返回列表 發帖
上次公售都係睇住CM人叫唔好放棄,係最後一刻買到480,希望今次大家都買到。

另外,朋友仔消息:行過西灣 ...
pigeon 發表於 2017-10-11 20:00

D黃牛真係賤,連27-28都唔放過

我見到都打個突
就算唔聽開楊千嬅, 都應該識啦, 仲成日扮知道內幕野

唔知今次音樂總監係邊個呢
可能 ...
John 發表於 2017-10-11 14:11

好好笑,上得呢度有邊個會唔識

阿carl喎,丁子高乜都唔搞插手,照顧好美瑞唔好俾佢病就夠

Jason同側田又話加唔到場,姐係有人仲未公佈,千嬅前面或者都有人未公佈姐 ...
joshua 發表於 2017-10-11 14:37

得返2個月咋喎個個期
係咪有d咩維穩show係個陣要搞?

好勝11年個次都有求婚

反ot 千嬅同好勝識唔識?
John 發表於 2017-10-11 15:24

識架,同期出道,一齊合作過仲夏夜之夢舞台劇,香港仔

識於微時啦,
同屆新人,又一齊做舞台劇

近年拍香港仔又感慨大家以前係競爭對手
L and g 好勝有去睇? ...
mychart- 發表於 2017-10-11 15:30

L&g 第四場好勝,廖碧兒 同 陳喬恩 都有去睇

好勝仲係微博出佐2次post

而家可以一齊傾湊仔經傾兩個鐘
同場請埋Eason林海峰做嘉賓 變talkshow 趕哂d客走
到時就有平飛{: ...
John 發表於 2017-10-11 15:34

唔好再黎呀,又悶又唔好笑,睇見都戥佢尷尬

真係唔想有嘉賓
有既話,好似aal咁,升上黎唱完即走
個flow好靚,朱Joey就係有格調lor ...
mychart- 發表於 2017-10-11 15:38

佢其實真係全能,范范掂,又係導演又係設計師
一個演唱會,佢係可以由美術創作總監,到舞台,服裝,rundown,概念等都一手包辦

今個AIA AGENT frd同我講,
話打佐好多個電話都唔通,訂唔到
佢自己想要4張都買唔到

話就算有d高層都一早訂晒
佢依家都睇下有冇人咁岩唔得閒去唔到讓飛

佢話總監個D年薪過千萬,攞飛都係過百張咁攞,
佢地D客多數都係大客,都係十張一套一套咁出俾D客,
同埋總會有有錢佬細炒黃牛

佢話$780個d我地真係唔洗諗,送客個d淨係會送$780,
如果執到$780都要話俾佢聽,佢都要,山頂就山頂,好過冇

佢公司依家出佐memo,搞抽獎,話業績要達到幾多,有幾多個case,達到個個要求就有抽獎機會,抽中就有美瑞演唱會飛,應該係31號,值錢個d飛  

就係佢地搞到我地買唔到飛

嘉賓希望有
aga 天橋
janice 一齊唱離家(a music)出走
陳慧琳 let's celebrate+wonder woman+好不容易遇見 ...
Kaybb 發表於 2017-10-11 21:01

美蘭自己都要開concert,應該唔會黎
送禮雖然同美瑞合作過,但好似冇乜交集喎

畢竟楊千嬅係佢生命入面最重要既五個女人其中之一,同彭羚齊名ga
mychart- 發表於 2017-10-11 21:14

佢老婆,佢兩個女,佢阿媽,就到美瑞? 連佢家姐都唔係佢最重要既五個女人之一?

真心煩,好在唔係剩睇尾場,如果唔係就無得聽e714342
joshua 發表於 2017-10-11 21:04

所以今次真心希望d無關事既人唔好再上台,特別係丁生!!!

有錢客戶會聽千嬅咁市井架咩
Nathan 發表於 2017-10-11 21:30

可能淨係送,唔理鍾唔鍾意,有錢佬都實有朋友鍾意美瑞架

但以我所知, 區域總監訂飛日期係6號7號, 每人上張10張
當然高過區域總監果D我唔知啦...
但我fd 普通staff only, 雖然訂唔到31號780, 但都訂左24號同26號780各兩張
至於抽獎我就唔知lu, 已經麻煩左佢好多, 唔想再煩到佢了
aRh3i 發表於 2017-10-11 21:47

我唔記得佢講高層定區域總監喇

佢話佢本身都諗住定31,冇晒諗住定30 or 1都係冇

吓 我都係跟AIA攞飛 佢地喺加場嗰日就要落要幾多張 直頭有得揀日子 所以我先揀31號 飛嘅數量一定要雙數  ...
royloyloy 發表於 2017-10-12 00:16

佢地普通staff係9號先有得訂喎

最中間咪一樣呀嬌,,,千千又話朋友親戚cut飛,,唔通朋友親戚中意坐480 ...
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 09:30

今次應該係史上最多fans坐$480一齊色惑了

各位加油

完全入唔到

買左8張$480,而家入唔番
kh23 發表於 2017-10-12 10:15

15min內同一張信用卡買超過4張係會俾人cut飛架喎好似

我AIA 個 agent都係打左好多次電話,都買唔到
happychicken 發表於 2017-10-12 10:23

mola mola, 我今次都係買唔到,睇唔到架啦
你地睇得開心D  

上次千千Let's Begin都係開左show先炒上
結果尾場個瘋癲炒價勁過睇千嬅d瘋癲靚仔
黃牛咪食過翻 ...
John 發表於 2017-10-12 10:37

以後唔食炒價都睇唔到美瑞架啦,睇一個過氣人妻都買唔到飛,咩世界

所有網上購票連結正由其他顧客使用中,請再次登入。

hello
John 發表於 2017-10-12 10:35

同個frd到依家都入唔到
都已經10:40,入到都冇晒飛啦

Hello......不過我買到480....
如有31同2號就無憾lu.....
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 10:41

你收收皮先好嗎?

