返回列表 發帖
唔知道几时宣布加场呢?
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

1月2日肯定系真尾场,内部消息,咁样就肯定有9场

另外估计会开10场左右,所以12.22都会加,其余开唔开到12场就真系睇造化。

最緊要買到飛
John 發表於 2017-10-5 10:08

买就买到,不过唔可以选场次,叫AIA嘅朋友买,买咗2张480,因为怕780系d垃圾位
   始终想睇12月31日场

我聽朝會再上網睇下禁唔禁到31號780連位, 有無人都想依日睇
有嘅而又禁到嘅話, 我就禁哂6張, 到時放返4張比 ...
aRh3i 發表於 2017-10-5 16:54

我想睇,一张都够啦,广州人过来睇,真系唔容易

跪求三張得唔得?
Jacz 發表於 2017-10-5 17:39

我哋两个要佐佢四张咯,哈哈

真心想要一张跨年,任何价位都ok

大家加入,我前面排左幾個人渣
joshua 發表於 2017-10-5 19:06

我想要一张得唔得?480 280 780都得

1231如果有多,任意价位都可以接受呀

我依家手上有31號480 (46段29行6張), 但我禁唔到780-.-
aRh3i 發表於 2017-10-6 10:15

转一个比我得唔得,诚心

有无人比一张1231任何价位

咁又唔好講到全世界逼佢直踩11場冇得抖 (分分鐘12場)
佢大可以加場,唔直踩架
其實開幾多場應該係一早已 ...
Jacz 發表於 2017-10-8 17:00

原本就肯定系内定10场,我相信27 28系真加场。最后加场应该系22和02啦

600蚊买咗张31号61段嘅480.。。唔知道算唔算贵,第一次系红馆睇三面台,好惊太远

他是一個低調高手,作得一手好曲,寫得一手好詞,煮得一手好菜,從來的義氣,無間的關懷,一貫的情商,2 ...
wchild 發表於 2017-12-16 09:57

电光幻影,佢系press con话过唱。其次就系小星星,佢话过好代表现在嘅心境(上次lb佢话爱丽斯系,所以推测小星星很大机会

之前唔系话kkbox有温习歌单,有无人po多次上来

今次真系好神秘,听日开始啦,但依然无任何风声

有run down
alal 發表於 2017-12-23 14:39

可唔可以po上来,上唔到ig