返回列表 發帖
個演唱會名好弱雞

希望千嬅唱哂近年既宇宙級快歌
應該全場 high 爆

大慈善家 / 啦啦跨啦啦 / Ready or Not / 色惑 / Wonder  ...
-Prince- 發表於 2017-9-16 23:55

伏MEDLEY

MV好普通好低成本

唔知carl收錢 但有做過production就知咁其實貴過外景一路唱一路拍
eldrian710 發表於 2017-9-22 13:38

但個production都唔大喎明顯就算唔講錢,idea同visual都無乜心思喇,咪一個歌手扮型chok黎chok去

美千今年d音樂planning 差到爆

年頭無神神plug 首唱k 版傳說

之後動地驚天,當我想起你,余春嬌 全部幾個 ...
放空 發表於 2017-9-23 00:34

其實林狗d art sense 真係好麻麻囉上次joey secret live 抄人單野點解大家都當無事發生過

原來美千第一次演唱會價錢係貴過第二次

花樣千嬅: $400 / $200 / $100
萬紫千紅: $380 / $150 / ...
Jacz 發表於 2017-9-28 01:04

嘩....100 同80....
點解依家啲演唱會漲價多左咁多……

我直覺話我知會係人瑞經典金曲夜

都仲係入唔到
F5到痛

人生究竟花左幾多時間係F5而都係徒勞無功

聽返press con解釋321go呢個主題
好牽強,意念好散亂喎
lets begin話重新開始都明呀

留名睇加場

入到!好緊張

已成功買31號2張!!!

竟然買到?近嘛??
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 10:04

我得閒撳去其他日子都撳到不過無買到 因為張卡就爆quota

雖然我勁早買到280
但真側田位黎……
佢自動派位會唔會唔係純random

43 行....早知買6張..再原價賣俾你地頭先太緊張, 因為第一次用urbtix 買...
開定左電腦, ipad 同電話... ...
放空 發表於 2017-10-6 10:11

嘩你彈左都入返 好勁

買到31號 不過位置都幾差
ivanbb 發表於 2017-10-6 10:10

呢啲情況買到已是贏家

收唔到confirmation email

我入到都配唔到票啦
time out 左宜家又要由頭黎過
mandy089 發表於 2017-10-6 10:24

唔好放棄!執人口水尾都有機會!

岩收到
aRh3i 發表於 2017-10-6 10:33

仲未收到………

倒數一分鐘,先配到30/12 兩張⋯
疑似過左數,但無電郵確認

唔知是否成功購票 ...
l00540 發表於 2017-10-6 11:28

我10點買等左成粒鐘先有EMAIL

事隔只不過兩年
點解今次爆得咁誇

唔明真係, 其實炒票做咁多野,佢地平時一張單都賺唔少啦
happychicken 發表於 2017-10-6 14:00

其實唔煩得去邊
係佢地心目中,有錢就賺,洗理你?

原來L有第2個打法XD

真係唔知佢地不和。

早前千嬅話勁舞lets begin已經做左,唔會再做,所以今次都係 ...
Nathan 發表於 2017-11-6 13:00

都好,其實佢跳舞都唔HIGH又唔係好睇唔好跳老舞就得喇

但LB 好正WOR
wchild 發表於 2017-11-6 19:41
唔好意思我對跳舞有啲要求,雖然見到佢好努力用心跳,但佢跳舞真係好硬
同好睇仲有d距離

萬一咁不幸真係有佢, 千其唔好hur
dead air比hur更難受
al08_econ 發表於 2017-11-8 20:25
琴日有偽毒已經無哂心情睇

anson cha 收費超貴 一個鐘2000蚊 美千真係好有錢
放空 發表於 2017-11-22 11:57

係街D教練都就黎一千搵個星級教練其實差唔多