返回列表 發帖
回復 335# Jacz

當年太陽頭條類似話楊千嬅三級SHOW開鑼

優先訂飛都訂唔到 我真係未試過

回復 549# k@k

無曬啦

Asia miles 換D位好吾好 ga已經抱放棄心態 lol

次次演唱會都第一日搞掂
宜家一張都無
唯有asia miles
會晤會asia miles 都換吾到.............

回復 2379# joshua

我已經預左 有無人試過ASIA MILES 換

唔會比錢買里數lol, 儲開am, 唔知其他點換法..
月頭申請左多張卡, 賺埋佢迎新就夠換了 ...
aRh3i 發表於 2017-10-12 11:08

我都儲開 夠分換  不夠話時話 我次次CONCERT 都有去 未試過無飛 唉

我估780飛要23000-24000里數, 我要換兩張..無法/___\
aRh3i 發表於 2017-10-12 11:24

我都夠兩張.. 有D分1月到期 仲頭痛緊點用  最後竟然咁樣用左去
其實 AM 換要晤要搶 GA

有無人知asia miles 幾時換飛...

之前我見5月天1號公售1x 號已經有得換飛
但今次真係唔肯定, 因為asia miles 有機會要等公開哂加場消息 ...
aRh3i 發表於 2017-10-17 10:17

我呢個MISS 左就要搵牛牛喇...

依度有幾多個聽日會用里數換飛?
aRh3i 發表於 2017-10-23 20:25

今日開始???

今日開始???
dickson 發表於 2017-10-24 07:28

見到了  好驚換吾到 lol

回復 4419# aRh3i

好緊張  仲未收到

收到 Asia mile 飛
我想問D字母行 點排。BR 行遠唔遠

回復 4464# aRh3i

睇錯 Lol就係最後BR

練歌 press con 開左未