返回列表 發帖
我接受丁生上台喎, 最好有性感演出
lemontea1069 發表於 2017-10-19 13:10

性感演出不如睇班dancer好過

可以 再叫古天樂上台嘴
Nathan 發表於 2017-10-19 13:10

我唔介意照搬AAL個part上台今次

咁佢可以做DANCER架嘛
lemontea1069 發表於 2017-10-19 13:25

唔好喇,上次好似發台瘟咁喎

吳彥祖啦 好耐冇合作
千祈唔好余文樂
John 發表於 2017-10-19 13:44

佢有老婆同個女喇喎

我已經打定輸數
John 發表於 2017-10-19 13:45

到時係紅館出面倒數囉

一諗到今年可能冇得睇就覺得好unbelievable
electric 發表於 2017-10-19 14:27

你好開心好多人買唔到飛架

• 【千嬅要讓期?】Celine妹妹開紅館騷 輟學唱足四個月?

Celine妹妹譚芷昀因為參加節目《全美一叮》(America's Got Talent)人氣急升,唔少人都話佢係香港之光。佢雖然只得9歲,但已經簽咗經理人公司,爸爸譚順生加埋經理人公司老闆蕭定一已經足夠推Celine妹妹上紅館。之前蕭定一提過想為Celine妹妹搞紅館騷,不過一直未排到期,最近好似有啲消息喇!早前某個網站就流傳Celine妹妹開紅館演唱會嘅時間,而開騷日期就會由今年12月1日唱到3月31日,後面仲標明係每日唱,哇!咁咪即係唱足四個月?咁出奇嘅演出時間自然引起一班網友嘅注意啦!不過唔少網友都覺得演出時間只係依四個月入面其中一日啫,因為年尾有千嬅十場跨年騷,出年亦都有其他歌手嘅演唱會,點睇都唔似會有人肯讓期啦!

其實佢係咪攞佐廁田之後同美瑞之前個期?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

佢點會退休呀
出年仲要出碟

個仔仲咁細

瑞瑞"卻表示可能下年就退" , 睇到呢句好感慨

春嬌2 LINDA 都講過女人到左某個年紀就想SETTLE DOWN
今次真係要好珍惜瑞瑞呢個演唱會
wchild 發表於 2017-10-21 11:52

講完句野D飛又升價

退休講下姐。
下年會出大碟。
然後電影方面佢仲有市場,公司邊肯佢退休。

不過今次演唱會咪當最後一次睇囉 ...
Nathan 發表於 2017-10-21 13:19

其實佢仲有幾耐約?
今次個show洗唔洗巡迴?

華星三寶開紅館唔知幾時實行到。

//
點解千嬅仲成日蒲頭,演唱會仲有2個月準備炸 ...
Nathan 發表於 2017-10-21 13:22

華星三寶可能要等佢地60歲冇野撈先出黎搵錢開

LB 個陣已經係成日蒲頭遲遲唔閉關
今次應該都會係,加上又臨近年尾,好多event要出

黎緊又草蜢又廁田演唱會,分分鐘做埋嘉賓都唔定

但我見ig黃牛,放咗好多日都放唔出
Nathan 發表於 2017-10-21 13:24

好事呀,快D降價,低於原價最好

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

點解唔開夠12場
fifty1205 發表於 2017-10-23 13:44

咪係,好奇怪,前面個期有人攞佐咩

可能同劉華一樣,個期22號開始
fifty1205 發表於 2017-10-23 13:56

但聽人話今次寰亞係有12場既期架

可能計埋full dress rehearsal
fifty1205 發表於 2017-10-23 14:01

話唔定仲有終極首場

好滾動!真尾場出於出黎啦!雖然唔想佢咁辛苦,但都算一個紀錄成就黎,撐佢! ...
膠膠 發表於 2017-10-23 14:17

開完先至算,起碼有個紀錄係度,冇人再敢講佢開唔到十場

點都好~2/1一定係真尾場了~~
FANS黎講~爛聲同氣氛...當然氣氛行先~
真粉先唔介意爛聲, 反正再爛都領教過~
就留返呢晚比我地FANS啦~

D街客買頭5場好啦~
費時話咩睇完又評呢樣個樣~
kenny1102 發表於 2017-10-23 14:15

爛聲冇聲咪大家幫佢唱囉

三面台好似得7500個位?
11場即係82500=6.6場四面台
仲少過平時7場喎

如果唔係硬食劉華個期就 ...
hihi 發表於 2017-10-23 14:30

8000-8500喎
個紀錄鬼理你係三面定四面咩
Sandy 彭羚 個d 都係10場三面台

一早講左會加!!!!!有無人組團一齊係電腦前做戰士!
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-23 14:24

幫手買2張ok?

我都要揾人幫手,,你買咩價?
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-23 14:48

$780/2

由7場天后變到8場天后
千嬅叻叻豬
hihi 發表於 2017-10-23 15:15

咁你又數下宜家仲有幾多個天后可以開到8場4面台?

做咩啲嬅粉咁defensive
其實係純粹睇唔過眼某啲嬅粉攞場數嚟J
開到11埸三面台有咩好值得J
憶蓮啲fans都唔會將呢樣嘢攞出嚟講
同美祖未夠十年但發表十年論有咩分別

利申: 有買飛捧嬋嬋場嘎
hihi 發表於 2017-10-23 15:34

嬅粉點會專登J場數呀,咪又係d haters成日用場數黎攻擊佢先

唔洗通頂拆台咩
Nathan 發表於 2017-10-23 18:24

通宵拆台都唔爭在個半個鐘喇~
總之就嗌到佢出黎唱返首歌先好走

1月2號果場幾時公售
lemontea1069 發表於 2017-10-23 18:38

26/10

前幾日由冬天的故事開始聽 到UNLIMITED (一半), D SIDE TRACK 真係好聽過主打

我仲未敢翻聽AMUSIC 個3隻碟

反OT 321GO 希望會D我想聽既SIDE TRACK
wchild 發表於 2017-10-23 18:36

呢排成日聽華星個d,好正好indie,d歌詞真係...

