返回列表 發帖
retry retry retry retry retry

點解要有電郵确認既? 之前次次買URBTIX 都唔需要确認電郵架喎

剛入到,但1張都被其它顧客選取

買到一張29號25行單丁. 收工.

終於入到...但係hold住買唔到
al08_econ 發表於 2017-10-6 12:04

不停買,唔好走. 我頭先都係不停買, 有一次成功有票

1. 上次口碑好
2. 三面台少位
3. 跨年檔期
4. 保險佬包場
5. 瑞瑞事孽第三春 ...
gooloo 發表於 2017-10-6 13:43

也有可能與美千多左返內地宣傳有關.

側田今年賣得咁好都有可能同內地歌唱節目有關?

我個frd係保險佬又係人瑞fans都驚買唔到,佢話俾啲高層同地區經理掃晒,講到明係用黎炒,真係好賤 ...
Jacz 發表於 2017-10-6 13:51

高層,地區經理揾唔少架喎, 咁志在炒票利潤?

十幾萬飛咁買,真係全部用黎俾啲客?
Jacz 發表於 2017-10-6 14:00

十萬港幣可以買130張780票, 呢D職位識得人多, 幫朋友/家人買百多張門票唔算太奇怪.  如果我今日買不到, 我都會揾做AIA既朋友幫我訂內部飛

放埋比我,任何場次都得 四百八十二張"
河童妹妹~ 發表於 2017-10-6 14:33

以為你要482張

之前朋友幫我訂SAMMI, 都係講明冇得揀日子.  暢銷的內部係冇得指明邊日.

咦.我個agent話有得揀日子ge..
happychicken 發表於 2017-10-6 14:46

你可以講priority, 但唔擔保比到票你

最慘係你,未聽過排第一都買唔到
Jacz 發表於 2017-10-6 14:51

燒烤叉之前伊館SHOW, 排第一果個想買5,6張貴價票都冇. 苦主都係CM 師兄.

岩岩入到去, 4場所有票價加埋只餘下 <15張

點睇到
thm 發表於 2017-10-6 15:03

入到後, CLICK 數量, 只有0,1,2,3,即係該票價只餘下3張

我直頭係去大會堂呀,職員話全部賣哂唔肯幫我禁呀!輪椅位有無機會買到?? ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-6 15:25

因為一夠10:00, 已經比上網訂票D人HOLD 晒D 票啦. D人用BOT 程式搶票, 你同售票員落得ORDER 黎, 上網D人已經HOLD晒

以後唔好親身去售票處搶票啦

6張嗰啲呢?
Jacz 發表於 2017-10-6 15:27

首日售票上限6張, 所以餘票是6 或大過6, 就會顯示6.

11點搞到3點半
最後3張比我買到
媽呀!!!
al08_econ 發表於 2017-10-6 16:32

連位?

yes
12/29 $480
al08_econ 發表於 2017-10-6 16:46

so lucky

我都買左呢場25行

唔知嘉賓會唔會有驚喜呢?
swl 發表於 2017-10-8 23:36

FF晚晚有釗峰同美千合唱小飛俠。上次ph唔係幾得

呢D 跨年演唱會好多街客的, minor極有限啦

X登有,個post都有唔少人討論,當然冇呢度咁多人,亦有唔少料係從呢度copy過去
X討都有,但上面D嬅粉走得8 ...
Jacz 發表於 2017-10-10 22:22

同意香土太多老海鮮,不可理喻

《我是歌手》新一季暫定明年一季度登陸周五22點檔,正在和某華語天后細談,也向鄭秀文、華晨宇 、陳楚生  ...
power2r2004 發表於 2017-10-17 12:35

好心SAMMI, 千嬅 唔好去參賽啦,根本已經賺夠,何必吃力不討好

唔係睇死佢 ...
本身又唔係sell 唱功
講真 美千d 細膩感情未必個個都會欣賞 ...
victor1991415 發表於 2017-10-17 14:26

最重要係, 細膩感情要識廣東話既人先至FEEL 到

呢個座位表接唔接近千嬅果果?
Nathan 發表於 2017-10-26 22:19

粗略數過, 正三面台大約 7000 個位, 其中約3650 個 貴價票, 中和低價票共計約3300.

我係保守估計的, 相信實際數字是高于7000的。但不會多過8000.

我唔介意有蔡德才做嘉賓合唱小飛俠~~
kenny1102 發表於 2017-10-27 12:39

蔡德才唱歌唔好聽

揾釗峰啦, SAMMI揾左ON, 千嬅揾釗峰啱晒數

呢位阿咩小姐令我諗起樂天女孩的原型angel, 同新預言書專輯入面最後果隻歌,又係血癌