你想要邊場咩價位幾多張?
我試下幫你入下
放空 發表於 2017-10-12 10:44

有人放佐4張$280俾個frd,唔洗了唔該

依家想要31/1 同 2/1

點解個個都想睇31號...
John 發表於 2017-10-12 10:50

可一不可再,以後都未必再攞到呢個期

FIRM 左 2/1 ?
wchild 發表於 2017-10-12 10:51

yes!
我見過fc 2/1訂飛既email
好想post上黎,但驚俾人告,講到明唔可以外洩
同埋佢地今次限購同實名制,一個會員淨係可以買2張

想千千加場加到2月3號
有特殊意義!!!
John 發表於 2017-10-12 10:52

不如加到2020,一齊慶祝25週年

真係加到12場
wchild 發表於 2017-10-12 10:59

唔知加唔加22/12架,冇任何消息
不過草蜢都祝美瑞開到12場我估都會加

做人唔好貪得無厭ok?
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 10:59

都係想攞多張飛同你睇姐,想一睹你個靚仔樣  

你唔參加 fc??你講到全年千嬅包哂無其他做最好~
河童妹妹~ 發表於 2017-10-12 11:17

點解要join fc?
唔係好明你最後嗰句講咩

我呢我呢

反ot 抱住啦啦誇啦啦 繼續落力吧精神 樂觀地搶飛!!!
John 發表於 2017-10-12 11:15

來吧來吧一齊色惑

如果千嬅全年包哂場,隨時都開你會很開心!!
河童妹妹~ 發表於 2017-10-12 11:46

咁你仲洗咩係度求人幫你買飛?

主力睇佢d形體動作
mychart- 發表於 2017-10-12 12:48

到時丁生會上場接力

打開聲針
fifty1205 發表於 2017-10-12 12:50

Let's Begin最後個兩場有冇打到? 見佢成個化妝台都係藥

所有網上購票連結正由其他顧客使用中,請再次登入。

點解我仲係咁...
John 發表於 2017-10-12 13:35

me 都係, 用app死禁retry都有機會入到,web我未試過入到

應該有
wchild 發表於 2017-10-12 13:27

上次31佢話就算我今晚攞條命出黎都唱俾你地

祖粉扮嬅粉
希望容祖兒唔好做嘉賓
John 發表於 2017-10-12 13:36

美祖同美千宜家係frd底,fans都要和睦共處,加大力度色惑
可能今次調返轉美祖係後台整雞蛋仔
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你要買唔叫我幫你??
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 13:36

說好的幫我買呢

好想食美祖親手煮既點心!
唔知演唱會有冇點心環節呢
John 發表於 2017-10-12 13:45

做咩姐你,小心我叫楊生出律師信俾你  

又買唔到霏...
唯有買多幾隻如果大家都擁有海墊煲底
John 發表於 2017-10-12 13:47

要買都買遊艇喇,大把貨淨

反ot,見有人貼售罄個張form喇喎

我要好似上次LB 咁, 叫到佢出黎清唱
我懷疑佢上次咋咋弟想唱半首完 ...
wchild 發表於 2017-10-12 13:51

唔係嬅迷喝住佢話仲有半首,佢實鼠走佐

上次好正
嗌到佢出返黎
得返一個corner忠粉
John 發表於 2017-10-12 13:57

坐綠閘既人眼白白望住人9衝自己過唔到去

點解楊千嬅演唱會可以咁...
John 發表於 2017-10-12 13:57

係咪可以話,都係多得 Let's Begin 唔少?  

請大家支持周慧敏,,盡量讓返楊千嬅出黎。
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 13:53

草蜢都得架,任買,仲係四面台

好少何會見到千千張表染紅得咁犀利

好慘
比嬅粉挾持
John 發表於 2017-10-12 14:00

尾場慣例,死忠既堅持,希望今次D人都醒水少少

禾都好遠, 9衝唔到
wchild 發表於 2017-10-12 14:00

個陣真係喊出黎,淨係聽到嬅粉9嗌同美瑞把聲

今次應該係全場都睇到啦掛

又要讚我?? BTW可能今次我整係得到28號。
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 14:06

今次又要靠你喇
又借D咦求霏

三面台會唔會難衝左
John 發表於 2017-10-12 14:07

三面台佢都匿唔到去邊喎,應該點都會係個台中間出黎掛?

我當時坐紅區山頂
同fd子衝左落下面
John 發表於 2017-10-12 14:04

見住紅藍2區D人係咁係山頂衝落黎都驚,幾驚出意外

乞求31,,,,,,依家揾緊hehe朋友睇下有無飛。
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 14:11

你睇28咪好囉,唔好再同我地爭2號ok?

有聲無畫
利申:當晚綠閘
gooloo 發表於 2017-10-12 14:20

綠閘睇到既野就係咁-.-

btw, 一開始錄到千嬅叫山頂行緊既朋友小心d
aRh3i 發表於 2017-10-12 14:17

當晚綠閘揮手