返回列表 發帖
係咪馬拉松比賽名黎

個mv low budget 到咁

poster好醜
同樣係jan
周慧敏果個靚好多

通常整理完, 又會放返D位
wchild 發表於 2017-9-25 15:40

呢d叫試反應lol

話咩唱功只係學員水平, 睇完得啖笑
wchild 發表於 2017-9-28 12:44

d大陸content farm 煲出黎姐,睇完片唔覺得有咩批評語氣

新poster好鄭秀文

好想聽 啫喱、搭正一點 呢堆歌,不過聖誕開好似唔啱feel?
咁多年黎有冇唱過? ...
hehehaha 發表於 2017-10-3 18:40

人瑞真係無咁多hit快歌撐起個場

瑞瑞要加盟英皇嗄?
Coolwater 發表於 2017-10-4 00:07

點解咁都搞錯 成單野好過份

今次high king負責

其實跟歌迷會買唔係易買d咩?(雖然都係未必買到)

應該頂盡9場

又或者系宣傳呢?
一開始打算開十場怕滯銷所以搞三面臺
穩到AIA做贊助商其實系好噶,增加歌手噶散飛渠道, ...
小布丁 發表於 2017-10-7 23:46

笑死人咩,有邊個一線要靠三面台刷紅館場數?

姐係今次會有唔少sidecut,同埋今次props有visual又有
Jacz 發表於 2017-10-8 23:52

有咩演唱會會冇

11場
8000 x 11 = 88000

上次7場
12500 x 7 = 87500

一路以為人山人海入場券就係
你估好似某個反嬅會員,低質到連人山人海都唔知係乜仲要衝出黎_咩{: ...
John 發表於 2017-10-11 13:47

無人識呀,講到好出名咁

From 維gay:

人山人海曾為張國榮、王菲、林憶蓮、許志安、陳奕迅、楊千嬅、鄭秀文、謝霆鋒、彭羚、莫文蔚 ...
lemontea1069 發表於 2017-10-11 14:22

笑死,你咪出街問下人囉

嘩你仲敢上水呀? 番去聽你既kpop la
Anti-OT 聽日準備買定D 飛原價賣俾大家 ...
放空 發表於 2017-10-11 15:40

緊係聽色惑同wonder woman 啦 呢排翻風要驅下

岩岩睇佐個訪問
佢話有日係車度,湊Torres去playgroup,聽到有個女人係度唱歌,幾好聽喎,唱得幾好喎,唔 ...
Jacz 發表於 2017-10-13 11:16

好鬼假,成日作故仔

自己未睇過就話人假,唔知邊個假d呢?
Jacz 發表於 2017-10-13 11:43

我話緊你偶像假呀 未睇過啲乜呀?

我知呀,有片為證
Jacz 發表於 2017-10-13 11:47

你邏輯去左邊呀 我話佢假,關佢有無講過嗰段說話咩事

on99,你講緊人作故仔呀
Jacz 發表於 2017-10-13 11:51

………… 你智商有無70?
我係話佢作故仔,關睇過條片未咩事,你上面已經總結左條片嘅內容同佢講既野

你係咪on9? 你未睇過條片,又知人地係作故仔?  何況我只係大致描述佐佢條片講既一部分野 ...
Jacz 發表於 2017-10-13 11:57

好驚驚,三句唔埋兩句話人on9

千嬅自己把聲都認唔到,你自己頭先留言都覺得驚奇啦扮咩無問題遮

話人智商有冇70個陣又唔見你話驚?

下? 我話佢唔記得自己既歌咋喎,冇話過佢假喎,

你既邏輯去佐邊,仲 ...
Jacz 發表於 2017-10-13 12:04

會唔會連自己把聲都認唔到呀?佢失憶呀?老人痴呆?要聽克勤首失魂記囉
假到咁都有死忠幫佢兜

唔明你咩邏輯,宜家咪就系正正話佢講個故事好假,你不停叫人睇片做乜姐 ...
loowee 發表於 2017-10-13 12:12

笑死,最好笑係佢自己都話佢偶像咩料

佢講真定假,笑死人咩!
自己首歌唔知呀,仲要打去903問XD
河童妹妹~ 發表於 2017-10-13 14:50

唔好話千嬅假呀,會比人用粗口話你架

真心唔識欣賞AAL d造型,髮型同服裝都一大陣娘味
fifty1205 發表於 2017-10-15 00:17

佢都無乜邊次演唱會造型係靚 / 令人有記憶點架啦

佢上去唱咩呀?唔驚比人笑到面黃

點解唔開夠12場
fifty1205 發表於 2017-10-23 13:44

你覺得佢把聲頂得順咩

認真有無人自己睇架,我朋友唔得閒話唔去 識得既有無興趣,一係要免費先肯去睇千嬅,既然係咁想同埋fans一 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-23 17:28

人瑞多hehe fans,你去到紅館開個gay app 出黎實識到friend 一齊睇啦

頭先數佐下瑞瑞既seating plan,8289,接近8300個位,
未計算wheelchair zone
Jacz 發表於 2017-10-28 13:22

人數同lets begin 差唔多 刷場天后

何超唔係嬲阿徐爆佢老公病情咩?
千嬋同何家算係幾FRD GA WOR
wchild 發表於 2017-11-6 21:04

同瑞瑞不和應該係宣萱/羅家良

最難頂nobody,今次唱曬自己歌唔該
joshua 發表於 2017-11-18 21:51

佢仲要唱中文版比人笑到面黃

唔係因為助助身茶咩
gooloo 發表於 2017-12-6 01:23

佢果陣好似係代言人,完美演繹

5. 講一套做一套
多次於頒獎典禮滿口謊言講到自己唔恨獎:「要成就別人快樂」、「要輸得起」、「我唔會輸比死物」...其實自己先最輸唔起,開口埋口又灰心又失落又挫敗,08年重奪女歌星獎後表現激動。

呢個幾中

尋晚健吾個訪問,可能係千嬅全年最好聽嘅專訪。
matthewyky 發表於 2017-12-11 19:05

youtube 有無

睇黎321GO 會有談談情探探聽 千嬅 IG PO 左
放空 發表於 2017-12-14 11:24

呢首都唱

暫時唔多信佢tag既就會唱 lol

其實佢係咪代言左咩運動brand?
日夜都post做運動睇到煩練 ...
721AXA 發表於 2017-12-16 01:40

好造作 完全唔覺得佢sell sporty

佢以前都染過金,唔適合。

乜佢身邊既人無人提點佢
Nathan 發表於 2017-12-17 17:37

好恐怖