返回列表 發帖
呢個真係演唱會既正式poster,仲諗住淨係aeg既添
Jacz 發表於 2017-9-24 17:49

寧願佢用白底紫字果張postet

佢個look成個那英2.0
Nathan 發表於 2017-9-24 22:57

扮cool個樣真係好那英,正正常常既表情咪好lor

果張好colourful , 令我諗起玩Mario 3-2-1-Go
希望到時個場都set得colourful d
Nathan 發表於 2017-9-24 23:19

我都希望 Colourful d

究竟有冇人成功買到?
Jacz 發表於 2017-9-25 10:32

打電話訂到

聖誕好想買飛機返去睇 但係又覺得個show會中伏
黃家正 發表於 2017-9-25 06:53

返la,睇得一次得一次

480都好似賣曬

每張信用卡最多可訂購20張門票 vs
每次交易最多可購買6張門票

姐係你尋日不停買 買600張都得 ...
hinz 發表於 2017-9-26 11:28
但有機會因為重覆買cut你單,曾試過

上次LET BEGIN口碑唔錯~所以多左人想買 好似係
wewa1001 發表於 2017-9-26 18:06

可能係d fb page煲起掛,好似側田咁,一話申請開紅館,好多page就整圖或者片,十大必聽歌果d

3號公售

佢已經出咗兩次,今次真係唔好再出啦......
matthewyky 發表於 2017-9-26 22:54

好想喺佢ig或fb叫佢咪l再上台

幾時press con啊
佢仲唔宣佈加場我都唔知公售搶唔搶聖誕場好
JayantL 發表於 2017-9-28 00:50

3號presscon加公售

係咪A字頭個個?
Jacz 發表於 2017-9-29 13:17

咩a字頭

呢個三面台,坐側邊係咪無野睇:(

想買中間780,但無咩可能買到:/
Nathan 發表於 2017-9-30 22:48

如果預左無得握手坐aa-af果d位通常最好,唔洗抬高頭睇

之後加場無優先訂票,應該會無咁黑吧?
gooloo 發表於 2017-10-1 01:54

可能尾果d場次會好d

我要 色惑 x Ready Or Not
hehehaha 發表於 2017-10-1 20:26

要埋light me up+你幸福嗎

證明有好x多贊助商!
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-1 02:04

計埋信用卡得5個,仲少過JW

果然聖誕跨年show既贊助商都係離唔開保險狗,今次係AIA呈獻
Jacz 發表於 2017-10-2 14:51

好在今次唔係中國平安,都有機會幫襯,拎返兩張都好,其餘sponsor得neway,asiamiles同johnnie walker好似係,都叫做有d機會換到飛

張seating plan 成個黑洞咁都估到會有保險,啲保險狗會hold起晒啲飛拎去炒 ...
Jacz 發表於 2017-10-2 15:00

楊千嬅無咁炒得起既

咁耐都未有seating plan既
Jacz 發表於 2017-10-2 15:46
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

紅隧終於有廣告牌,但個位麻麻地,銅鑼灣果塊無左,東隧果塊唔知拆左未,d宣傳真係mama

可能太爛
同埋同期有行運超人花好月圓兩套收得既戲

正如煎釀三寶都係因為太爛所以收左皮
好彩煉 ...
John 發表於 2017-10-3 02:43

安娜係03年尾上,同地下鐵先係同期,差4日上映,最後地下鐵收1411萬,安娜咁難都收1012萬
星之碎片明顯好聽過一生中最愛,真係好希望演唱會聽到星之碎片,唔係梁朝偉唱都得

煎釀三寶票房其實唔差,過1500萬,不過呢套我都仲未夠膽睇

上網一定仲有
通利d人懶到死
一禁唔到就話無
hinz 發表於 2017-10-3 10:13

我試過好堅持叫佢refresh多次,最後買到最後全場兩張

禁到側面780 未睇過三面台
係咪會睇得好辛苦?
kwan602 發表於 2017-10-3 10:33

側成點?

