返回列表 發帖
WHY this time is really difficult to buy....

從來咁諗過佢d飛會咁難買,今日打電話/F5左勁多次。。

丁生係公關最鍾意俾surprise
Kaybb 發表於 2017-9-26 22:51

佢已經出咗兩次,今次真係唔好再出啦......

連JW都出左紅隧口廣告,但係321就連贊助商係邊個都唔知⋯⋯
就算d野遲confirm都唔係咁ha far:/

咩marketing strategy.....

其實佢兩公婆合唱呢首歌係咪同丁子峻有關?
Jacz 發表於 2017-10-2 22:38

佢又真係有份做套戲

入唔到揮手區
Jacz 發表於 2017-10-3 10:18

入唔到x2 :(

from my903 29 - 31/12 & 1/1

加多的啦,人次仲少過lets begin

美瑞表示年紀愈大愈鍾意玩性感
Jacz 發表於 2017-10-3 19:24

練得咁辛苦都想show下Quali嘅

慳廣告費掛,寰亞d宣傳好麻麻
joshua 發表於 2017-10-4 00:36

不過今次識換咁多網媒玩直播,已經算多左d gimmick了

Anyfay ,唔該真係諗D辦法搞搞啲排隊黨/fxxkin 黃牛⋯或者開返一兩場係完全冇reserve for 公售。

去做咩?
Jacz 發表於 2017-10-4 12:43

Internal Seminar for Sales & 宣佈演唱會內部認購詳情!

Regional Director - 6 Oct 優先
All financial consultants - 9 Oct  

大家可以MARK定保險SALES LOL

祝大家今日買飛順利!

千嬅facebook 比人小到趴街,勁多人買唔到。

睇千嬅ig, 有機會再加場喎
Nathan 發表於 2017-10-6 23:58

希望唔係淨係加1月2號.....

見到 d人係咁罵佢,我很唔開心,又見佢公司咁樣對佢扮哂好人又係好心痛,一早預左會加場攞埋個二日唔好話比 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-7 23:10

蘋果d haters 唔駛咁介意啦。

商業化嘅社會,冇人知內裏發生咩事… 不過好肯定嘅係,千嬅都只不過係公司旗下一隻用黎賺錢嘅棋 ...
happychicken 發表於 2017-10-7 23:22

佢公司賺錢最多果兩個都被駛到盡 MI & FA

有 d說話好難聽甚至認為佢完全唔識唱歌唔識做戲,只靠運氣同以前paco推佢上位,我無留言得鬼閒咩!!佢公 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-7 23:31

之前都有人講過,寰亞會另外將啲靚位hold 住,高價賣出.....

講真做過咁多次Sammi, 有個咁多次經驗,點會次次都搞到俾人鬧。
好明顯佢哋都係成件事嘅始作俑者。

其實有時真係唔洗咁介意d 人講乜啵..
再者, 對任何職業都係, 一個人嘅成功係靠運氣嫁ja
自己無運氣做唔 ...
aRh3i 發表於 2017-10-7 23:37

愈紅嘅人就越多haters...
做左咁多年fans,都已經聽到麻木了,我自己鍾意就得,你鬧你啦haha

好心丁生啦...自己做開PR結果自製一個公關災難出嚟
myungwon 發表於 2017-10-8 00:07

丁生d PR 真係不敢苟同。

對比AAL(頂原來十年前嫁啦哩個SHOW....) 同埋L&G, 上次LET'S BEGIN 中間果D場已經少左人識叫係頭 ...
Kyle_ 發表於 2017-10-8 01:46

上次去睇尾場,我好似方圓幾里都冇人識拍拍拍楊千嬅。

有人話呢個女人種生機,個天唔會願諒佢,遲早有日要攞佢生命中一樣最重要既野或者一個人去還,把口臭到呀。 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-8 16:47

借運種生基都講左10幾年啦

想佢唱嘅快歌:男女關係科、照相本子、內有惡女、 吻所有女孩、仲夏夜之夢、非買品
(唔好成日都係烈女、處處吻、熱血青年、斗零踭)

