返回列表 發帖
連我都打算買飛去睇 不過 780 就不了 唔想睇到佢啲皺紋

至於 RUNDOWN 大家唔好太期待 跨年 SHOW 一定會大路到不得了

三面台有個巨型plasma,點都睇到架喎
Jacz 發表於 2017-9-17 11:44

DIU 比朋友說服咗 780 明明我都唔係嬋粉
當係坐前排睇千嬋教我做早操

咪好似我咁囉,明嬅粉暗祖迷

跟千嬅學習跳舞有用,逐漸能要放會放要動能動   ...
Jacz 發表於 2017-9-17 11:55

其實一直都好欣賞千嬅 當年隻原來過得很快樂我都有買 不過身份是祖祖粉所以唔可以明愛美嬅

嬅粉表示隻遊艇連聽既意欲都冇,更何況買
Jacz 發表於 2017-9-17 12:06

明明佢首你幸福嗎好好 UN

淨係聽到嗰歌名已經有聲
Jacz 發表於 2017-9-17 12:12

希望今次演唱會有呢首歌聽

不過講真
次次對expectation好低嘅時候佢都好俾到高質素
春嬌又係
let's begin又係 ...
electric 發表於 2017-9-17 12:37

你今次比低啲 please

見到毒果咁多容粉留言
心諗都2017啦
kwanie 發表於 2017-9-17 16:32

可唔可以 quote 出嚟?因為你講完我立即入去睇,睇完頭一百個都係得一個叫容祖兒開,其他點知係容粉?
定係又係反楊千嬅 = 容粉個個垃圾 logic?

有啲人真係好鍾意搞分化嫁啫我心諗都 2017 啦

真心想知 定係一講反楊千嬅嘅嘢就係容粉???

咪又係個D囉 蘋果D comments 其實所有野都鬧一餐架喇
得一個 comment 有提容祖兒咋bor
fa 咪鬧走 ...
616.1314 發表於 2017-9-17 17:41

基本上親共歌手係蘋果 COMMENT 一定會中招 而家先知原來呢個世界咁多容粉
最搞笑係有人認同 & 附和

反OT 希望千千場場都請祖祖一齊上台合唱 ^^
千千可能隨時會肚痛 到時 ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-17 17:44

求證之心不可無呀~~

同埋唱原來祖兒錯過了沒法追~~~

一個Lau HauYi 留咁多言姐我意思係落力到咁
kwanie 發表於 2017-9-17 20:22

見到毒果咁多容粉留言

睇聖誕場揮手區

我也睇25號
Nathan 發表於 2017-10-5 13:03

千嬅跳色感一齊除褲 J 佢 OK?

人瑞IG 暗示有得再加
wchild 發表於 2017-10-7 11:01

唔知佢加前定加後