返回列表 發帖
Let's begin唔記得係咪wing shya,l&g好似係wing shya
joshua 發表於 2017-9-24 17:39

好難想像L&G都係出自佢手筆  

歌手楊千嬅將在紅館與歌迷共度今個聖誕,千嬅為她的演唱會拍攝宣傳海報,今次由林海峰( ...
Jacz 發表於 2017-9-24 17:20

撞鬼…好醜樣,無曬期待

撞鬼…好醜樣,無曬期待
ericp222 發表於 2017-9-24 17:46

呢個真係演唱會既正式poster,仲諗住淨係aeg既添

呢個真係演唱會既正式poster,仲諗住淨係aeg既添
Jacz 發表於 2017-9-24 17:49

寧願佢用白底紫字果張postet

寧願佢用白底紫字果張postet
joshua 發表於 2017-9-24 18:07

同感,簡簡單單,一目了然!

唔知道几时宣布加场呢?
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

阿于今次會唔會做音樂顧問?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

點解唔用之前jan舉住橫幅個輯呢?好似有跨年feel d

簽名被屏蔽

我岩岩睇番let's begin making of,  原來果次演唱會2014年年頭就開始籌備。
今次開得太突然,所以都明點解開三面台

其實千嬅A MUSIC時fans已批評佢成隻碟,街客見到連fans都彈,自然敬而遠之,所以演變成千嬅低潮期
其實化,大慈善家,女飛俠,真命天子我都好鍾意, 化係好似酒咁愈聽愈正,但fans一聽即踩娘,唔知做咩咁偏激
Kaybb 發表於 2017-9-24 22:40

其實我唔係好明,點解明明做得唔好點解要怪fans既批評?如果唔係佢fans都懶得理佢話知佢點喇

好似隻遊艇咁,大佬,由個cover到入面既歌,冇一樣係可以俾人讚架喎,
街客都唔係聾架,如果係好聽都唔會因為fans既彈二近而遠之喇

edwin0912 發表於 2017-9-24 22:41

呢個就係令人諗唔透既地方,睇佢到時點樣解釋張poster喇

呢張咪幾好
Kaybb 發表於 2017-9-24 22:40

咁我又覺得poster好D, 呢張成個感覺好似哪吒

咁我又覺得poster好D, 呢張成個感覺好似哪吒
Jacz 發表於 2017-9-24 22:54

佢個look成個那英2.0

我岩岩睇番let begin making of,  原來果次演唱會2014年年頭就開始籌備。
今次開得太突然,所以都明點解開 ...
Nathan 發表於 2017-9-24 22:50

係呀,而個陣係前一年仲開佐拉闊
Let's Begin除佐準備充足之外,俾人感覺係將有限既budget做到最好了,
同埋成個演唱會既迴響真係好大,係fans心目中既地位好高,我諗都幾難超越

Nathan 發表於 2017-9-24 22:57

一講就覺得似,救命

如果今次係萬紫千紅既poster一定好perfect

係呀,而個陣係前一年仲開佐拉闊
Let's Begin除佐準備充足之外,俾人感覺係將有限既budget做到最好了,
同 ...
Jacz 發表於 2017-9-24 22:58

let'S BEGIN>AAL>萬紫千紅>開大>花樣千嬅>L & G

edwin0912 發表於 2017-9-24 22:41

果張好colourful , 令我諗起玩Mario 3-2-1-Go
希望到時個場都set得colourful d

真係定左係正式海報?唔知點講好,成件事突然間變得好老土好膠味。

扮cool個樣真係好那英,正正常常既表情咪好lor

果張好colourful , 令我諗起玩Mario 3-2-1-Go
希望到時個場都set得colourful d
Nathan 發表於 2017-9-24 23:19

我都希望 Colourful d

我都係
其實楊千嬅做d乜都好
我都覺得係有原因係啱嘅
electric 發表於 2017-9-24 17:30

佢永遠都兜到個下勁
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

聖誕好想買飛機返去睇 但係又覺得個show會中伏
舞來舞去 不日內開始錄音。

笑死
    同埋點解今次宣傳真係好差

你地咪即管繼續笑繼續鬧
結果aeg都係入唔到lol

03入到 但話我張clear card 優惠不可在當天使用 on9
之後5分鐘前見到aeg facebook俾人鬧緊
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

痴線,開都開唔到

完全入唔到

應該係無人買到
全部citi clear 都話唔得
02 著地 - 鄧麗欣

應該係無人買到
全部citi clear 都話唔得
hinz 發表於 2017-9-25 09:55

打電話book個啲咪買到

佢係咪加場架...諗緊買24 定等買31....

非常抱歉! 伺服器擠塞!
您未能進入購票系統, 請稍後再次嘗試, 謝謝!

Sorry! Server Busy!
You can not enter our Online Booking System at the moment. Please try again later!

成個鐘過佐都仲係呢句

03入到 但話我張clear card 優惠不可在當天使用 on9
之後5分鐘前見到aeg facebook俾人鬧緊 ...
hinz 發表於 2017-9-25 09:33

係咁del comments

此卡不相容 玩嘢 明明係clear

究竟有冇人成功買到?

究竟有冇人成功買到?
Jacz 發表於 2017-9-25 10:32

打電話訂到

打電話訂到
joshua 發表於 2017-9-25 10:56

試下先, thx!

聖誕好想買飛機返去睇 但係又覺得個show會中伏
黃家正 發表於 2017-9-25 06:53

返la,睇得一次得一次

終於入到,乜飛都有。
估唔到倒數場280都仲有...

903個promo係讀楊千嬅"三"二"一"GO演唱會
好7啊

買到喇!

終於入到,乜飛都有。
hin0526 發表於 2017-9-25 12:21

倒數場? 24號?

終於入到,乜飛都有。

梗係乜都有啦
網上面無人過到俾錢個頁
02 著地 - 鄧麗欣

終於入到,乜飛都有。

唔好亂 UP 唔該
23-26 都係 20:15 閧 SHOW
你自己留喺山頂倒數?

梗係乜都有啦
網上面無人過到俾錢個頁
hinz 發表於 2017-9-25 12:30

另類滯銷~

另類滯銷~
kenny1102 發表於 2017-9-25 12:38

Fix翻了

24號無哂280 其他乜都有
02 著地 - 鄧麗欣

AEG今次7到核爆
Clear card入完話不符合優先條件
咁多個鐘先搞翻好

明明0903入到
唔成功之後見FB有人話電話先得
打到1015通左我之後播音樂播到1105先聽我電話

Btw個post做乜咁靜
02 著地 - 鄧麗欣

AEG今次7到核爆
Clear card入完話不符合優先條件
咁多個鐘先搞翻好

明明0903入到
唔成功之後見FB有人話電 ...
hinz 發表於 2017-9-25 12:49

可能個個都忙緊打電話訂飛
反而X登個邊今日好多人傾