想知今次佢會唱邊d意想不到既sidetrack,上次有身分證歌,深紫色同花與愛麗絲

佢又會炸炸弟唱半首
wchild 發表於 2017-10-23 18:38

唱晒成首先好俾佢走,唔係就佔領紅館

上次唱到幾多點
Nathan 發表於 2017-10-23 18:46

12點出返黎唱煉金術
今次都要過12點呀

fans幫手拆台啦
一路拆一路聽千千唱色惑!!!
John 發表於 2017-10-23 18:50

拆台遇埋我,我要為瑞瑞出一分力
今次要唱埋「玩到冇命」,主題曲黎架

佢華星時期既編曲最正,之後新藝寶金牌都做唔番果種質素。例如 我不要你愛我 ...
Nathan 發表於 2017-10-23 18:51

成個編曲係好清新感覺用佐好多特別既樂器咁
其實近幾次演唱會都用佐一d特別既樂器,同埋自彈自唱,唔係今次會唔會自彈自唱

佢知道要趕拆台,唔該準時開show
joshua 發表於 2017-10-23 19:02

Let's Begin有搭正8點半開呀,希望今次都會啦,如果8點3唱就最好

華星前期未聽

但聽左 UNLIMITED一半 已經比我一種好貼地既感覺

321GO 可以全碟唱一次 ...
wchild 發表於 2017-10-23 19:02

unlimited有幾首歌係救命歌黎,可以治療自己

好想聽亦舒說同生存之道呀

要唔要帶搥仔??
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-23 20:01

帶槌仔出街會唔會變佐帶武器出街俾警犬告?

仲有2個月先開SHOW就已經3千幾帖~
已經破左上次紀錄啦~~
kenny1102 發表於 2017-10-24 01:44

上次去到開show個日先2千幾貼
係開第一場之後瘋狂飆升跟住仲開埋2.0
今次睇個勢都應該會有2.0,係唔知2.0會唔會爆post

點解今次一張高清既poster都搵唔到?
LB個陣幾乎張張都係高清大圖

琴日見到上左架問asia miles果邊幾點有得換, 佢就答普通日子24開始, 限定日子就要跟時間
望完就一直以為 ...
aRh3i 發表於 2017-10-24 10:08

恭喜!

笑左, 我之前講既野出現左
岩岩FB見到有人放:
楊千嬅 321go 告別紅館演唱會

btw, 依隻牛成個list真係好長 ...
aRh3i 發表於 2017-10-24 11:10

好賤呀~ 可唔可以報海關?

笑左, 我之前講既野出現左
岩岩FB見到有人放:
楊千嬅 321go 告別紅館演唱會

btw, 依隻牛成個list真係好長 ...
aRh3i 發表於 2017-10-24 11:10

係X登見到有牛牛原價+手續費放27/28號飛,不過好似全部單丁位

每人每次限購2張,姐係可以無限次買?

念慈奄好鍾意搵楊千嬅,唔知點解
Nathan 發表於 2017-10-25 13:18

但好奇怪呢兩個都冇贊助今次演唱會

顧客於售票首天透過網上或流動應用程式購買此節目的門票時,當使用同一信用卡的累計購票數量在任何一次交 ...
阻住 發表於 2017-10-25 13:33

姐係想搵人搭單買都買唔到

感覺聽日好難搶飛, 之前都仲有其他日子分散下
聽日就全世界一齊搶一日/__\ ...
aRh3i 發表於 2017-10-25 11:13

佢老公已經攞佐唔少飛喇次次都

反而最娘係化
明日再會都可以唱
wchild 發表於 2017-10-25 13:43

但歌詞好得喎

深夜點歌:
友誼萬歲20歲!哈哈,只差9980年了!
1997年的作品,史上第一首幫楊小姐寫的慢歌。
據說也是支深得萬千寵愛的 side-cut,要不是它的「地下紅」,不知道我後來還有沒有機會寫野孩子和勇和可惜我是水瓶座......所以這首可算是以後所有流行事故的「元祖病菌」吧。
#佢又有冇陪過你呢?
#如果呢種歌依家叫兵歌咁呢首一定係兵馬俑
#和馮正的合作很少但都特別有感覺

講起歪文寫俾瑞瑞既兵歌
呢三首算唔算係三部曲?
友誼萬歲  - 有發生過 - 煉金術 (終極兵歌,兵歌之最 )

又係黑爆780
joshua 發表於 2017-10-25 18:28

聽日係咪唔洗搶$780, 直接搶$480會易d?

係咪宜家要排定隊?
wchild 發表於 2017-10-25 18:35

唔諗牛牛已經排緊

最好唔好賣廣告,等少啲人去爭lol !
橫掂新聞都出唒啦。
matthewyky 發表於 2017-10-25 23:30

淨係fans都爭爆頭,何況黃牛已經通晒天,我應該都係會失敗告終架喇聽日

我岩岩係售票網試左d野...
唔知佢地係咪做過d手腳, 當我係咁禁入網既時候
突然lock左我ip..之後就一 ...
aRh3i 發表於 2017-10-25 23:34

唔係咁大整蠱呀城網
用其他browser試佐都唔得?

電腦仲係網內,電話,ipad已經彈走佐我,好驚電腦都會俾彈走

last 2 mins