返回列表 發帖
暫定至少睇兩場
美千唔係話會跨年架咩

老老豆豆
我就真係對呢個con 唔會太大期待
一嚟let's begin 太高質
二嚟我唔知佢咁短時間內再開可以sell 咩
三嚟睇唔透呢個演唱會名,唔知咩主題....
不過楊千嬅有佢本事既 ... 希望買到尾場同31/12

rundown 實係大路架啦 ...
小城大事 少女的祈禱 可惜我是水瓶座呢3 寶實有
唱d 有plug 但少唱架啦
e.g. 明日再會,長信不如短訊,愛在旁若無人的太空,天橋,我在橋上看風景,閃靈 etcccc

無期望就冇失望

認真?
Jacz 發表於 2017-10-1 20:08

唱得幾好

原編曲定新編曲?
Jacz 發表於 2017-10-1 22:34

原編曲
佢當時應該係等緊出場
咁岩架車上面有得唱k 先唱啫

第一次同楊千嬅做既訪問   
仲係好神奇地唔知點解寰亞同事會invite我去press ...
艾石仔 發表於 2017-10-5 01:30

千嬅講嘢真係好有文有路

我啱啱買31號張飛,都有。
1652兩張
kenneth 發表於 2017-10-7 01:13

城市售票網仲有?

全FB 矛頭直指千嬅演唱會 千嬅條命真好,愈老愈紅
Nathan 發表於 2017-10-7 08:13

真係唔知好事定壞事

你今次都沒飛睇呀?仲記得我嗎?
很久沒有聽到你唱柏宇歌,有點懷念~
沒想到千嬅個演唱會變成咁同埋d人起 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-7 09:06

你係咪千千cafe 果個?

開10 場把聲 ....
求神拜佛唔好病

真係已firm連開十場?點頂呀把聲......實爛架喎
myungwon 發表於 2017-10-7 22:24

唔病既話都ok 既
佢呢排操得咁行

有 d說話好難聽甚至認為佢完全唔識唱歌唔識做戲,只靠運氣同以前paco推佢上位,我無留言得鬼閒咩!!佢公 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-7 23:31

haters 總有架啦。
千嬅EQ 高,出道廿幾年佢都慣曬架啦。

其實唔洗理佢地嫁WOR咁多年黎佢地咁X 千嬅同我地嫁啦, 當佢地9UP咪得 ...
Kyle_ 發表於 2017-10-8 12:56

岩呀
楊千嬅同佢d fans 就係叻左EQ 高
況且 擺明唔係sell 唱功既佢都可以賣個滿堂紅 就一定有佢本事

btw 其實係咪美千先有呢個本事
可以令呢度未開show 都吹到40 幾頁

唔係睇死佢 ...
本身又唔係sell 唱功
講真 美千d 細膩感情未必個個都會欣賞

美千本事既地方就係所有嘢都可以俾佢演繹到好有深度

娃娃夫人真係唔信佢會唱 .....

最想知個堆娃娃夫人,夏日戀人會唔會有 ...
唱既話真係冷到震