返回列表 發帖
尋晚既拉闊D歌揀得太好啦
希望321GO 都有咁既水準 個FLOW 可以做好D

我既WISH LIST 入面淨番星之碎片友誼小姐佢未唱LIVE  希望有啦

let's begin呢個show做得好perfect
lightupmylight 發表於 2017-11-9 10:51

係 無論係把聲 嘉賓 舞台 主題 都好好

美千話唔會參加 歌手wor good!

唔知點解演唱會有點想林峰做嘉賓

可能o岩o岩佢唱完快樂與哀愁 勾起左我對蝦頭同周寶甜既回憶

千嬅無啦啦翻唱501, 咩事
Nathan 發表於 2017-11-11 15:32

舊野黎 千嬅新唱金牌金曲隻碟入面有

幾時
joey2009 發表於 2017-11-11 15:37

佢IG 有新post

楊千嬅係咪真係好想退休
electric 發表於 2017-11-11 21:18

出埋呢隻碟 佢99% 去拍戲 / 陪仔
估佢之後可能3/4年 之後先會再出

唉 時間過得真係快 想當初鍾意佢既時候 每年都PLUG接PLUG 起碼4-5隻歌

到而家要等幾年先出一次碟

反OT 倒數完我估唱快歌.....熱血青年/開大?

ANSON
wchild 發表於 2017-11-22 11:48

anson cha 收費超貴 一個鐘2000蚊 美千真係好有錢

Training唔出function咪算 閉關溫書都唔係咩都唔做啦lol 都要有生活既
eldrian710 發表於 2017-12-5 11:56

係啦 吊頸都要抖下氣既

應該係阿于,見佢ig有post相
Jacz 發表於 2017-12-9 19:52

呀于X王雙駿, 希望係soft rock 啦
好耐無聽佢唱過
較o岩時間1月即刻派台搶分!!

反ot 仲有十幾日 好緊張, 雖然我31號先睇, 但好期待個rundown

OT問句,有無人知千FA下部電影既消息啊?春嬌3攞左今年香港本地電影票房冠軍,但係新電影既消息乜都無。 ...
Gary 發表於 2017-12-7 20:16

千嬅話要完成晒所有音樂project 先 AH MA 所以佢會錄晒新碟先
而家佢想淨係專注做一方面既野

5. 講一套做一套
多次於頒獎典禮滿口謊言講到自己唔恨獎:「要成就別人快樂」、「要輸得起」、「我唔會輸比 ...
cathay1996 發表於 2017-12-8 11:17

今年佢票都無拉過
擺明係想讓下俾後輩啦
只係太多鐵票fans 想佢再拎姐

容祖兒影都冇
John 發表於 2017-12-11 17:50

你同我想講既野一樣

有跟開我嘅音樂歷程、我嘅成長,你都唔期待我普通做一個拋吓、掟吓煙花紙碎嘅跨年,你一定有好奇心 ...
艾石仔 發表於 2017-12-10 19:44

本身唔期待都變到好期待個show快d到跨年啦

睇黎321GO 會有談談情探探聽 千嬅 IG PO 左

又錄歌,演唱會前出得切?
siongguan 發表於 2017-12-14 20:09

應該好似最好的債咁年頭出啦
佢都幾CHUR 下 好少有人一邊錄歌一邊PREP 演唱會

暫時唔多信佢tag既就會唱 lol

其實佢係咪代言左咩運動brand?
日夜都post做運動睇到煩練 ...
721AXA 發表於 2017-12-16 01:40

nike 起碼我做過~

好造作 完全唔覺得佢sell sporty
cathay1996 發表於 2017-12-16 02:06

呀于PO左

希望今次好似上次咁有出連帽衫
上次無買真係十級後悔

入台啦喎應該 今次真係神秘到一個點
練歌排舞乜都冇出現過 淨係一日到黑做運動 ...
721AXA 發表於 2017-12-21 15:40

有出現過練歌呀, 于逸堯po 左

唉我諗緊好唔好睇多場
美千都視呢次演唱會為最後一次

諗緊睇唔睇24/25號好

今次應該無嘉賓
新歌梗係新一年先PLUG 啦
而家PLUG黎咪晒左AP?

反而想知佢快歌定慢歌先
感覺佢今次都會用慢歌開SHOW 先

乜鬼...
佢講左新秀已經係歌唱比賽啦
佢唔會再參加歌唱比賽

拜託睇23號既朋友幫手整個SONG LIST (最好實時UPDATE XD)同 黎睇既嘉賓LIST
我31號先睇...等到頸都長

拜託今晚有無人可以影開場睇下....好想知佢今次點開場

ig應該會有,凌晨youtube都應該會有
Jacz 發表於 2017-12-23 17:45

我明明睇31號,但而家已經訓唔著,btw 見你上面話志明會黎?
點解我睇之前d訪問唔見

https://www.youtube.com/watch?v=moV-ayBP_Rs

https://www.youtube.com/watch?v=SBvUNJttHKQ

係之前 ...
Jacz 發表於 2017-12-23 18:39

哦...咁應該唔會黎啦

BTW 想聽佢唱余春嬌LIVE
同埋有預感佢今晚會有快樂與哀愁同星之碎片