返回列表 發帖
希望買到霏,23號同24號一晚睇美17一晚睇美千
咁25號打後個期可以留嚟睇五月天桃園跨年
唔知佢地邊個既24號霏會易買啲

買1/1實避到美毒, 但可能林狗會嚟頒奬然後講二十分鐘棟篤笑

係咪每場留十張今日賣

上個禮拜at17係禮拜三話加場, 禮拜四再開優先訂霏, 即管睇下美千係咪一樣

千嬅而家IG開LIVE練歌

唱緊處處吻
Nathan 發表於 2017-10-1 17:56

佢會係長江國際音樂節唱半粒鐘ma, 優酷直播有得睇, 話六點開始但未見有

urbtix出咗購票網頁啦
聽日剩係賣23-26號四場,每人每次限買六張

有無會員收到可靠消息真係會加場加到1月1/2號?係既話寧願睇果兩場,咁23號就可以過台灣睇五月天

係咪$480 第32行果行都無

諗緊買唔買23號,真係驚佢唔會加到1月1日

係咪確認全部賣晒?唔想再嘥時間F5...
P.S. 估佢加場之後先放返啲黑色位出來 ...
Serendipity 發表於 2017-10-3 11:39

啱啱又入到去,四場所有票價都話有少量

不過一㩒就話俾人hold起

啱啱check drop-down list可揀數目

23號
$780: 6
$480: 6
$280: 3

24號:
$780: 2
$280: FULL

25號:
$280: 4

26號:
$280: 1

好彩買唔到23/12
希望1月1號照開8:15pm,然後全港樂迷要睇叱咤所以唔買果場

31/12 開9:30PM
1/1 開8:15PM

我有預感就算加左場都買唔到.....
放空 發表於 2017-10-3 12:52

估起碼8成人想睇31/12
如果只求有位睇一場, 禮拜五一入到去就揀其他三場$480應該機會大D...

我知, 我係唔明點解10:00入到都可以一張飛都冇
lemontea1069 發表於 2017-10-3 13:10

係咪所有價位都係咁?
正常衰極都有啲$480 第33行

總係覺得黑色D位會慢慢放番出黎
masterdragon 發表於 2017-10-3 13:39

估最側田21行至山頂果兩區未賣, 無理由信用卡會分果啲位掛...
睇下係咪搭好台先放出嚟

由AIA贊助、楊千嬅《三‧二‧一 GO》演唱會,今日舉行記者會宣佈加場,仲印埋海報隆重其事宣佈。不過有讀者就話佢哋根據海報提供嘅節目查詢電話2835 XXXX打去,想查詢詳情,但接線嘅女仔第一句就係:「英皇……」

千嬅明明係寰亞歌手,點解接電話嘅係英皇?

讀者話當想進一步問有關千嬅演唱會安排時,那位小姐已經話:「呢度係英皇,佢哋應該印錯咗電話。你問返有關主辦單位啦。」好有禮貌,而且好流利,相信佢應該已經接咗唔少電話查詢,有晒應對經驗。

本報亦選過照海報電話打去,接電話嗰位小姐都係講番差唔多嘅對白,依然表現得好有耐性同禮貌。

今次「張冠李戴」海報印錯電話一事,主辦單位寰亞發言人回覆:「事件了解當中,祝中秋節快樂!」之後再提供更正版海報,查詢電話是2905 8134。

其實有冇邊條例話演唱會要留幾多成飛係做公開發售㗎?
Jacz 發表於 2017-10-4 18:34

最少兩成

發生咩事?電話個度小事姐,唔使放咁大,dancers又做乜?
膠膠 發表於 2017-10-5 00:29

有無撲唔到霏既會員想去報名

只求有位睇一場, 聽朝點到撲咗1月1號先
如果賣1月2號果日剩係賣一場然後座位表又咁黑, 肯定連單丁都禁唔到

估計10000幾分780蚊飛一張,我31號買唔到,都睇下換唔換到
joshua 發表於 2017-10-5 22:23

Show Mi 2 / 草蜢
$780 - 23000
$480 - 16000
$300 - 12000

聽日都買唔到我仲夠分換張$300

10:00:35, 買到1/1 45段Row H

另外,
之後見有時間剩再禁到31/12 $480 Section 51 Row 29 同 Section 62 Row 28 各兩張, 所以買埋, 有無美會員需要? (全部已Hold)

我要兩張啊
kenvincy.cn 發表於 2017-10-6 10:15

PM-ed

想問fc訂霏剩係話訂加場定講明係訂1月2號?