Aia 內部今日開始訂飛,朋友話非常搶手,睇怕d 保險dog 都係買完放出黎炒 ...
Kyle_ 發表於 2017-10-9 11:55

AIA D 飛一早賣哂啦! SENIOR MANAGEMENT 上個禮拜已經開始內部認購.
我AIA D FD都話今朝買唔到

應該點都有d新歌...
Wonder Woman (必唱)
剛剛好/愛在旁若應該有一首
好不/最好的債又應該有最少一首
春 ...
John 發表於 2017-10-9 14:39

我諗好不同最好的債都會唱

有幾隻歌好似冇乜人提過,都想開棺:知更、一千零一個(拉闊唱完再唱lol)、她成功了他沒有(改做一個唱得到嘅版本)、mr(我身邊好多non fans超鍾意呢隻)、藍與黑、一些生活、房間號碼

或唔定個天比佢再有第二胎~
佢四十四歲前陀b"
河童妹妹~ 發表於 2017-10-10 23:22

我諗佢唔巡迴(唔巡卦,如果唔係就有世界巡迴啦响concert 名)應該就係留schedule生仔.

繼續買唔到飛, 冇得同千千色惑了:(

有時候你地會唔會期望越高失望越大呢?今次先唔講其他野,就單喺三面臺嘅設計就已經輸咗俾上一次 ...
lightupmylight 發表於 2017-10-13 08:00

咁三面臺唔一定係差GE,係難買飛JE...

佢之前都話唔記得一千零一個啦.

唔通佢真係參加我是歌手所以加唔到場要準備? 網上好多地方話佢係首發歌手 其實十場都夠 係咪已經多人過上 ...
power2r2004 發表於 2017-10-16 09:33

WTF
唔好自暴其短啦.......

有架,好似唔記得邊次,咪咪姐就係用美瑞個台
Jacz 發表於 2017-10-16 14:37

Do you mean鄭中基?

又真係有人會買嗰下先吹漲
gooloo 發表於 2017-10-17 00:21

啲大陸人應該會有錢買。

Anyway, 唔知wonder woman 之後會唔會好快有新歌呢?

• 【千嬅要讓期?】Celine妹妹開紅館騷 輟學唱足四個月?

Celine妹妹譚芷昀因為參加節目《全美一叮》 ...
    Jacz 發表於 2017-10-19 21:48

• Celine flop 到咁唔會開到紅館arfa.

我諗寰亞純粹冇book早果一個禮拜je. 果個期可能吉左....

可能佢搵野講啫,佢講野唔會咁死。

就算要YELLOW COW, 都要睇尾場!!

我每次上蘋果動都彈出黎....
    903又有......
    愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-25 22:33

最好唔好賣廣告,等少啲人去爭lol !
    橫掂新聞都出唒啦。

用緊3部腦加一個電話,希望買到啦!

全部彈走哂....

完全入唔到.....

買牛牛算了⋯⋯

所選區段的尚餘座位正有其他顧客選取,暫時未能提供所須的座位......

邊個周仔?
    Jacz 發表於 2017-10-30 20:41

周國賢,今日一圈圈訪問話佢都想買千嬅飛。

拉闊週都唔派歌,服左佢

係咪紅館d飛唔憂賣,所以歌都廢事急住做?
    mychart- 發表於 2017-10-31 17:56

好似淨係錄左WW

分分鐘做完拉闊先全力投入三二一高

阿于IG post啲嘢係咪講緊瑞瑞今次嗰拉闊㗎? ...
    Jacz 發表於 2017-11-1 16:18

12月頭仲有個咩澳門國際影展.....   
    都就開SHOW仲接咁多呢D野
    附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

拉闊有5個歌手,其中有一個拍乳
    joshua 發表於 2017-11-3 23:13

可能仲有alfred, ig 有影backdrop相。

尋晚健吾個訪問,可能係千嬅全年最好聽嘅專訪。

千嬅好似染金左個頭

今日ig 唔post倒數第8日啦
    Nathan 發表於 2017-12-17 00:48

是日sidecut 離題萬仗,如果真係唱,個場應該會好冷。

估嚟緊幾日會有:
    吵我
    吻所有女孩
    繼續努力
    內有惡女

後補:大慈善家/ 詭異/ 家有幾米/ 別阻我開心

千嬅真係參加我是歌手?WTF?