返回列表 發帖
楊千嬅 3!2!1!Go! 演唱會
。。。。。。。。。。。。

真心覺得寰亞好垃圾,拉闊張poster不知几靚

回復 421# Jacz

但系今年有無接電影job wo

其實班底換左都可以有新鮮又適合佢d野出黎,重點係佢而家既諗法、計劃都有少少飄上天,同歌迷越來越遠。我 ...
Gary 發表於 2017-9-24 13:30

無錯,嘗試新野無話唔得,好就好唔好就唔好,呢d好正常
但系有時候做得唔好,反映下都系無改就衰

歌手楊千嬅將在紅館與歌迷共度今個聖誕,千嬅為她的演唱會拍攝宣傳海報,今次由林海峰( ...
Jacz 發表於 2017-9-24 17:20

撞鬼…好醜樣,無曬期待

呢個show完全冇聲氣
加場消息完全冇 。。。咩事
其實林山山真係好失敗
唔知點解千嬅咁信佢
我就覺得佢好廢 ...
jason567 發表於 2017-10-1 00:03

超級無敵廢 打鐵趁熱都唔識 仲有成間公司都唔識審美咩叫靚都唔知
    醒小小都知道要開始做野啦 就嚟公售就算d飛真系唔憂賣都唔洗甘定咩都唔做
    成間公司真系好垃圾好廢

如果真系賣曬系件好事,千奇唔好遲d又放d飛出嚟咁樣衰
系賣曬就賣曬,唔好hold住遲d又放,好似let's begin甘搞到賣唔出
加場應該會容易d買啦,I hope so lor

楊貴飛

丁生快d搞一場全男觀眾紅館跟住丁生果場就會成日係後台忙緊
邊鬼得閒理千嬅係前台表演呢
果場一定無 ...
Kaybb 發表於 2017-10-4 17:34

你哋無嘢阿嘛

有無人睇23號咖?

瑞瑞呢次有機會開兩位數窩

到時內部消化唔到d位 會放翻出嚟?咁閉好樣衰

2號呢?

support 千嬅
Ig寫的好好,信心翻曬嚟
大家一齊打氣啦,唔好咁灰

加加場幾號開始賣?

各位大佬 我系由志明與春嬌之後先追楊小姐嘅
雖則以前祖兒羅最受歡迎女歌星個時會心唸點解唔系楊千嬅hahaha

27 28號售罄
寰亞竟然可以咩都唔做 間公司系唔系無人上班
廢到…

派熒光棒 會靚好多
上次無出紀念品 呢次咁趕 應該都系無
ps 買完飛又靜到鬼咁 無noise
    廢柴公司 寰亞認第二無人敢認第一了呱

用真心同真心去做嘢同待人真系扮唔到,實實在在的
咁多人喜愛楊小姐系有原因的

12月啦 都系甘靜
寰亞又忍到

回復 4367# Kyle_

舉個手先

求一張23-28號其中一晚嘎門票

邊個有座位表?之前好似有人發過出嚟,有無人可以發多次?

睇24號。

點解要加啲小學生美工係張poster上面
721AXA 發表於 2017-12-22 17:12

真系頂唔順

傳聞的另一款海報呢????
kenny1102 發表於 2017-12-23 13:02

我都想問