返回列表 發帖
係,上次開第一場前第三第四場仲有飛
Jacz 發表於 2017-9-25 18:16

後面公佈咗嘉賓list出黎

嘩....100 同80....
點解依家啲演唱會漲價多左咁多……
kanxd 發表於 2017-9-28 01:12

好似2011年開始學友啊王收680……2013嘅YY都好似仲喺480,唔知邊個開始就集體升咗到680,跟住舊年開始林憶蓮開始收780,之後徐小鳳鄭秀文許冠傑,直到今年嘅李克勤楊千嬅周慧敏都喺780,稍微新一點的歌手都仲喺680

有時候你地會唔會期望越高失望越大呢?今次先唔講其他野,就單喺三面臺嘅設計就已經輸咗俾上一次

發覺佢之前加場賣哂飛, 佢會係ig 即刻講同公司傾緊/等好消息
但今次賣完幾日都無講.. 可能真係唔會加嚕 ...
aRh3i 發表於 2017-10-16 10:56

肯定會加,參照送禮,都喺咁一場一場咁加

三面台好似得7500個位?
11場即係82500=6.6場四面台
仲少過平時7場喎

如果唔係硬食劉華個期就 ...
hihi 發表於 2017-10-23 14:30

劉華個期喺20場

唔知錄影會錄邊場呢 聖誕場、除夕倒數場,定尾場?
Nathan 發表於 2017-10-24 18:34

好多歌手跨年都唔錄影除夕倒數噶,例如2010嘅劉華,2014嘅Sammi,2011嘅城城,2015嘅twins,佢地都唔錄影倒數喔

我最愛始終係e-714342到最好的債果part
雖然成個concert都超水準
不過偏愛果part ...
electric 發表於 2017-10-27 10:57

今次很難超越上一次

尋晚又j咗次let's begin
其實真係覺得丁生好sweet
佢走上台之後千嬅甩咗歌詞佢都識幫千嬅唱埋佢
睇得出佢真 ...
electric 發表於 2017-11-9 09:26

let's begin呢個show做得好perfect

期待首場rundown和舞台效果……今次做得好唔好直接影響到佢嘅下一次紅館票房如何

香港冇乜人鐘意睇三面臺,三面臺翻大陸做或者台灣做喇,個邊多d人睇……不過歌神今年將四面臺巡演到大陸任何一個城市,讓更多嘅人認識四面臺

黃牛價跌左好多
joshua 發表於 2017-12-12 17:58

有d咁嘅事?嘉賓陣容強大都炒唔起價嗎,估計要劉華出黎當嘉賓先得

依家多左飛果d都係d認購完想炒黎賺一份既人
反而我見到好多黃牛收飛我估真黃牛想趁低吸納, 無哂d短炒家既 ...
aRh3i 發表於 2017-12-14 10:05

23號之後仲多平飛,直覺話我知,今次效果等同於let's celebrate 2.0,無咩突破

真係好睇23號出黎既效果, 如果佢做到特別有突破既話, 就唔洗旨意有平飛 ...
aRh3i 發表於 2017-12-14 10:36

三面臺嘅效果可以想象到喺咩效果喇……再點樣普通嘅四面臺都喺比三面臺好睇嘅

開三面臺都幾好,費事四面臺佢成晚對住綠區嘅丁生唱歌

經過L&G同LB大家都識做喇,開晒大燈都要嗌到佢出黎唱返首歌先好走
Jacz 發表於 2017-12-22 08:17

Kelly2008個次都喺,但2015個次hea好多