返回列表 發帖
买就买到,不过唔可以选场次,叫AIA嘅朋友买,买咗2张480,因为怕780系d垃圾位
   始终想睇12月31日 ...
kenny211 發表於 2017-10-5 10:10

我都叫咗aia朋友攞飛 有得揀日子喎 我揀咗12月31 但一定係780

已訂倒數場780 第一次紅館倒數

今個AIA AGENT frd同我講,
話打佐好多個電話都唔通,訂唔到
佢自己想要4張都買唔到

話就算有d高層都一早 ...
Jacz 發表於 2017-10-11 21:17

吓 我都係跟AIA攞飛 佢地喺加場嗰日就要落要幾多張 直頭有得揀日子 所以我先揀31號 飛嘅數量一定要雙數 當然未知咩位

佢地普通staff係9號先有得訂喎
Jacz 發表於 2017-10-12 00:55

唔知佢啦 總之有得揀日子 但全780

有無好心人可以quote翻千嬅話會唱邊幾隻歌 我搵唔翻 只記得有風采依然  thanks

5場打後嗰啲要有心理準備聽到把爛聲

自己睇無問題,fans唔識咪即時識,大家共同話題就係千嬅
Kaybb 發表於 2017-10-24 13:10

原本我都係自己一個睇 但係有人要搭單攞飛先同人睇

時間尚餘5分鐘 5分鐘後會唔會彈我走

回復 3320# Jacz

咁快?

賣晒
gooloo 發表於 2017-10-26 10:12

認真呢

幾多錢我都冇所謂~
咩位置都冇所謂~~~我想要一張飛咋....
kenny1102 發表於 2017-10-26 10:24

幾錢都冇所謂 不如去買牛牛

想問有冇人跟aia訂飛 係咪未知幾時會收到飛

我好貪心, 個WISH LIST 好長
新世紀
冬天的故事
快樂與哀愁
深息
內有惡女
吹牛娃娃
放煙花
紫色/深 ...
wchild 發表於 2017-11-11 10:14

Wish吓好啦最後一定會有 可惜我是水瓶座 小城大事 野孩子 再見二丁目 狼來了 少女的祈禱 愛人

有冇aia保險持有人join咗抽獎 唔係download app嗰個 係400個名額嗰個

突然靜哂既
仲有23日就開show, 好快會有優先飛同內部飛流出
未買飛既好準備買啦 ...
aRh3i 發表於 2017-11-30 11:26

內部仲未有通知攞飛 我都唔知我嗰張12月31單丁780甩唔甩得出

我d飛仲未到手
aRh3i 發表於 2017-12-10 22:20

一樣

31同1基本上無跌過
幾個鐘25既780仲賣緊1500
kelvinyu188 發表於 2017-12-12 18:45

聖誕除夕基本上唔會點郁

回復  Kyle_

舉個手先
ericp222 發表於 2017-12-12 19:18

原本我係一個人睇除夕嗰場架 有friend要搭單攞飛先一齊睇

自己睇31號 我都好想睇多場 單丁位有平過原價就好了

好期待 我入咗多場26號 今次睇26and31號 好瘋狂 未試過一個show睇兩場