四面台個台係三面台既plan 會變哂做座位, 全部都係字母行
以今次咁既話第1段係BA-BG,AA-AD, 第2段係AE-A ...
aRh3i 發表於 2017-10-9 23:09

想握手坐側田區機會大啲,不過都要睇個台點set(個台同Row G係埋貼埋)同歌手性格
睇呀蓮造樂者握到,睇呀妹烏托邦1.0佢都無行得好近所以握唔到(但啱啱2.0又肯行埋去小組合照)

坐搖滾區就預左無得握,通常都落唔到嚟......

urbtix有link啦
改左每人每次限購四張

但係1月2號都唔係公眾假期,點開早場

排左幾次飛[次次都係南亞裔霸頭位], 昨日幸運地買到2張$280[不是曬命], 但不是相連..
點解作為miriam real  ...
kchowhm 發表於 2017-10-13 15:32

連位嚟架喎
http://www.lcsd.gov.hk/en/hkc/common/form/hkc_end_stage.pdf

預左回歸返兩成公售黑洞座位表,希望美千同寰亞禮拜四前唔好做任何宣傳

每人每次限購票2張
hinz 發表於 2017-10-25 11:57

霸氣
不過咁應該幫唔到其他人買霏了

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

每人每次限購2張,姐係可以無限次買?
Jacz 發表於 2017-10-25 13:27

顧客於售票首天透過網上或流動應用程式購買此節目的門票時,當使用同一信用卡的累計購票數量在任何一次交易中已達上述的每次購票上限,該信用卡於當天即不能再用於購買此節目的門票。

但你有n張信用卡係可以買n次

聽朝禁到搖滾區/45段Row G-8前果格啲位先買, 唔係照睇1/1算
不過都預左禁唔到
聽日係咪唔洗搶$780, 直接搶$480會易d?
Jacz 發表於 2017-10-25 18:33

只求入場既話係

估計聽朝10:00:30前禁到"快速購票"果制仲可以一戰$780
唔係直接揀$480博禁到頭幾行好過

沙田大會堂現場實況:一個瑞粉、兩個袋、三張節目宣傳單張、三樽屈臣氏蒸餾水、一罐開左即伯朗咖啡

有無人可以教我聽日點買4張連位?
Nathan 發表於 2017-10-25 21:54

試下果晚入去先同人換位...

10:00:32入去, 買到Row BD兩張單丁

我依家都暈暈地

即日係咪機會很微??
城網話買哂,即日唔會突然有飛放售??
河童妹妹~ 發表於 2017-10-26 18:43

輪椅位霏囉, 難唔難搶視孚果陣啲黃牛飛燶咗未
但我估佢側田區Row21-39啲飛應該未攞出嚟賣

姐係寫明有視覺影響個d?
Jacz 發表於 2017-10-26 18:52

講緊側田區果啲? 係呀
有機會開騷前果日, 搭哂台覺得可以接受先賣 (e.g. 五月天同暴龍哥)

我係健全人士都買得咩??不是只比傷殘人士觀看嗎?

我打算個日十點博下,唔想買牛牛比衰人賺囉! ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-26 19:22

果朝有剩全部人都買得

送獎上台,唔知d fans會唔會勁噓,絕對唔希望搞到好似上次林海峰搞到cut歌 ...
joshua 發表於 2017-11-17 20:31

如果派家燕媽媽做代表,再同瑞瑞合唱皆大歡喜x色惑Medley先落台,應該會反應哄動