com/Miriam2017
(9月25日上午9時至晚上11時59分及9月26日上午9時至9月29日晚上11時59分)
優先購票熱線: (852) 28 611 611 (上午9時至晚上9時)
(每次交易最多可購買6張門票。每張門票須徵收顧客服務費HK$32。)

^Citi Rewards 銀聯信用卡、Citi Cash Back American Express® Card客戶除外
samxdxd 發表於 2017-9-16 17:21

可唔可以改下個演唱會日期同時間 :

2017年12月23日 - 2018年1月2日 ,8:15PM,(31日 9:30PM)