返回列表 發帖
MV好普通好低成本
kanxd 發表於 2017-9-22 13:02

唔知carl收錢 但有做過production就知咁其實貴過外景一路唱一路拍

今次宣傳其實都唔算差丫
星勤 發表於 2017-9-23 14:19

認同 只係佢今次想行呢個style大家唔係禁接受

都唔知係唔係翻內地多左既緣故,而家人瑞D歌都埋諗法都膠味十足。WW我OK接受,但係演唱會叫乜三二一同呢張 ...
Gary 發表於 2017-9-23 14:05

其實佢解釋過架叱咤樂壇 佢知今次做倒數 但佢覺得倒數係件好sad既事
    佢想做到個倒數係好似起碼/衝線前 3 2 1個爆發力
    佢本身個idea其實唔膠 係做出黎個效果唔理想啫 佢又無再解釋
    我覺得l&d仲無concept相比起

其實做咩都可以比人話
開得少=廢 開得多=唱唔到
賣唔到飛=廢 賣到=多sponsor
唱新野=唔好唱唔叻既野 食老本=悶
佢唔睇comment=鬧 睇左做野=假
無心做就唔開啦 佢搵唔夠咩
真係fans既 佢開得一場咪支持一場囉 你估佢仲做得耐
佢今時今日都唔無要同咩人交待 都係想做就做

上網睇d comments 比較禁多做咩
我覺得唔鍾意唔緊要 係度鬧不如花多d時間支持你鍾意既人啦
我明做fans想佢好 但既然佢決定左咁 佢需要多d正能量
我由花樣千嬅到let's begin次次都有睇 實有做得好同無禁好
做人唔好禁多副能量啦:)

1號一定尾場啦 佢book到2號咋 應該要一日拆台

但2號fc 果邊話係會開
aRh3i 發表於 2017-10-12 21:42

暫時應該唔會 內部消息

係, 5號晏就要起好for 採排, 姐係應該3號交場, 如果佢2號真係加, 未必拆得切 ...
aRh3i 發表於 2017-10-14 14:35

總之我知佢張係bk到2/1only 唔知拆台policy 但我諗點都要一日拆?

真係好, 我坐係下面睇你地表演
aRh3i 發表於 2017-10-30 13:47

我坐係下面睇你地表演x2

你又坐前排位阿?
aRh3i 發表於 2017-10-31 00:25

好似E

千嬅今日仲玩藍球機
wchild 發表於 2017-12-2 23:39

Training唔出function咪算 閉關溫書都唔係咩都唔做啦lol 都要有生活既

千嬅好似染金左個頭
matthewyky 發表於 2017-12-15 15:11

邊度見到

依度有幾多人23號第一場?
aRh3i 發表於 2017-12-20 23:26

Me rowA:)

嘩, 你都睇好多喎, 我睇23, 31, 2, 依家諗緊睇唔睇埋27
aRh3i 發表於 2017-12-21 21:14

Same

好期待 我入咗多場26號 今次睇26and31號 好瘋狂 未試過一個show睇兩場
royloyloy 發表於 2017-12-22 23:52

我LB同呢個都係3場 我當年花樣千嬅都有睇 得幾歲lol

咁2個人都有幫手掛,每人負責1Part?

今日天氣暖暖地喎,千嬅包得咁密實 ...
Nathan 發表於 2017-12-23 15:22

一黎佢唔可以病著多d穩陣
    二黎要懶神秘遮住個頭lol