返回列表 發帖
link?

我只係知千嬅開到8場係話俾大家知開最多7場果d假巡迴女歌手未夠班做天后羅 ...
Kaybb 發表於 2017-10-3 21:27

今次跨年肯定有10場,從此千嬅都有10場了(雖然系三面臺)   1.2絕對尾場,JW至少要3日拆臺Reh(雖然都系三面臺)

估唔到甘爆,好心就開四面臺啦,公司肯定怕四面臺賣唔出甘多。。
楊千嬅居然變成第二個鄭秀文陳奕迅好可怕。。

甘爆,好心就正正經經開12場四面臺啦,三面臺充場數。。
不過AIA呢個sponsor穩得好,散飛犀飛利啊
不如加個16-19,22,2/1,開14場你話有無可能?體力應該ok吧難得開到

佢開咁多場,會否又生病影響質素?!
佢體力做到十場以上咩,擔心佢身體!! ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-6 22:02

點解做唔到呢?sammi得,50幾噶學友都得,有時話體力唔夠系唔夠叫座力噶藉口而已

搞成咁, 會唔會改開四面台呢
happychicken 發表於 2017-10-6 23:34

不可能,寄望開15場吧  側田之後15-18、21-26、29-31、1-2
  平了joey,超了kelly

如果再加一頭一尾,連開12場會不會很誇張? 側田后系咪sure無人開??

楊千嬅事隔兩年再開紅館,今年12月23日至12月26日舉行的《楊千嬅三二一GO! 演唱會2017》,門票在10月3日 ...
Jacz 發表於 2017-10-7 22:12

其實AIA有幾多人啊,有幾多區域總監啊,D票去左邊?

上次病左都唱得超好啊,所以大家take it easy啦
唔好咒距啦

又或者系宣傳呢?
一開始打算開十場怕滯銷所以搞三面臺
穩到AIA做贊助商其實系好噶,增加歌手噶散飛渠道,楊千嬅咪唔洗比人笑差同grade噶女歌手場數咯
開甘多年都系5場,上次開7場,沖10場以上唔好咩,起碼有個record啊
其實開得邊個歌手唔想開越多越好(除咗劉華學友eason sammi呢D全世界都知道只要開20場都會爆噶人,唔需要show qualify)
既然千嬅都肯,大家就咪吵啦,其實無甘容易病噶,聲沙系正常,比D信心啦
都系果句,往前面加,大家會舒服好多

sammi係1997年開過16場....其他都8-12場~
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-7 23:49

近些年sammi都系秒殺噶,20場no problem啦   容天后2010年都系chur行turbo突然break4日就星期五星期六開到12場,如果10年不是演唱會,叱咤同勁歌未必贏到噶
   13年又加到15場,下次可能沖17場添

保險佬呢D大sponsor系掂D,range寬D啊,六福珠寶就差D啦

應該有人執個期掛
John 發表於 2017-10-8 14:50

如果要執8月底9月初一早就要公佈啦?點解一直都無公佈應該系空左

我覺得係唱片公司搏一搏個期, 點知又真係批左
Kyle_ 發表於 2017-10-8 14:26

中間每4場break1-2場,都可以吃夠16場啦,系估唔到宜家太搶手了,先由聖誕前開始

係開心定唔開心好~我很擔心佢呢十場唱得唔好或甚至走音,比人插
又擔心佢身體究竟撐唔撐到十幾場,講真如 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-8 19:02

paco幫唔到距開十場,如果系2004年底開有機會開10場噶

繼續希望有Meridian同埋All About Love
John 發表於 2017-10-8 21:35

hope:all about love
小星星
愛在旁若無人的太空
寒舍
全部都冬天feel

最好整首電影meadly,屏幕播片段,快樂與憂愁-勇/咬唇/Mr.-千杯不醉-每當變幻時-動地驚天愛戀過/余春嬌/當我想起你
sidetrack meadly,我在橋上看風景/嬅麗緣/舊地/知更/明日再會/我的生存之道/一千零一個/木偶奇遇記/可人兒/簡愛/星之碎片/小飛俠/如果可以不停相愛

坦白講
AAL 新世紀+烈女+處處吻 LG READY OR NOT+烈女  LB烈女+女飛俠+處處吻 同一樣舞同唱腔,其實呢D舞真心好leng難體,老舞就系甘解!企定定揮揮手唱處處吻烈女仲好啦

前面仲有好多期噶???
如果前面有人開唔會到宜家都未公佈掛,側田好似又往後加唔到,政府用?

但前面無人用唔代表佢有入紙申請,
而且佢連續十場, 前面無理由開兩場休兩日踩十場
再者, 如果前面佢有諗 ...
aRh3i 發表於 2017-10-14 18:48

一早打算23號開始好心就開四面臺啦,如果27-28唔加,8場三面臺仲少過上次,難得拿到個天王天后專用靚檔期

雪肌蘭天然健康食品專家 特約:星光熠熠耀保良
日期: 2017/12/16
場地名稱: 香港體育館按照呢個日期,睇黎 ...
乐坛风云 發表於 2017-11-6 22:32

原來比保良霸了,本身開15場都得