返回列表 發帖
咩事呀321go

姚子玲係咪好鍾意千嬅? 見佢好多千嬅既post都like
Nathan 發表於 2017-9-19 18:19

佢同丁子高個堆人好fd架嘛 咪fd埋

個mv簡單影人黑白紅咪好 幾型
最cheap係加左啲effect特效

艾石仔 發表於 2017-9-22 23:53

媽 好7
張相可以話普通 未到好差
但配埋啲字十級唔夾 真係好趕wor

其實黑左既票係邊度放?
Nathan 發表於 2017-9-30 22:31

1 信用卡
2 內部/親屬認購
3 俾黃牛
應該就係咁

佢講啲歌好吸引喎
希望唔好學kelly sammi咁整咩sidetrack medley 然後rundown全部hitsongs
真正融入個rundown就好

邊位做導演呀? 千其唔好係莊少榮

pm佢
但我睇艾石訪問佢條片
佢話好想唱一D未唱過既歌
佢開始打算唔理了,唔理人鍾唔鍾意,總然 ...
Jacz 發表於 2017-10-8 23:52

唔少sidecut,同埋今次props有visual又有..
期待值大加wor...
不過想當年蝦餃媽lets celebrate個三面台, props同visual都話落足本 最後cheap到

搞氣氛high個part可唔可以係咁
慳d x 鸞鳳和鳴 x 男女關係科 x 熱血青年
一定high過咩私奔x開大

呢首似係pun多D喎
Jacz 發表於 2017-10-9 23:01

噴得黎好洗腦, arrangement再重D beat, 實high
家有幾米都好,
最忌揀D唔high快歌叫人high

btw 其實係咪美千先有呢個本事
可以令呢度未開show 都吹到40 幾頁
victor1991415 發表於 2017-10-10 21:59

乜呢度唔係千千cafe咩?

丁公關private左佢ig既??
俾好多人聲討呀?

但係my secret live佢冇去到現場睇喎
反而touch mi 1/2都有去

1314係咪都係fran9? ...
Jacz 發表於 2017-10-29 14:05

my secret live唔關fran9事架, 係joey+彭秀慧team人
1314就係fran9, 好失望1314個台+visual真係好7+hea下

咁fran9係負責咩架? 我見美祖個期成日tag佢

希望今次個台設計得靚d喇,唔好好似L&G個個咁hea ...
Jacz 發表於 2017-10-29 14:50

MSL fran9只係顧問, 俾下意見咁

fran9同joey已經有瓶頸位
不過fran9 千千第一次合作, 佢應該會push得行D, 多D心思
fran9 jy第一次合作就係starlight, 算好成功

睇見劉美君個演唱會扮演十個角色
就inspire到楊千嬅飾演既十個角色都可以做個演唱會,真係細胞分裂再重組

...
mychart- 發表於 2017-11-2 02:41

好美好既rundown 太美好

講到咁音樂性同舞台性 好想睇下頭場喎
不過推高哂期望都未必好事

三面臺嘅效果可以想象到喺咩效果喇……再點樣普通嘅四面臺都喺比三面臺好睇嘅 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-14 10:42

三面台變化先大喎 唔洗考慮阻到人 可以有props唔同effect (不過香港三面台大多垃圾)
相反四面台限制多啲
你睇lets begin就知其實根本冇乜變化, 除非勁落本

暫時唔多信佢tag既就會唱 lol

其實佢係咪代言左咩運動brand?
日夜都post做運動睇到煩練歌又唔post下既

金頭好得人驚

唔係染返黑喇咩?
Jacz 發表於 2017-12-17 16:52

Ig新story係金髮

入台啦喎應該 今次真係神秘到一個點
練歌排舞乜都冇出現過 淨係一日到黑做運動

紅館後台
Jacz 發表於 2017-12-22 17:07

點解要加啲小學生美工係張poster上面

有fans係紅館等佢 佢個頭包到實一實
攞明係染左特別色? 希望唔係金色

Sunny wong係咪又要上台搶鏡?

有冇cm人會即時update rundown

要唔要rundown直撃
fifty1205 發表於 2017-12-23 18:09

想要丫 一part完左抖下可以update下

到左尖東 好緊張 今次咁神秘 希望唔好買大開細 lol
dickson 發表於 2017-12-23 19:09

唔知係正評定大伏