返回列表 發帖
蘋果好多負評
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

03入到 但話我張clear card 優惠不可在當天使用 on9
之後5分鐘前見到aeg facebook俾人鬧緊
02 著地 - 鄧麗欣

應該係無人買到
全部citi clear 都話唔得
02 著地 - 鄧麗欣

終於入到,乜飛都有。
估唔到倒數場280都仲有...
hin0526 發表於 2017-9-25 12:21

梗係乜都有啦
網上面無人過到俾錢個頁
02 著地 - 鄧麗欣

另類滯銷~
kenny1102 發表於 2017-9-25 12:38

Fix翻了

24號無哂280 其他乜都有
02 著地 - 鄧麗欣

AEG今次7到核爆
Clear card入完話不符合優先條件
咁多個鐘先搞翻好

明明0903入到
唔成功之後見FB有人話電話先得
打到1015通左我之後播音樂播到1105先聽我電話

Btw個post做乜咁靜
02 著地 - 鄧麗欣

無座位表流出???
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-9-25 15:33

優先唔會有座位表
02 著地 - 鄧麗欣

「楊千嬅3.2.1. Go! 演唱會2017」
Citi信用卡客戶獨家優先購票

**Citi Clear Card優先訂票反應熱烈,所有門票已經全部售罄。Citi Clear Card及其他Citi Credit Cards客戶請密切留意明天9時開始的優先訂票推廣活動。
02 著地 - 鄧麗欣

我都想問
平時AEG都係可以無限買嫁咩?
02 著地 - 鄧麗欣

大部份歌手都係上限20張
kh23 發表於 2017-9-26 11:15

唔係講張數 講緊次數
02 著地 - 鄧麗欣

每張信用卡最多可訂購20張門票 vs
每次交易最多可購買6張門票

姐係你尋日不停買 買600張都得
02 著地 - 鄧麗欣

香港人愛上睇演唱會? 最近好多演唱會都爆
Nathan 發表於 2017-9-26 19:05

今個月有四個都仆直
02 著地 - 鄧麗欣

no ot
02 著地 - 鄧麗欣

02 著地 - 鄧麗欣

咁耐都未有seating plan既
Jacz 發表於 2017-10-2 15:46

咪一早po左岀黎
你仲有回覆
02 著地 - 鄧麗欣

我知,嗰張未confirm嘛
Jacz 發表於 2017-10-2 16:34

咁都未confirm? WTF
02 著地 - 鄧麗欣

07分 通利話無哂
02 著地 - 鄧麗欣

但網上仲未寫無哂
aRh3i 發表於 2017-10-3 10:11

上網一定仲有
通利d人懶到死
一禁唔到就話無
02 著地 - 鄧麗欣

02 著地 - 鄧麗欣

有咩很野分別!!!!!!!!!!!!!!!!
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-5 01:44

多左好多280(好似係)
02 著地 - 鄧麗欣

訂左AEG優先飛,到宜家仲未收到確認MSG,電話都無。
nopop 發表於 2017-10-5 22:16

早兩日收到
02 著地 - 鄧麗欣

其實仲有飛
俾d耐性禁下啦
02 著地 - 鄧麗欣

無咁快收到email啦
之前sammi五月天都係夜晚先收到
02 著地 - 鄧麗欣

上次lets begin 已經難買, 今次仲衰過上次
aRh3i 發表於 2017-10-6 11:49

你肯定上次係難買?
02 著地 - 鄧麗欣

岩岩禁到2場2連480都係黑色hold起d位黎
02 著地 - 鄧麗欣

早兩分鐘買到30號46段22行(block左既位黎)
你地再試下啦,仲有機會!
hehe 發表於 2017-10-6 12:04

Copy me
02 著地 - 鄧麗欣

真係放左飛岀黎 30號大量480
02 著地 - 鄧麗欣

【撲熄歌迷怒火】取消休假加開兩場 千嬅「成功爭取」扣減內部認購數量

楊千嬅紅館個唱再加開四場,噚日開售,話咁快就賣晒,但電話打唔通,server上唔到——但係呢個都唔係重點,重點係嗰個三面台絕望座位表。表面上hold飛係少咗,但依然係黑麻麻一片,所以話咁快又賣晒。(新聞連結:  http://bit.ly/2xpK1ES )

噚日係星期五,中秋節補假翌日已經冇乜mood開工,但一樣冒死喺公司一大早上網撲飛,可惜……買唔到。電話打足200次冇次打通,server一早就死咗,人肉去到場,sorry,南亞黨早過你。仲要係本身主辦商已經hold咗七成飛,fans可以點?

千嬅知唔知?

千嬅噚晚臨12點喺fb出post本想安慰及答謝fans,一班愛錫千嬅十幾廿年嘅忠實歌迷,都係忍唔住,紛紛留言:「再加又如何?加多十場內部咪認購多十場,有分別咩?試問有邊個夠膽得罪贊助商?我最嬲係究竟千嬅明唔明白?咁多留言投訴,佢都只仲係以為只係排唔到隊或線路繁忙咁簡單?以佢地位,可唔可以出吓聲為支持佢嘅歌迷爭取吓?不過我已經預備買黃牛,想睇冇辦法。」

今午近五時,千嬅所屬嘅寰亞發聲明,宣佈再加場,加開12月27至28日兩場。

聲明稱,千嬅已即時向公司爭取,將內部認購的門票扣減,以增加公開發售的門票數量,希望fans能買到今次演唱會的門票。

點解可以咁快決定到加場?係咪一早預咗?

其實12月27、28號呢兩日,原本打算係俾千嬅稍作休息,依家千嬅取消休假,直踩到尾。

千嬅與公司商量後決定加開12月27-28日2場,答謝追隨佢咁多年嘅fans。而今次加開之門票,聲明稱「主辦單位亦盡最大努力提供更多門票讓Fans購買」。據知,呢兩場放番出嚟嘅飛,每場有近7成。

講真,千嬅開三面台,每場少四千個位,又要還飛債又要俾贊助商,惟有八場狂hold飛。飛債還完,依家加開兩場,照理係可以「鬆動番啲」,放番多啲飛公開發售。至於今次咁突然宣佈再加場係surprise定係一早預咗嘅宣傳招數,要問千嬅。

千嬅嘅《三二一Go!》演唱會,由12月23日至26日,日前記者會宣佈加開29日至2018年1月1日,期間有兩日即27至28日供千嬅休息,如今取消休假,換言之將連續十日演出。
02 著地 - 鄧麗欣

限五分鐘呀笨
mychart- 發表於 2017-10-11 16:15

做乜姐 4張係好事喎
Sammi都係4張
02 著地 - 鄧麗欣

15min內同一張信用卡買超過4張係會俾人cut飛架喎好似
Jacz 發表於 2017-10-12 10:27

同一張咭係同一日買都唔得喎=_________=
02 著地 - 鄧麗欣

每人每次限購票2張
02 著地 - 鄧麗欣

一早咁樣已經容易買
joshua 發表於 2017-10-25 13:57

不嬲都係咁樣
02 著地 - 鄧麗欣

少位過27 28
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
02 著地 - 鄧麗欣

佢限兩張姐係連位都無得揀
一係放棄再禁一係直接買
02 著地 - 鄧麗欣

有無人可以教我聽日點買4張連位?
Nathan 發表於 2017-10-25 21:54

應該無咁既可能
02 著地 - 鄧麗欣

收到aeg
02 著地 - 鄧麗欣