返回列表 發帖
開show 前兩星期內先有
aRh3i 發表於 2017-10-26 10:35

蚊訓啦.................
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

•         All Internet ticketing slots are currently taken up by customers. Please access again.
Bookings  ...
John 發表於 2017-10-26 10:40

你唔買唐素琪同李采華??易買過千嬅勁多。
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

乜你可以分身坐兩個位咩
lemontea1069 發表於 2017-10-26 10:42

我會原價讓飛出黎,前題係有張780.

同問!好詭異⋯⋯
Serendipity 發表於 2017-10-26 10:57

因我是個塔羅迷,,,,同埋祈求天父做十分鐘好人。

其實我無揾到人睇尾場,多張480會唔會有人要?

其實你自己一個, 又咁想坐780, 點解今朝唔直接買1張780, 分分鐘買到靚位
aRh3i 發表於 2017-10-26 14:23

有得簡,我做左老闆^^

有冇HEHE想一齊睇....HAHA
唔知有冇人有多一張31呢....

仲有冇人有31號場飛...........可買OR換28日