又係7場
fifty1205 發表於 2017-10-3 12:38

8場wor

31/12 9點30分

點解10點05分門市已經話無晒飛
但有人online 12點幾仲買到
兩條隊黎? ...
mychart- 發表於 2017-10-3 13:13

有人不停search又無俾錢就會有呢d情況

6點商場放閘,我跑贏班阿叉排第一,個陣佢地都有嘈,但CCTV有證據,之後佢地先收聲
點知9點半個陣有個l ...
fifty1205 發表於 2017-10-3 13:14

鬧9個職員la, 有無人之後仲會排後面4場?

條友真係堅on9,明明保安都話6點幾拍低左排隊次序
但佢堅持唔俾入,極度on9,好想投訴佢 ...
fifty1205 發表於 2017-10-3 13:17

投訴la,希望炒鬼埋佢

有啊,好想放上網俾人公審佢
本身6點個陣班阿叉排唔到第一發爛渣,保安已經call左一次police解決左,仲 ...
fifty1205 發表於 2017-10-3 13:26

放條友個樣上網la

佢不停恐嚇我,話驚我買完飛走唔出個門口
On9到極點
fifty1205 發表於 2017-10-3 13:32

同佢講,你屋企生左你個仆街仔,擔心你全家一世行衰運先la

宣佈左加場?
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-3 13:39

29-31,1/1

照計加場citi有冇得訂?
kinderpark 發表於 2017-10-3 13:51

應該無la,希望asiamiles換到31/12

全數公售?
帥小寶` 發表於 2017-10-3 14:03

實有d俾neway asiamiles, aia

最新poster
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

26/12 480,280各剩一張單丁
其他賣曬

希望佢加2-3/1,我22/12睇at17

唔想要嬅麗緣勁浪費quota

好想聽 啫喱、搭正一點 呢堆歌,不過聖誕開好似唔啱feel?
咁多年黎有冇唱過? ...
hehehaha 發表於 2017-10-3 18:40

呢兩隻係我最鍾意果兩隻,要埋台北夜沒有車,下次希望夏天開,唱埋夏日戀人

可唔可以要 知更/亦舒說/一千零一個 /別阻我開心
  其實上次rundown真係正
  有sidetrack
  大熱 ...
jason567 發表於 2017-10-3 18:33

呢幾隻都好好,大傻同私奔改得唔係差,但鍾意原版

Exac7ly. 嬅麗緣我都嘛嘛地,情願佢唱我係我
Jacz 發表於 2017-10-3 19:30

堆砌到爆,我覺得d fans純粹因為歌詞而想聽

Single好正啊,首歌唔易唱,希望唱得到

嬅麗緣應該得fans club班人鐘意,其實首歌,詞又堆砌,曲又罐頭, ...
Nathan 發表於 2017-10-3 19:46

心聲

深紫色真係可一不可再,真係minor classics都未必再唱
狼來了先最難頂。 ...
Jacz 發表於 2017-10-3 19:47

就係無睇果場,今次要盡睇,28號果場其實有人encore點深紫色,佢都聽到,但無唱

仲有心魔 三分鐘戀愛熱度
Nathan 發表於 2017-10-3 20:10

心魔快歌?

28號唔係深紫色嗰場咩?
Jacz 發表於 2017-10-3 20:37

27/1

係喎,28係學友假尾場嗰場
Jacz 發表於 2017-10-3 20:39

28,佢係咁喊,都幾好睇

另一個訪問佢聲稱想唱一個人的童話,我的生存之道

啱啱睇多一個訪問佢話今次未必咁多跳動,會多d肢體動作唔會又係老舞掛- -又有抬起我的頭來

點解咁都搞錯 成單野好過份
cathay1996 發表於 2017-10-4 00:34

慳廣告費掛,寰亞d宣傳好麻麻

佢話會唱 小星星,一個人的童話,Single,嬅麗緣,電光幻影,閃靈!!!
超期待 OMG  ...
ilovemiriam 發表於 2017-10-4 10:20

但睇曬幾個訪問,佢都唔同答案,一個人的童話、single似較大機會,好不容易遇見愛抬起我的頭來都喺暫定既list度,嬅麗緣就似hea答,小星星係記者問佢有隻歌喺呢一刻諗到最大感覺既一隻歌(大概咁上下),但無話會唱

今次拉闊無咩人放飛
aRh3i 發表於 2017-10-4 11:01

有ar,不過好快有人要⼁乛⼀⼀⼀⼁乛