返回列表 發帖

X_X
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今日錄新歌喎
Jacz 發表於 2017-12-9 19:26

邊個姦佢?

好少可會唔confirm係巡迴演唱會
難得三面台仲易搬

大陸好似又比以前受歡迎左
真朋友圈粵語歌天后

係咪毒link黎ga,有講演唱會?
joshua 發表於 2017-12-12 05:42

公司同佢講wonder woman唔係唔跳呀ma,佢話咁咪郁下lor,但隻舞攪到佢要帶晒護膝
言下之意即係無乜舞睇?
非一般countdown show,有意思有野帶走既
但大家想聽到既歌教會guarantee 聽到, 即係果十幾首又無走雞?

聽落似easons life 2.0
但揀歌始終唔會可以好似eason咁大膽

收到飛 31號54段 5行95,唔知個位靚唔靚zz
黃家正 發表於 2017-12-17 00:06

正中間呀親

救命,葉曉粵 會做尾場嘉賓
Jacz 發表於 2017-12-19 22:36

No平凡之路pls, only wonder woman is fine

香港根本冇人識葉曉粵
gooloo 發表於 2017-12-19 23:04

全場人

飛價回落左好多
lemontea1069 發表於 2017-12-20 17:20

最好炒燶晒啦

這個show未必能迎合大眾的要求

開始做damage control

今次post d歌如果真係佢自己揀既
咁代表佢都幾aware of 佢自己既歌,同平時成日問佢d歌連點唱都唔記得既佢差幾遠
可能度rundown要由第一隻碟開始審視返所有歌
其實有d amusic歌都想佢揀,編返好d,又可以升格返
不過佢應該都好聽民意地ignore晒三隻

題外話,share左at17個show,但佢地無互相關注都幾吊詭

周國賢 Kelly Phil 側田應該都會捧場掛
kelvinyu188 發表於 2017-12-23 09:40

Kelly睬你都傻啦

應該仲係好多人expect佢會有嘉賓。。。